Pomeții

În China, pomeții sunt cunoscuți drept “oasele puterii”. Este o denumire plină de înțelesuri, pentru că aceste oase măsoară scopul și nivelul puterii unei persoane, atât acasă, cât și în societate. Pomeții sunt de asemenea un indiciu al autorității persoanel și al curajului fizic. Există trei tipuri de pomeți: înalți, conectați cu urechile și teșiți.

Pomeții înalți

Pomeții favorabili se găsesc așezați sus pe față, sunt cărnoși și rotunzi precum două gărzi ce protejează nasul. Asemenea pomeți indică un curaj extraordinar, perseverență, o mare putere a voinței și autoritate politică. Oamenii cu asemenea pomeți au un puternic spirit de luptă ce mărginește agresiunea și dorința de aventură. Sunt de asemenea însetați de putere și își doresc să aibă controlul asupra celorlalți. De aceea, foarte mulți oameni ce dețin poziții înalte în politică sau cadrul armatei au asemenea pomeți. De fapt, mulți dintre marii soldați ai lumii s-au născut cu asemenea pomeți înalți și proeminenți. Asemenea tip pomeți au și neajunsurile lor. În primul rând, posesorii pomeților înalți sunt uneori prea însetați de putere, agresivi și iuți la mânie. De aceea sunt gata să-și strice popularitatea, deși lor nu pare să le pese, mai ales că mulți preferă să fie temuți, nu îndrăgiți. Uneori poate fi dificil să avem de-a face cu oamenii cu pomeții înalți.

Pentru a avea succes în politică sau în cadrul armatei, numai pomeții înalți nu sunt de ajuns. Trebuie să fie însoțiți de un nas înalt și ochi favorabili. Dacă pomeții sunt înalți, dar nasul este mic și ascuțit, iar ochii mici și adânciți în orbite, acea persoană nu va ajunge prea departe în politică, iar cariera îi va fi plină de obstacole.

Pomeții conectați cu urechile

Dacă pomeții nu sunt numai înalți, ci se întind până la urechi, acesta este un indiciu al unei persoane extrem de autoritare, crude, răzbunătoare. Pentru mulți dintre aceștia, chiar înțelesul vieții se reduce la putere și control – țeluri ce trebuiesc împlinite cu orice mijloace și apărate cu orice preț. Cuvântul pe care îl urăsc cel mai mult este “pensionarea”. Dacă sunt nevoiți să se pensioneze sau să se retragă, nu vor mai trăi multă vreme după aceea, sau ceva din ei moare, se stinge.

buton reclama 2

Pomeții joși, teșiți

Pomeții joși sau teșiți exprimă calitățile opuse pomeților înalți. Pomeții joși sau teșiți, sau care sunt însemnați cu alunițe sau de linii, informează cititorul de fețe că posesorul lor are o personalitate conservatoare, retrasă și timidă, care mai repede ar face compromisuri decât să intre în competiție, gata să sacrifice puterea sau banii în schimbul păcii sau al stabilității. Concurența este cu totul străină acestor oameni. Sunt mult mai satisfăcuți de o situație stabilă, și de aceea încearcă să evite violența. Consideră că este preferabil să se lase în voia valului, și de aceea admiră puterea blândă a apei, care poate, prin răbdare și tenacitate să sfărâme stânca. De aceea, ar fi o mare greșeală a subaprecia capacitatea lor de a îndura, precum și rezistența lor pasivă, care poate doborî un dușman puternic prin tactici subtile. Dacă și bărbia este ascuțită sau teșită oamenii cu pomeții joși au și mai puțină voință de a lupta și un slab simț al responsabilițății. De aceea sunt delăsători și pesimiști. Vor încerca din răsputeri să evite să aibă orice fel de posturi de răspundere, preferând să se lase conduși de alții. Dar, după cum spune o veche vorbă chinezească, deși pomii doresc să trăiască liniștiți, vântul bate oricum. Cu toată dorința lor de a duce o viață pașnică, este foarte posibil să nu aibă parte de așa ceva.

sursă foto

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io