SENZUALITATEA se invata

Pentru a atrage un bărbat, este necesar, dacă nu suficient să-i trezeşti simţurile. Să fie încântat şi subjugat de feminitatea ta.

Crede-mă, nu e important să fii conform ultimelor standarde de frumuseţe! Dar se poate întâmpla ca educaţia, prietenele, modelele să te fi convins că senzualitatea este ceva frivol, dacă nu chiar uşuratic. Și te-ai ferit de ea ca dracul de tămâie până când ai pierdut-o cu totul. Ce-i de făcut în cazul ăsta? Nu-i musai să te dai cu capul de pereţi din pricină că ai fost prea influenţabilă, iar acum eşti singură cuc, chiar dacă ai o carieră frumoasă şi nici prea rău nu arăţi. Nici nu-i nevoie să mergi pe ideea primul venit, primul servit. Îți trebuie doar puţin curaj şi încredere în tine. Totul se învaţă pe lumea asta, chiar şi să fii senzuală!

Cu fruntea sus

Ştiu, ai diverse probleme cu oglinda: nu vrea în ruptul capului să te arate sub formă de Marilyn Monroe. Dar ăsta nu-i un motiv să mergi pe stradă cu genunchii îndoiţi şi umerii aduşi, de parcă toate nefericirile omenirii ar sta în cârca ta. Ce să aprecieze un bărbat? Uşoara cocoaşă care ţi se formează între omoplaţi sau ţinuta mândră a „urâtei de la trei“? Un mers frumos face mai mult decât nişte picioare lungi care nu ştiu să se pună în valoare. Ţinuta elegantă înseamnă siguranţă de sine, educaţie şi un pic de „asta sunt şi mă simt excelent în pielea mea“. Pe scurt, senzualitatea începe de la… mers!

Lin şi suav

Că tot am amintit etalonul senzualităţii feminine, Marilyn Monroe, să-ţi spun cum rezuma ea această… hai să-i spunem însuşire: „Fac aceleaşi lucruri şi spun aceleaşi vorbe ca orice femeie din lume, numai că eu o fac mult mai încet“. Ei da, lentoarea gesturilor, privirea un pic filtrată printre gene, vocea uşor gâtuită ca de o emoţie perpetuă ţin bărbaţii în priză. E un fel de suspans erotic foarte plăcut. Pe când o femeie ca o furtună impresionează, dar în acelaşi timp îndepărtează. Pentru că furtuna te ţine în suspans, iar când se apropie, te ascunzi iute-iute.

Eleganţă şi un pic de inocenţă

O combinaţie, ar spune bărbaţii, perfectă. Dacă eleganţa s-ar putea învăţa ori educa, inocenţa jucată e de-a dreptul caraghioasă. Prin urmare, dacă nu e, nu e! Ce-i de făcut atunci? Gesturi mici (care ar trebui să-ţi intre în reflex, să nu le faci doar când e cazul), precum  ţinutul cănii cu ceai cu ambele mâini, ca şi cum te-ai încălzi, zgribulitul delicat sau aranjatul insistent al unei şuviţe rebele, înlocuiesc inocenţa pierdută.

Legea compensaţiei

Nu încerca să fii cu tot dinadinsul la modă. Îmbracă ce ţi se potriveşte, hainele în care te simţi bine şi poartă-le cu stil pentru că, îndeobşte, bărbaţii nu-ţi cer bonul ca să vadă cât ai dat pe rochii sau pantofi, dar te privesc cu admiraţie dacă ştii să le porţi. Se spune că, dacă ştii să arăţi un pic din eventuala-ţi nuditate, cucereşti eternul masculin. Nu cred că-i tocmai aşa, fiindcă am văzut femei înfofolite cărora li se vedeau doar ochii. Dar câte spuneau ochii aceia, câte întrebări şi mai ales câte promisiuni… Pe de altă parte, e bine să profiţi de tot ce ai mai bun şi arătos. Ai picioare frumoase? Nu te jena să le pui în valoare. Ai gât de lebădă? Înclină capul uşurel înainte, cu spatele drept. Ai mâini frumoase? Foloseşte-le, dar nu pentru a gesticula, ci joacă-te ca într-o doară cu un obiect de pe masă sau cu colierul de la gât.

O sumă de lucruri

Senzualitatea înseamnă stârnirea simţurilor partenerului, nicidecum vulgaritate. Mare atenţie când te hotărăşti să fii mai sexy! Să nu încurci lucrurile, fiindcă rişti să te transformi nu în Grace Kelly, așa cum ţi-ai dori, ci într-o domnişoară care întreţine atmosfera prin cluburi.

5 accesorii folositoare

  • Rochie neagră și bijuterii argintii: combinaţia nu dă greş niciodată şi nici nu cere un altfel de ten sau o anumită culoare de ochi; nu întâmplător franţuzoaicele sunt considerate cele mai atrăgătoare femei.
  • Pălărie şi eşarfă: prima e şic, iar faptul că ascunde un pic din faţă dă o aură de mister după care alergăm toate. Cea de-a doua este un accesoriu care te ajută să faci acele gesturi atât de senzuale.
  • Pantofi cu toc: nici platforme, nici stiletto, ei fac piciorul frumos şi te ajută să ai ţinuta mândră despre care vorbeam. Cu o singură condiţie: să ştii să mergi cu pantofi cu toc.

CLICK pe imagine pentru înscriere la Seminarul de TAINELE FEMINITĂȚII din orașul tău

sursa

sursa foto

TAINELE GESTURILOR FEMININE – cu SUADA

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io