Nasul

Conform sistemului Celor Trei Porțiuni, nasul este porțiunea umană a feței, ce se află între cer (frunte) și pământ (bărbie). Nasul este o trăsătură extrem de importantă în descifrarea caracterului pentru că reprezintă multe lucruri din viața cuiva.

Este zona în care se poate citi totul despre bogăția și sănătatea cuiva. Se consideră că, dacă nasul nu se ridică deasupra mediei din punct de vedere calitativ, acea persoană nu poate spera să ajungă într-o poziție socială prea înaltă și nici nu poate acumula bogăție materială, indiferent de cât de favorabile sunt celelalte trăsături ale feței. Nasul reprezintă de asemenea și soțul/soția. Pentru o femeie, se numește steaua soțului, iar pentru un bărbat este cunoscut sub numele de steaua soției. Nasul determină în mare parte dacă persoana respectivă își va găsi sau nu o soție/un soț bun, dacă viața conjugală va fi fericită și dacă consorții vor fi atrăgători. Nasul reprezintă în mare măsură capacitatea și abilitatea financiară a persoanei respective. Această capacitate pare să cântărească mai greu decât toți ceilalți factori atunci când este vorba de căsnicie, pentru că, prea des, banii au un cuvânt în plus de spus la alegerea unui partener. În general, un bărbat sau o femeie puternici din punct de vedere financiar au mai multe șanse de a se căsători cu cine aleg ei decât o persoană slabă din punct de vedere financiar.

În afara de indiciile pe care le poate oferi nasul despre poziția socială, puterea financiară și viața conjugală, este de asemenea și simbolul energiei vitale. Această energie se manifestă în starea de sănătate, sexualitate, capacitatea de a lucra ore îndelungate și eficiența în muncă.

În cele din urmă, nasul ajută la dezvăluirea intențiilor și personalității persoanei studiate. Podul nasului este partea superioară, osoasă a nasului. Vârful este evident, nu necesită explicații, iar aripile se referă la umflăturile aflate de o parte și de alta a vărfului, sau partea exterioară a nărilor. Aceste caracteristici și înțelesurile lor se plică în general atât la femei, cât și la bărbați.  Pentru a avea o înaltă poziție socială, cineva trebuie să aibă un nas cu un pod înalt și drept. Adevărul acestei credințe poate fi verificat foarte ușor, observând nasurile marilor demnitari. Margaret Thatcher, Jhon F. Kenedy, Prințul Charles de Wales, Prințesa Diana, Albert Einstein, Bill Clinton, Ronald Reagan, Prințul Coroanei Japoneze Naruhito și Prințesa Coroanei Owada Masako sunt niște exemple elocvente.

Analiza nasului și interpretarea în raport cu restul chipului pun în evidență puternic trăsăturile de caracter, sănătatea  si puterea financiară. Atunci când se analizează nasul trebuie să se țină cont de forma lui, marimea lui în raport cu fața, formele nărilor, podul nasului, vârful nasului, ridurile de pe nas, petele și alunițele.

sură foto

Carte “TEHNICI DE CITIRE A CHIPULUI” poate fi comandată de aici sau click pe imaginea de mai jos

3 comentarii la „Nasul”

 1. buna ziua,

  imi doresc foarte mult sa reusesc o sedinta cu dumneavoastra doar in priviinta nasului meu ( cred ca asta ar fi singurul lucru care m ar face sa mi iubesc si eu nasul si sa nu ma mai simt complexata). Cum as putea sa fac asta? cum sa reusesc sa imi fac o programare ? Cand va gase4sc si deasemenea va rog sa mi spuneti si care sunt costurile unei sedinte.
  intr-o discutoie cu dumneavoastra mi ar fi foarte interesant sa stiu care este domeniul spre care eu trebuie sa ma indrept ( fiecare om are o pasiune, un talent……eu nu am nimic…fac tot ce pot , ce trebuie pentru ca asa trebuie…dar nu reusesc sa imi gasesc locul.)
  va multumesc si astept un raspuns din partea dumneavoastra

  Răspunde
 2. Bună seara,primul meu mic pas….în studiul nasului…..vorba,Dvs.cînd ai pățit- o,suflu și în iaurt
  Am să studiez din cartea Dvs,cînd ajung acasă ,în Martie
  Vă admir mult
  K.I.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io