Despre mine

Suada Agachi

Specialist în tehnici de citire a chipului

Suntem cu toții interconectați și nu există coincidențe când întâlnești o persoană sau ajungi într-o anumită situație. Motivul pentru care am decis să explorez lumea citirii feței este pentru că am fost ghidată spre ea. Mergeam la biserică și mă rugam la Dumnezeu să mă ajute să îi ajut pe ceilalți.

Încă de când eram copilă, am putut simți suferința oamenilor din jurul meu. Am putut să o citesc pe fețele lor și am vrut să-i ajut să fie fericiți, să văd scânteia de bucurie în ochii lor. Această dorință constantă de a-i ajuta pe ceilalți s-a transformat în scopul meu.

Am câștigat înțelepciune vorbind cu bătrânii, trăind viața pe cont propriu și din mii de ore de seminarii, cursuri și sesiuni private cu clienții mei. Am creat un spațiu sigur pentru ca oamenii să vină să-și spună adevărul sau să învețe să își spună propriul adevăr. I-am ascultat, le-am luat întrebările și luptele și am încercat să găsesc răspunsuri, soluții și rețete personalizate pentru bunăstarea lor.

Sunt fascinată de înțelepciunea antică și sunt o susținătoare a teoriei celor 5 elemente ca mod de a trăi în echilibru. Dorința mea este să împărtășesc cunoștințele pe care le am cu oamenii care vor să se pornească în călătoria lor de dezvoltare personală și care doresc să facă un pas pentru a face lumea un loc mai bun.

După mulți ani de cercetare și practică, mi-am lansat cartea „Tehnici de Citire a Chipului” și am început să abordez diferite subiecte complementare, cum ar fi limbajul trupului, citirea picioarelor, chirognomia, numerologia, tarotul și relațiile armonioase.

Îți doresc să ai curaj să reaprinzi scânteia bucuriei în viața ta, să te rupi de credințele limitative, să ai încredere în procesul în care te afli și să strălucești!

Numele meu este Suada Agachi, sunt specialist în tehnici de citirea a chipului și sunt aici pentru tine, să fiu lângă tine, pe calea ta către excelență și armonie!

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io