Citirea picioarelor

CE ESTE CITIREA PICIOARELOR?

Nu o să îți vină să crezi, dar această tehnică se practică de mai bine de 5000 de ani în India și China. În „Ramayan”, cel mai vechi poem mitologic din India, soția lui Rama, Seetha, menționează că i s-a citit piciorul înainte de căsătorie.

La fel ca în citirea palmei și citirea feței, citirea piciorului se bazează pe credința că piciorul reflectă restul corpului, inclusiv organele interne și orice noduli sau calusuri sunt indicatori ale problemelor interne.

Citirea piciorului este o metodă de evaluare și înțelegere a emoțiilor și personalității prin evaluarea piciorului. Orice dezechilibru găsit în picior va fi o oglindă a emoțiilor și personalității persoanei evaluate.

CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎNTR-O SESIUNE DE CITIRE A PICIOARELOR?

O astfel de sesiune îți va dezvălui informații despre starea ta mentală, emoțională și eventuale probleme ale organelor interne. Piciorul drept va arăta informații despre trecut, în timp ce piciorul stâng va arăta informații despre prezent. Specialistul în această tehnică va evalua forma piciorului, fiecare deget individual, aspectul piciorului, deoarece coloritul pielii poate avea semnificații diferite.

Ești fericit? Ești deprimat? Picioarele tale spun povestea stării tale. Felul în care te porți și cum te simți vis a vis de viață, relații – apar într-o sesiune de citire a picioarelor. Deoarece fiecare emoție corespunde unui mod de a merge, impactul va fi văzut pe picioare în timp.

Cu toate acestea, tehnica nu îți va oferi răspunsuri cu privire la ceea ce îți rezervă viitorul, dar îți poate oferi o perspectivă holistică asupra bunăstării personale.

Poți privi o sesiune de citire a piciorului ca o confirmare a adevărului despre care știi că deja există în tine.

AVANTAJELE UNEI SESIUNI DE CITIRE A PICIOARELOR

O sesiune de citire a piciorului te va ajuta să înțelegi cum te-a influențat trecutul și ce trebuie să faci pentru a-ți îmbunătăți starea emoțională. Îți poate oferi informații cu privire la abilitățile, talentele și darurile tale înnăscute, dar încă neexplorate. Te poate ajuta să eliberezi stresul și să te orientezi către zonele în care trebuie să îți schimbi comportamentul pentru a obține chilibru în viața de zi cu zi.

O sesiune îți  va spune cum să „parcurgi drumul vieții”, blocajele pe care le ai și cum poți depăși provocările.

În general, un specialist în citirea picioarelor, îți va oferi informații care îți vor extinde gradul de conștientizare și te vor ajuta să obții noi perspective.

Dacă eșți interesat de o sesiune de citire a picioarelor, sunt aici pentru a te ajuta cu o analiză personală detaliată care îți va oferi instrumentele necesare pe care le poți implementa pentru a-ți îmbunătăți starea de bine. Te rog să accesezi zona de contact pentru mai multe detalii.

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io