Limbajul Trupului

CE ESTE LIMBAJUL TRUPULUI?
Transmitem mult mai multă informație prin limbajul trupului decât prin cuvinte. Lucrurile nespuse sunt prezente prin expresiile noastre faciale și mișcările trupului nostru. Comunicarea non-verbală reprezintă 65% din totalul comunicării, prin urmare limbajul trupului dezvăluie multă informație unui observator care acordă atenție contextului și persoanelor din jur. Interpretările gesturilor pot varia în funcție de țară sau cultură, dar cea mai mare parte a informațiilor transmise în timpul unei interacțiuni este prin limbajul trupului.
Când se studiază limbajul trupului unei persoane, se acordă atenție expresiilor faciale, semnalelor capului și gâtului, posturii generale ale trupului, gesturilor, strângerilor de mână, respirației și altor mișcări fizice.
Indiferent dacă ești conștient sau nu, în interacțiunile tale cu ceilalți, dai și primești continuu semnale non-verbale, care transmit un mesaj puternic. Chiar și atunci când taci, comunicarea încă se întâmplă.
În unele cazuri, ceea ce vorbești și ce spune corpul tău pot fi două lucruri diferite. Deoarece limbajul trupului este un limbaj inconștient, oricine te ascultă este înclinat să creadă mai mult semnalele tale non-verbale.

LA CE SĂ TE AȘTEPȚI DE LA O SESIUNE DE CITIRE A LIMBAJULUI TRUPULUI?
În timpul unei sesiuni de citire a limbajului trupului, vei afla mai multe despre tine, deoarece interpretul îți va analiza postura trupului, gesturile și expresiile în timpul interacțiunii. Acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele, iar evaluarea te va ajuta să îți sporești prezența și conștientizarea.
În același timp, dacă nu ești interesat să fii la microscop, poți beneficia de o sesiune privată în care să înveți să decodezi mesajele din spatele expresiilor faciale și corporale la alții, care sunt diferențele dintre limbajul trupului masculin și cel feminin, modul în care îți poți îmbunătăți abilitățile corporale.

BENEFICIILE UNEI SESIUNII DE CITIRE A LIMBAJULUI TRUPULUI
Stresul este unul dintre cei mai mari dușmani ai noștri și are un impact asupra modului în care comunicăm. În timpul unei sesiuni de citire a limbajului trupului, vei afla cum stresul îți impactează comunicarea non-verbală și poți învăța cum să îl gestionezi mai bine.
Deoarece emoțiile sunt contagioase, vei învăța cum să fii mai prezent și mai conștient de semnalele pe care le transmiți altora și cum te confrunți cu semnale primite la rândul tău.
Dezvoltând partea de conștientizare emoțională, vei fi capabil să citești limbajul trupului altor persoane, să dezvolți relații mai autentice, să ai siguranță și stăpânire de sine în interacțiunile tale și să fii mai înțelegător cu ceilalți. Un alt rezultat extraordinar este că vei învăța să ai mai multă încredere în intuiția ta. Chiar și atunci când te conectezi cu emoții neplăcute, le vei putea gestiona mai bine.

Dacă ești interesat de o sesiune de citire a limbajului trupului, sunt aici pentru a te ajuta cu o analiză personală detaliată care îți va oferi instrumentele necesare pe care le poți implementa pentru a îți îmbunătăți starea de bine. Te rog să accesezi zona de contact pentru mai multe detalii.

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io