Tehnici de Citire a Chipului – UTILITATE

CUVÂNTUL rostit acoperă un procent de numai 7% din întregul proces al comunicării! 38% reprezintă LIMBAJUL PARAVERBAL – adică intonaţia sau variaţiunile vocii, şi cel mai mare procent – de 55% este reprezentat de LIMBAJUL NONVERBAL – gesturi, mimică, poziția trupului, etc.

 

Considerând aceste proporții, ne găsim îndreptățiți să afirmăm faptul că Oamenii de succes ai zilei de mâine sunt cei care vor şti să descifreze restul de 93% din întregul proces al comunicării!”

La nivel mondial există specialiști care stăpânesc foarte bine tehnicile de CITIRE A CHIPULUI, și care, sunt capabili să identifice în timp real și cu acuratețe temperamentul, caracterul, abilitățile și multe alte informații despre persoana cu care vin în contact și căreia îi pot observa chipul.

 

Tehnicile de citire a chipului Mian Xiang sunt folosite pentru a descifra caracterul uman dincolo de măștile sociale, dincolo de comportamentul însușit în mod mecanic sau intenționat și mai ales pentru a identifica adevăratele intenții ale celui de lângă tine.

În plus, Tehnicile de citire a chipului nu necesită acordul celuilalt pentru a-l evalua dintr-o privire, fiind cea mai utilizată metodă în afaceri, servicii, management la nivel de micro/macroîntreprindere, recrutări, asigurări, presă, imobiliare, securitatea personalului și a informațiilor, bănci etc, adică oriunde este necesar contactul uman și se impune o evaluare corectă.

 

În domeniul AFACERILOR, stăpânirea Tehnicilor de Citire a chipului îți oferă încrederea necesară unei abordări hotărâte și exacte a celor mai eficiente decizii. Fiind un domeniu în care de cele mai multe ori nu există “a doua șansă”, atât prima impresie cât și inițierea dialogului sunt cruciale. La nivel înalt, profesioniștii cunosc faptul că formalitățile și protocolul sunt elemente depășite. Diferența este făcută de oamenii carismatici, adaptabili și care știu să profite în fiecare moment de variabilele informaționale pe care le au la dispoziție.

Avansul tehnologic, viteza de procesare a resurselor și optimizarea inter-conectivității, produc din ce în ce mai multe SERVICII oferite populației. Pornind de la cele mai simple meserii și activități (service – mecanic, electrician, depanator, funcționar public, gardian, etc.), până la cele accesibile pe nișe bine determinate (baby-sitter, terapeuți, consilieri, agenți de vânzări, asigurări, imobiliare, mediul bancar, etc.) și până la cele mai serioase domenii care ne influențează viața (vânzări, business, învățământ, politică, religie, etc.), peste tot avem de-a face cu oameni, implicit cu chipuri umane! În momentul “achiziționării” oricărui tip de serviciu, din exemplele date mai sus, sau oricare altele conexe, putem alege să credem “pe cuvânt” pe cel/ cea din fața noastră sau ne putem folosi de Tehnicile de Citire a chipului pentru a face o alegere obiectivă și conformă cu ceea ce ne dorim cu adevărat să achiziționăm.

 

 

Oricare ar fi scopul pentru care o persoană începe studiul acestor tehnici, fiecare debutează în același timp pe drumul INTROSPECȚIEI. Omul ajunge să se cunoască pe sine din ce în ce mai profund, să îndepărteze credințele false, prejudecățile, obișnuințele pe care și le-a însușit cu sau fără voie însă nu-i mai sunt de niciun folos, și astfel lasă să iasă la lumină o personalitate puternică, încrezătoare și stăpână pe propria viață. Încrederea pe care o capătă cei care stăpânesc Tehnicile de Citire a chipului, atât în ei înșiși cât și în cei din jurul lor, va fi într-un progres constant.

