Citirea chipului

CE ÎNSEAMNĂ CITIREA CHIPULUI?

Citirea feței este o tehnică utilizată pentru a evalua caracterul și / sau nivelul de sănătate al unei persoane, doar prin interpretarea trăsăturilor faciale. Tehnica în sine s-a născut din vechile cunoștințe chinezești utilizate pentru tratarea sau prevenirea bolilor.

Tehnica ia în considerare fiecare trăsătură facială în procesul de diagnosticare, deoarece fiecare trăsătură are și o interpretare psihologică. Conexiunea dintre trăsăturile faciale și trăsăturile de personalitate, poate oferi informații despre soarta persoanei în cauză. Trecutul, prezentul, viitorul sunt scrise pe față.

Fiecare parte a feței corespunde unei părți sau zone a corpului și este conectată la o trăsătură de caracter. Sistemul chinezesc de citire a feței este mult mai complex de atât. Chiar și în zilele noastre, practicanții medicinei tradiționale chinezești, folosesc citirea feței pentru a detecta boli la un pacient.

ISTORIA CITIRII CHIPULUI

Metoda chinezească a citirii feței derivă din filozofia taoistă. A fost documentată în 481-221 î.Hr. și acreditată lui Guiguzi, a cărui lucrare este relevantă și astăzi.

Fundația citirii feței (mien shiang sau mien xiang) a fost construită pe conceptele taoiste de flux energetic, ying și yang și cele cinci elemente. Orice dezechilibru interior se va reflecta asupra aspectului exterior; prin urmare, scopul este de a armoniza ființa interioară și de a restabili echilibrul în viața cuiva.

Cele mai utilizate metode de citire a feței sunt Harta celor 100 de ani, examinarea formei feței, culorii pieleii, a ridurilor și a alunițelor.

Citirea trăsăturilor faciale a devenit populară în Europa abia la începutul secolului al XVIII-lea, când mulți cărturari și academicieni au devenit fascinați de acest studiu.

Această veche practică chinezească a reintrat în atenția publicului în 2010 datorită evoluției tehnologiei și creșterii interesului pentru recunoașterea facială.

CUM TE AJUTĂ O SESIUNE DE CITIRE A CHIPULUI?

Relații echilibrate. Când vine vorba de relații, o astfel de sesiune te poate ajuta să înțelegi cum relaționezi cu ceilalți și cu ține însuți. Îți oferă informații despre stilul tău de comunicare, perspectivele și așteptările pe care le ai. De exemplu, dacă ești singur și cauți un partener, această metodă te poate ajuta să înțelegi ce tip de partener(ă) este cel mai potrivit pentru tine. Vei învață cum să relaționezi echilibrat cu ceilalți și să experimentezi relații profunde.

Abilități ascunse. Această metodă te poate ajuta să descoperi noi abilități pe care le poți explora. Dacă te simți neîmplinit în diferite domenii ale vieții tale, amintește-ți că în spatele anumitor trăsături faciale se află punctele tale slabe și tari. Învățând despre ele poți lua alegeri mai bune.

Vindecare. Trăsăturile tale faciale arată traume emoționale vechi. Copilăria, anii adolescenței, totul este scris pe fața ta. O sesiune de citire a feței te poate ajuta să identifici traumele neprocesate și să pășești pe calea vindecării.

Te pregătește pentru viitor. Poate că nu poți merge mai departe cu un anumit proiect sau o relație. Poate că există o lecție pe care încă nu ai învățat-o. Pe măsură ce anumite vârste se reflectă în trăsăturile tale faciale, vei afla cum trecutul îți influențează viitorul. Astfel, pentru a-ți schimba destinul, poți profita de orice semnale, de alarme care ar putea apărea cu privire la o anumită vârstă viitoare.

Aprofundarea sinelui. Adevărata ta natură este scrisă pe fața ta. Ești introvertit sau extrovertit? Care este atitudinea ta cu privire la viață? Ai un talent artistic sau ești înclinat spre științele exacte? Cum iei decizii? Cum iei decizii: practic sau emoțional? O sesiune de citire a feței îți poate dezvălui preferințele și tendințele personale unice. Cu cât te cunoști mai mult pe tine, cu atât trăiești mai mult în armonie și echilibru.

Dacă ești interesat de o sesiune de citire a feței, sunt aici pentru a te ajuta cu o analiză personală detaliată care îți va oferi instrumentele necesare de care ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți starea de bine și a începe să trăiești într-un mod autentic. Te rog să accesezi zona de contact pentru mai multe detalii.

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io