Chirognomie

CE ESTE CITIREA MÂINILOR?

La fel ca multe practici antice, chiromanția, cunoscută și sub numele de arta citirii mâinilor, are origini neclare, dar a influențat multe figuri semnificative din istorie. De exemplu, Aristotel a spus că „Liniile nu sunt scrise în mâna omului fără motiv”. Alexandru cel Mare a folosit această metodă pentru a evalua caracterul ofițerilor săi, când îi recruta.

În timpul Renașterii, în secolul al XV-lea, a fost considerată una dintre „cele 7 arte interzise”. După o lungă perioadă de suprimare, practica mistică și-a recăpătat popularitatea în 1839 cu publicația „La Chirognomie”. Cheiro a fost cel mai cunoscut „palmist al societății” care a înființat un cabinet de practică la Londra după ce a studiat  în India. Mark Twain, Oscar Wilde, Thomas Edison, Mata Hari sunt doar câțiva dintre cei mai renumiți clienți ai săi.

Chiromanția a fost reînviată în secolul al XX-lea de Carl Jung, când a început să folosească el însuși metoda, inspirându-i și pe alții să o facă.

Această tehnică este arta interpretării trăsăturilor fizice ale palmelor, care dezvăluie trăsăturile de caracter și de personalitate ale persoanei observate și poate prezice, de asemenea, viitorul, deoarece palmele noastre reflectă lumea noastră interioară, iar fiecare linie conține un mesaj unic.

CE SECRETE ASCUND PALMELE TALE?

În timpul unei sesiuni de citire a palmelor, specialistul va examina nu numai palmele, ci și degetele, unghiile și alte caracteristici. Mâna dominantă va dezvălui informații referitoare la prezent și viitor, în timp ce cealaltă mână va dezvălui lucruri despre trecut.

În timp ce o impresie generală este dată de liniile din palma ta, forma mâinilor va defini ce element te stăpânește (apă, pământ, foc, aer). Cititorul se va angaja într-un proces de observare a topografiei palmelor tale. Părțile cărnoase ale palmelor tale poartă denumirea de munți și corespund planetelor din astrologie. Fiecare persoană are trei linii majore și nouă linii minore în palme. Primele rânduri citite sunt Liniile Inimii, Mentalului și a Vieții, deoarece arată nivelurile emoționale, mentale și energetice ale persoanei.

CUM TE AJUTĂ CITIREA PALMELOR?

Citirea palmelor te poate ajuta să găsești direcția în care ar trebui să continui și să îți ușureze procesul decizional. Îți poate arăta două versiuni ale tale: cum ai fost și cum ești acum, oferindu-ți astfel șansa de a evalua cât de mult s-a schimbat personalitatea ta în timp.

Un alt mare beneficiu este înțelegerea câștigată în ceea ce privește punctele slabe și punctele tale forte, care îți vor permite să vezi ce zonă are nevoie de atenția ta în scopul transformării și vindecării.

Chiromanția te poate provoca, deoarece deblochează răspunsuri pe care poate nu dorești să le auzi, dar fără de care nu poți merge mai departe. De asemenea, îți poate crește creativitatea sau îți poate dezvălui oportunități viitoare și daruri înnăscute, dar încă neexplorate.

Dacă ești interesat de o sesiune de citire a mâinilor, sunt aici pentru a te ajuta cu o analiză personală detaliată care îți va oferi instrumentele necesare pe care le poți implementa pentru a-ți îmbunătăți starea de bine. Te rog să accesezi zona de contact pentru mai multe detalii.

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io