Analiza URECHILOR in Citirea Chipului

Urechile reprezintă un punct cheie în Citirea Chipului, deoarece, conform fizionomiei chinezești, numărătoarea anilor vieți începe de pe lobii acestora. Urechile dezvăluie astfel cum au fost, sau vor fi, primii paisprezece ani din viața unui om.

O poveste fascinantă, atestată de cărțile de istorie chinezești, îl descrie pe Liu Bei, împăratul Regatului Shu (160-223 d. Ch.), cu niște urechi așa de lungi încât îi atingeau umerii. Maeștrii citiori ai feței au considerat acest aspect un semn că Liu Bei era Trimisul Cerului, cel care a fost investit cu autoritate din partea zeilor pentru a conduce o națiune.

Cu puține excepții, caracteristicile faciale ale unui împărat – mai ales al unui întemeietor de dinastie – au fost considerate mereu favorabile și au fost folosite ca niște standarde ale metodei chinezești de citire a fețelor. De aceea, urechile lungi, groase și mari sunt considerate semne ale norocului. Dacă veți intra într-un templu budist, veți putea observa imediat că toate statuile lui Buddha au urechi excepțional de lungi, cu lobi mari și groși. Cum aceste simboluri ale lui Buddha sunt considerate aducătoare de noroc, oamenii care seamănă cu Buddha la înfățișare sunt considerați aleși.

Pe lângă descrierea urechilor favorabile, care sunt, groase, lungi și cu lobi cărnoși, mai există și alte criterii de evaluare: locul în care se găsesc, poziția pe care o au, mărimea deschiderii și culoarea.

Este foarte important locul în care sunt așezate urechile în relație cu sprâncenele. De exemplu poziționarea urechilor poate indica o persoană cu o inteligență ridicată, ambițioasă, cu o copilărie fericită și care va dobândi o poziție înaltă în societate, sau pe de altă parte poate dezvălui caracterul unei persoane delăsătoare, frivole sau mincinoase. Un alt aspect al calității urechilor constă în poziția acestora față de cap, dacă sunt apropiate  sau depărtate.

ARTA CITIRII CHIPULUI

 

O deschidere largă, care poate cuprinde un deget, indică o minte deschisă, cunoștințe vaste, generozitate materială și spirituală, precum și o viață lungă. Acești oameni sunt mereu gata să învețe sau să îmbrățișeze variate învățături și religii. Sunt gata să ofere ajutor financiar, fiind mai puțin interesați de bunăstarea proprie. O astfel de trăsătură este un indiciu pentru o viață mai lungă, iar oamenii înzestrați cu deschideri largi au mai multe interese și mai puține griji, atât din punct de vedere spiritual, cât și financiar.

O deschidere îngustă, prin care nu poți băga degetul, indică o minte îngustă, care este plină de prejudecăți, gata să se răzbune și gata să facă rău. Persoana cu asemenea deschidere îngustă nutrește adesea tot felul de gânduri de răzbunare, amintindu-și cele mai mărunte ofense ce i-au fost aduse. Acest lucru poate consuma o cantitate prețioasă din energia vieții, pentru un scop nefericit.

 

HARTA VIETII citita pe CHIP

 

Culoarea urechilor are de asemenea o semnificație deosebită. Roșu și alb sunt cele mai de dorit culori pentru urechi. Doi tineri au mersla cititorii de fețe, de la care au aflat că vor deveni cunoscuți în toată lumea datorită talentelor lor literare. Motivul: amândoi aveau urechi mai albe decât fețele. Unul dintre ei, Li Bai, a devenit mai târziu unul dintre cei mai mari poeți ai Chinei, iar celălalt, Ou Yangxiu, unul dintre cei mai mari oameni de litere din această țară. Cum albul și roșul sunt în mod tipic culori favorabile pentru urechi, negrul sau o nuanță mai întunecată sunt considerate culori nefavorabile. Urechile mai întunecate simbolizează de obicei lipsa de cultură, o sănătate șubredă, o copilărie nefericită și o inteligență scăzută. Dacă urechile devin deodată mult mai întunecate decât fața, acest semn arată apariția unor probleme medicale serioase, sau a unor probleme juridice la fel de grave.

 

ARTA COMUNICARII FARA CUVINTE

sursa foto

Un comentariu la „Analiza URECHILOR in Citirea Chipului”

  1. INFORMATI PREZIOASE, SIT BINE STRUCTURAT… SURPRINZATOARE DEZVALUIRI, INTR-UN CUVINT UN
    „MONDO SECRETO”… CIT SE POATE DE REAL😊🖐️❗

    Răspunde

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io