Procesele de RECRUTARE, MANAGEMENT al PERSONALULUI și managementul general al MICRO/MACRO INTREPRINDERILOR beneficiază garantat de optimizare și eficientizare. În momentul în care ai la dispoziție “instrumentul” care îți dezvăluie și îți confirmă nivelul de calificare al personalului, dincolo de ceea ce scrie în CV și mai ales dincolo de modul în care se prezintă la interviu, întregul sistem are doar de câștigat. Fiecare angajat ajuge să ofere randament maxim în momentul în care specialistul în resurse umane cunoaște care sunt adevăratele sale talente și care îi este adevăratul potențial. Suntem cu toții conștienți de faptul că nu fiecare absolvent este capabil și nici nu dorește să profeseze în domeniul în care s-a specializat și din acest punct de vedere, Tehnicile de Citire a chipului sunt un instrument deosebit de eficient în DISTRIBUIREA SARCINILOR și UTILIZAREA OPTIMĂ A RESURSELOR.

 

Atunci când discutăm despre cei care doresc să VÂNDĂ, să lanseze OFERTE, să propună PARTENERIATE DE AFACERI sau pur și simplu își doresc să-și aleagă PARTENERI sinceri și loiali, Tehnicile de Citire a chipului reprezintă instrumentul indispensabil în vederea asigurării succesului! Astfel de tehnici, odată însușite și stăpânite, te transformă într-o persoană adaptabilă, carismatică, aptă să poarte conversații dintre cele mai diverse și constructive. Vei ști după primele minute cu ce fel de om are de-a face, astfel încât să adopți atitudinea potrivită, în scopul atingerii propriului interes.

Întregul proces de însușire a Tehnicilor de Citire a chipului, se desfășoară concomitent cu propria dezvoltare și cunoaștere de sine, așa cum aminteam anterior. În acest sens, cea mai mare satisfacție a celor care utilizează astfel de tehnici, este aceea că experimentează o detensionare și relaxare din toate punctele de vedere, în momentul în care încep să identifice adevăratul caracter al celor din jurul lor. Frumusețea diversității înconjurătoare devine evidentă. Odată cu observarea naturii umane, judecata și interpretările eronate, își pierd de la sine semnificația. Putem afirma faptul că profesionistul în Tehnicile de Citire a chipului devine un profesionist în a-și trăi propria viața, devine o persoană agreabilă, sociabilă, cu mult mai permisivă și eficientă în orice activitate întreprinde. Totodată, pentru cel care progresează cu sârg și este disciplinat în studiul continuu al acestei cunoașteri, nivelul de etică și moralitate vor fi cele care îl vor recomanda drept un SPECIALIST, și își va pune la dispoziție cunoștințele în cele mai variate domenii (medicină, învățământ, siguranță și securitate, management, servicii, business, și multe altele).

 

favicon Suada

Această cunoaștere oferă fiecărui student al său satisfacția și respectul cuvenit, în măsura în care, cel care se inițiază în studiul Tehnicilor de Citire a chipului, tratează cu seriozitate și respect cunoștințele dobândite și mai presus de atât, privește cu admirație, empatie și respectOMUL!

Odată cu dobândirea unui înalt nivel de perfecționare, te vei întâlni cu provocarea de a evita șabloanele! Îți vei da seama de faptul că ceea ce îi place lui X, nu-i place lui Y, ceea ce i se potrivește lui Y, nu se pliază pentru Z, ceea ce înțelege Z, trebuie susținut cu exemple sau cu calcule pentru o altă persoană, și tot așa. Frumusețea Tehnicilor de Citire a chipului prin metoda chinezească Mian Xiang, constă în faptul că de-a lungul a mii de ani a fost perfecționat un sistem pe cât de simplu, pe atât de complex. Predat sub forma Teoriei celor 5 Elemente (apa-lemn-foc-pamant-metal), acest curs cuprinde toate descrierile, semnificațiile, comparațiile sau echivalențele necesare unei cunoașteri profunde și exacte a domeniului.

