Semnele de pe fata iti spun de ce boli suferi

De cele mai multe ori, bolile de care suferi ţi se citesc pe chip. Pungile de sub ochi sau cearcănele nu sunt doar semne inestetice pentru fata ta, ci şi simptome ascunse ale unor afecţiuni pe care nu le-ai depistat încă. Faimosul medic american Dr. Oz te ajută să descifrezi mesajele pe care ţi le transmite fizionomia ta, în funcţie de transformările pe care le poţi observa în fiecare zi în oglindă.

 

Diagnosticarea unor boli prin analizarea trăsăturilor faciale este o metodă chinezească străveche, care datează de circa 3000 de ani. Primii care au asociat semnele de pe fata cu diverse probleme de sănătate au fost călugării taoişti, iar constatările lor sunt folosite şi astăzi în Orient, unde medicii identifica până la 70% din boli doar privind chipul pacienţilor. Dr. Oz împărtăşeşte şi el convingerea că trăsăturile faciale sunt repere importante în găsirea unui diagnostic corect, potrivit medicinei tradiţionale chinezeşti. Fiecare parte a feţei reflectă modul în care funcţionează fiecare organ în parte: obrajii sunt asociaţi cu plămânii, buzele cu sistemul digestiv, bărbia cu vezica urinară, sprâncenele cu ficatul etc. Iată ce spune Dr. Oz despre semnalele pe care le transmite chipul tău despre starea ta de sănătate!

 

Reacţii alergice

Atunci când suferi o reacţie alergică, îţi poţi diagnostica singura condiţia, controlându-ţi pleoapa inferioară de mici umflături. Dacă îţi dai pleoapa în jos şi observi în interiorul ochiului umflături cu aspect „pietruit”, înseamnă că te-ai expus unui lucru la care eşti alergică. De asemenea, Dr. Oz completează că inflamaţiile ochilor şi pleoapele „pufoase” pot indica fie reacţii alergice, fie infecţii la nivelul sinusurilor.

 

Deficienţa de vitamine B

Cum îţi dai seama că trebuie să îţi suplimentezi aportul de vitamine B? Verificând dacă nu cumva ţi-au apărut mici crăpături în colţurile gurii. Tot aceeaşi problemă se manifestă şi prin răni la nivelul limbii şi al cavităţii bucale. Este recomandat consumul imediat de legume frunzoase în nuanţe închise şi să iei un supliment cu complexul de multivitamine B.

 

Colesterolul mărit

Atunci când ai un nivel prea mare de colesterol rău în organism, îţi apare un inel gri-albicios în jurul corneei. Acest cerc este de fapt o acumulare de lipide (grăsimi) în marginile corneei. Dr. Oz spune că acum ar fi cazul să îţi controlezi colesterolul, prin eliminarea grăsimilor săturate din dietă şi introducerea celor sănătoase, precum faimoşii acizi esenţiali omega-3 din peşte şi seminţe.

 

Tulburări cardiace

Iată un fapt interesant semnalat de Dr. Oz: atunci când ai o încreţitură verticală pe lobul urechii, ai cu 33% mai multe şanse de a dezvolta o boală cardiacă. Explicaţia nu este una clară, însă specialiştii cred ca factorii genetici care determină încreţirea părţii exterioare a urechilor sunt aceiaşi care predispun oamenii la bolile de inimă.

 

Alte semne ale fetei care indică boala

Pe lângă simptomele amintite de Dr. Oz, medicina tradiţională chinezească cuprinde şi alte semne ale chipului asociate cu diverse boli:

  • tenul îngălbenit: splina sau stomacul funcţionează lent;
  • tenul gri: probleme renale;
  • spatiul încreţit dintre sprâncene: afecţiuni ale sistemului limfatic;
  • sprancene vascularizate: sistem nervos hiperactiv;
  • paloarea chipului: afecţiuni pulmonare;
  • pungi sub ochi: rinichi inflamaţi;
  • buze înnegrite: disfuncţii renale/ale splinei;
  • alunite negre între buze şi nas: nivel ridicat de toxine în corp;
  • fața în nuanţa verzuie: probleme hepatice.

sursa

sursa foto

Semnificatia ALUNITELOR pe CHIP – cu Suada

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io