Dintii si personalitatea fiecaruia

Poate că sunteți surprinși, dar și dinții sunt analizați de metoda chinezească de citire a feței. Dinții sunt considerați “stâlpii gurii”, ceea ce înseamnă că sunt susținătorii intim asociați gurii. Dinții ne dezvăluie informații cu privire la relații, dacă persoana citită va avea sau nu venit stabil și care va fi calitatea vieții de familie. Caracteristicile și înțelesurile acestora se pot aplica atât la bărbați cât și la femei.

Metoda chinezească de citire a feței susține că dinții ar trebui să fie lungi, drepți, strâns așezați, albi, ordonați și într-o poziție cât mai drepată, nici ieșiți în afară și nici cu tendința de a fi îndreptați spre cerul gurii. Asemenea dinți indică o viață lungă, relații bune, un venit sigur, inteligență și onoare.

Dinții albi precum fildeșul simbolizează o poziție înaltă fie în cadrul guvernului, fie în afaceri, succes în carieră, o bună reputație și relații fericite. Pe de altă parte, dinții întunecați (galbeni, pătați sau cu semne), scurți, rari sau mici ca mărime indică relații sărace, necinste, o viață scurtă, o situație financiară nesigură și succes schimbător.

Principiul general este acesta: cu cât cineva are mai mulți dinți, cu atât va fi mai norocos. Se crede că împărații și împărătesele aveau câte treizeci și șase de dinți, premierii treizeci și patru, miniștrii treizeci și doi, iar cei cu un succes peste medie cel puțin treizeci. Orice număr sub treizeci este considerat un semn al mediocrității și al sărăciei.

Alte caracteristici ce trebuie căutate la dinți sunt formele neregulate și golurile. Dacă dinții sunt lați în partea de sus, dar se ascut în partea de jos, acesta este semn de avariție și cruzime. Posesorii unor astfel de dinți sunt mai mult ca sigur carnivori și au un caracter imprevizibil. Pe de altă parte, dacă dinții sunt mai lați în partea de jos decât în cea de sus, persoanele respective vor fi mai degrabă vegetariene și bune la suflet.

buton reclama 2

Spațiile dintre dinți indică averea care vine și zboară, ca și incapacitatea de a păstra un secret. Cineva ar trebui să se gândească bine înainte de a împărtăși unei persoane cu goluri mari între dinți un secret important sau sensibil.

O atenție specială se acordă primilor doi dinți din față. Există chiar un nume special pentru ei – dinții Școlii Interioare. Dinții Școlii Interioare afectează nu numai destinul unei persoane, ci și personalitatea acesteia. Pentru a fi considerați buni și favorabili, cei doi dinți din față trebuie să fie drepți, lați, lungi, albi și apropiați. Asemenea dinți indincă longevitate, o bună poziție socială, glorie și încredere.

Sursa foto
Autor: Henry B.Lin

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io