Gura şi rolul său în comunicare

Gura are două funcții importante – mâncatul și comunicarea – de aceea determină în mare măsură sănătatea, succesul și relațiile. O veche zicală chinezească ne spune că bolile intră în corp prin gură, dezastrele ies din gură. Nu este deci de mirare că o asemenea trăsătură facială constituie un lung subiect de discuție în metdoa chinezească de citire a feței. Gura ne poate spune multe lucruri despre realțiile unei persoane cu cei din jur.

Pentru o femeie, în mod tradițional, gura este un indiciu al copiilor. O gură bună arată că femeia va avea copii buni, în vreme ce o gură nefavorabilă va indica probleme cu copiii. Deși părinții fizionomiei au clasificat mai multe tipuri de gură, sunt multe calități care au putut fi generalizate pentru a ne ușura mai mult înțelegerea: culoare, grosime, formă, simetrie și buze deschise versus buze închise.

Culoarea este o calitate importantă la analiza gurii. Este un indicator al sănătății, ca și al relațiilor cu cei din jur. Buzele rozalii semnifică o bună sănătate, o atitudine optimistă față de viață și în general relații bune cu ceilalți. Pe de altă parte, buzele albe sau întunecate semnifică o sănătate proastă, pesimism și relații încordate. În general, oamenii cu buze rozalii au adesea mai mulți prieteni decât aceia cu buze albe sau întunecate. Acest lucru se întâmplă din cauză că oamenii optimiști, deschiși își fac prieteni mai ușor decât cei pesimiști. Acest criteriu referitor la culoare este universal și aplicabil la toate grupurile etnice.

Ca o regulă generală, buzele subțiri semnifică hotărâre și conservatorism. Oamenii cu buze subțiri nu prea știu cum să-și exprime sentimentele și emoțiile. Au tendința de a repezi pe toată lumea. Sunt hotărâți și adesea sunt considerați de cei din jur oameni cu sânge rece, pentru că rareori arată sentimente sau emoții. Sunt conduși de rațiune și logică, țelul lor fiind profitul și productivitatea. De obicei comunică ușor și sunt gata oricând să răspundă sau să atace în termeni verbali. Nu au prea mulți prieteni, mai ales pe termen lung.

Dacă buzele sunt groase, persoana este mai cinstită, simplă, loială și priteneoasă. O asemena persoană s-ar putea exprima uneori cu greutate, dar, datorită emoțiilor bogate și afecțiunii, va avea prieteni de încredere. Pe de altă parte, posesorii buzelor pline au tendința de a se lăsa purtați de emoții și de a exagera unoeri din punct de vedere sexual. Buzele groase indică o viață energică, plină de emoții și sentimente. Oamenii cu buzele groase sunt adesea emotivi, și de aceea supuși fluctuațiilor emoționale, drept care suferă mai mult la ruperea unor prietenii. Atunci când se îndrăgostesc, vor să se angajeze cu totul, trup și suflet și cer același lucru și partenerilor. Acești oameni pretind același lucru și din punct de vedere sexual. Cu alte cuvinte, apetitul lor sexual este mai puternic decât al celorlalți. Pentru ei afecțiunea este ca apa pentru pește. De altfel, nici nu-și pot imagina o viață lipsită de dragoste și de afecțiune.

buton reclama 2

O gură favorabilă trebuie să acopere în întregime dinții atunci când este închisă, lucru considerat normal și care nu are nici un înțeles special. Dacă gura rămâne întredeschisă și dinții sunt vizibili, acest lucru arată că persoana respectivă este o sursă de probleme, fiind prea vorbăreață și având obiceiul să-i vorbească de rău pe ceilalți.Acest lucru indică de asemenea că acea persoană are relații încordate cu aproape toată lumea, inclusiv cu cei dragi.

Cand se analizeaza gura, se ține cont și de restul trăsăturilor faciale. Cel mai important lucru este să nu uităm să analizăm gura în raport cu fața ( există o tehnică prin care se analizează gura privind diferit chipul), să ținem cont de dimensiunea buzelor, forma, culoarea și textura ei.

Sursă foto

Un comentariu la „Gura şi rolul său în comunicare”

  1. Adidas La Trainer Foot Locker
    Examine your life. When you are unsatisfied simply because you feel as if you will be being went on, concentrate on becoming more assertive. If you find your self supposing everyone is pondering badly of yourself, help remind your self that you are currently not much of a brain-reader so you have no grounds for that perception. Ensure that it stays light and funny, while you are not able to combat negative thoughts with increased negativity.

    Keep up with the gold guideline to deal with other folks as you wish these to take care of you. Even though many folks think that lots of the elderly are imply and grumpy, there is no need to be doing this. Handle others with the admiration and awareness that you desire them to take care of you and you are certain to get the exact same in return.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io