 

După primii pași pe această cale minunată a cunoașterii, fii pregătit să îmbrățișezi adevărul la fiecare pas! Lumea ți se va revela în cu totul alte culori, oamenii din jurul tău vor avea alte valențe, vei simți că și-au schimbat însemnătatea față de tine și față de tot ceea ce este relevant în viața ta! Totul se va schimba pentru tine mai ales pentru că vei fi în măsură să înțelegi acțiunile, deciziile și manifestările oamenilor! Vei începe să privești lumea cu alți ochi, iar asta se va reflecta până în cele mai intime aspecte ale vieții tale.

Cei care din grabă, din ignoranță sau pentru că și-au urmărit într-un mod impulsiv interesele material-egoiste, se grăbesc în asimilarea acestor tehnici, se grăbesc la fel de tare spre rezultate deșarte, care de cele mai multe ori duc la suferință și chiar la probleme de sănătate – atât fizică cât și psihică. De aceea în momentul transmiterii acestui tip de cunoaștere, cel care stăpânește Tehnicile de Citire a chipului, prin măiestria la care a ajuns, va ști să furnizeze fiecărui student, metoda și tehnicile potrivite pentru nivelul său, după tipul de caracter și pregătirea pe care o are. Orice modalitate de a evita cursul firesc, natural, al ciclului informației de la profesor către student, este greșită și va produce efecte vizibile.

 

Cursurile de Citire a chipului, după metoda chimezească MIAN XIANG, susținute în toată țara de Suada Agachi, sunt organizate într-un format accesibil și ușor de asimilat de orice persoană. În cadrul cursurilor, aplicațiile teoretice sunt îmbinate eficient cu practica și cu studiul chipului uman – al celor prezenți, în imagini și filme, și sunt abordate cele mai variate și sensibile cazuri din viața de zi cu zi, astfel încât, absolventul va fi capabil să aplice imediat cunoștințele dobândite. Pentru cei mai performanți cursanți, există posibilitatea unei colaborări ulterioare cu doamna Suada Agachi și clienții din portofoliul acesteia.

 

Printre altele, Fizionomia, este o știință a viitorului. Chipul uman este vizibil în aproape orice ipostază iar informațiile sunt tot mai ușor de obținut. Printre alte provocări ale mileniului III, dezvoltarea simțurilor umane este o necesitate! La prima vedere Fizionomia se adresează lumii palpabile, mediului sensibil al vieții umane, pentru că necesită cel puțin buna funcționare simțurilor. Cu timpul, cel care perseverează în studiul său, care manține vie în conștiința sa semnificația trăsaturilor faciale, și care își dorește să depășească nivelul celor 5 simțuri sensibile, va pătrunde într-un tărâm supra-sensibil, pentru care domeniul Fizionomiei reprezintă doar un nivel pregătitor, tărâm în care Adevărul îi va fi revelat mult mai clar și lipsit de erori. Începând de acum, omul va face exact diferența dintre cauza provocatoare și efectul obținut, sursa suferinței și metoda de tratament și va recunoaște de unul singur care sunt etapele potrivite și necesare a fi urmate pentru dezvoltarea proprie.

Alege mereu informația de bună calitate! Te invit să înveți să verifici autenticitatea precum și buna intenție a celor din fața ta! Distribuie și prietenilor tăi, cu siguranță vor aprecia utilitate și actualitatea informațiilor.

Cu bine, Suada.

Vezi programul complet al evenimentelor:

buton reclama 2

despre Tehnicile de Citire a chipului – cu Suada AGACHI

 

vezi toată galeria VIDEO aici

SUADA AGACHI oferă CONSULTANȚĂ DE SPECIALITATE în domeniul:

FIZIONOMIE ȘI CITIREA FEȚEI pentru persoane fizice și juridice.

FORMULAR pentru consultanță AICI

2 comentarii la „Tehnici de Citire a Chipului – UTILITATE”

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io