LOBUL URECHII si PERSONALITATEA

 

Genetica a împărțit forma urechilor în două: urechi cu lobi atașați de cap și urechi cu lobi dezlipiți de cap, trăsături pe care le moștenim de la părinți, bunici, etc. Determinismul genetic indică faptul că persoanele care fac parte din prima categorie au gene recesive, iar cei din a doua categorie au gene dominante.

 

Analiza URECHILOR in Citirea Chipului

 

Acest lucru ne ajută să ne dăm seama cum transmitem, mai departe, informația genetică a urechii. Spre exemplu, persoanele care au lobul lipit, deci cu gene recesive, nu vor fi moștenite de urmași în privința acestei trăsături. Persoanele care au lobul dezlipit vor da mai departe această formă a urechii. De asemenea, mai există varianta în care o persoană să fi moștenit o genă recesivă de la tată și una dominantă de la mamă, sau invers, astfel că forma urechii va fi dezlipită pentru că ”de câștigat” în războiul cromozomial are gena dominantă.

 

Dincolo de studiile geneticii, există tehnicile chinezești de citire a chipului, studiate și perfecționate de-a lungul a mii de ani și care au ajuns la concluzii deosebit de precise în ceea ce privește corelarea trasăturilor de caracter cu cele ale chipului unei persoane.

 

Ce spun lobii urechilor despre noi

 

Cei care au lobul dezlipit de ureche, sunt persoane independente, generoase, sigure pe ele, pe de o parte. Dau dovadă de o personalitate puternică și de înțelepciune.

Gautama Siddartha, fondatorul budismului, mult mai cunoscut sub numele de Buddha, avea lobii urechilor foarte lungi, dezlipiți de cap. Este o confirmare a faptului că persoanele care posedă această trăsătură sunt foarte inteligente.

 

Persoanele cu lobii urechii atașați de cap, pe de altă parte, indică o legătură cu comportamentele patologice. Mai exact, persoanele cu lobul urechii lipit de obraz au tendințe antisociale și sunt mai predispuse să comită infracțiuni, comparativ cu persoanele care au lobul urechii dezlipit de cap.

Lobii urechii atașați de cap mai spun despre tine că ești un spirit liber, știi să te impui și să câștigi respectul celor din jur.

HARTA VIETII citita pe CHIP

Curs de Fizionomie

http://suada.ro/evenimente/

 

CITIREA CHIPULUI – cu Suada Agachi la Antena 3

 

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io