Pozitionarea alunitelor pe corp dezvaluie problemele cu care te confrunti

 

In conformitate cu astrologia chineza, pozitionarea alunitelor pe corp ne permite sa aflam problemele cu care ne confruntam, starea de spirit, sanatatea si viitorul. Aceasta metoda este folosita de chinezi in medicina traditionala. Astrologii chinezi cred ca energia Qi (Chi), este activa in diferite perioade ale vietii iar varful acesteia sta intr-o aluna sanatoasa. In timpul perioadei de adolescenta numarul de alune creste, in perioada sarcinii se pot intuneca, iar dupa 40 de ani, ele pot sa dispara incet.

 

Haideti sa vedem cum pozitionarea alunelor ne dezvaluie problemele cu care ne confruntam:

 

Frunte

O alunita in mijlocul fruntii subliniaza faptul ca ai probleme cu autoritatea si nu esti de acord cu superiorii sau cu parintii. Alunita de pe partile laterale ale fruntii este o caracteristica a unei persoane concentrate si energice.

Sprancene

O alunita ascunsa sub sprancene, simbolizeaza prosperitate. Alunitele “ascunse” sunt un semn de mai mare bogatie. Daca alunita este deasupra sprancenei, inseamna ca vei avea un flux constant de bani in viata ta.

Pleoape

O alunita pe pleoapa simbolizeaza certuri in familie si pierdere constanta de bani. Daca alunita este sub ochi, aceasta evidentiaza faptul ca esti o persoana extrem de sensibila. http://suada.ro/ce-spun-obrajii-despre-personalitatea-si-sanatatea-ta/

Obraji

Aceasta alunita este caracteristica oamenilor singuri si a celor care cu greu isi intemeiaza o familie. Daca alunita este aproape de nas, asemeni actritei Merlin Monroe, acesta poate indica faptul ca persoana in cauza este predispusa la accidentari.

 

Urechi

In astrologia chineza urechile simbolizeaza caracterul, si, prin urmare, daca exista o alunita pe urechi, atunci vorbim despre o persoana cu o buna reputatie. Alunita din interiorul urechilor inseamna longevitate, pe partea de sus a urechii – inteligenta, iar o alunita pe ambele urechi este un semn de mare influenta.

Nas

Alunita de pe partea de sus a nasului subliniaza probleme in dragoste si instabilitate, iar o alunita pe podul nasului simbolizeaza probleme de acomodare. Aceasta poate fi si o caracteristica a oamenilor dependenti de munca, de asemenea.

Barbie

Persoanele care au alunite pe barba, sunt de obicei persoane incapatanate si insistente care au mereu dorinta de schimbare si deplasare. http://suada.ro/dintii-si-personalitatea-fiecaruia/

Gura

Daca alunita este pozitionata deasupra buzei de sus, este un simbol al unei vieti privilegiate in timp ce o alunita sub buza inferioara sugereaza o viata de succes a urmasilor.

Gat

In conformitate cu astrologia chineza, gatul face legatura dintre viata spirituala si corp. Alunita situata pe gat poate opri fluxul de energie si poate conduce la dezamagire. Daca alunita este pe mijlocul gatului, aceast indica faptul ca esti o persoana cu un caracter salbatic, care poate avea o influenta negativa asupra celor din jur.

Brate

O alunita pe antebrat este o caracteristica a oamenilor plini de compasiune, iar in cazul in care alunita este pe partile superioare ale bratului inseamna ca esti o persoana care stie sa faca bani.

Piept

Alunitele care se regasesc in sona sanilor sau pieptului simbolizeaza putere si o pozitie inalta in societate sau in profesie. Daca alunita este pe sfarcuri, inseamna ca, copiii dumneavoastra vor avea succes in viata.

Abdomen

Alunitele apropiate de buric indica fericire in viata. http://suada.ro/mainile-in-limbajul-trupului/

Palme

Alunitele de pe palme sugereaza ca esti un om foarte amabil si stii sa iti faci placuta prezenta oriunde te-ai afla.

Spate

Oamenii care au alunite pe spate duc, de obicei, sarcinile grele in viata lor. Ei muncesc din greu, astfel succesul este ceva inevitabil, dar au nevoie de mai mult timp pentru a-l realiza.

Picioare

Persoanele care au alunite pe picioare, sunt persoane carora le place sa experimenteze. In cazul in care alunitele sunt situate pe partea din spate a picioarelor, ne dezvaluie o persoana activa care ii place foarte mult sportul si miscarea. Persoanele care au alunite pe genunchi sunt persoane autoritare, cu un caracter puternic si care stiu cu adevarat ce vor de la viata. Aceste persoane nu au avut niciodata probleme financiare.

Laba piciorului

Persoanele cu alunite pe laba piciorului sunt persoane pacifiste care contribuie la crearea unei lumi mai bune. Aceste persoane nu ar face rau nimanui, fiind de o bunatate iesita din comun. http://suada.ro/alunitele-2/ sursa https://secretele.com foto

Carte „TEHNICI DE CITIRE A CHIPULUI” poate fi comandată de aici sau click pe imaginea de mai jos

Semnificatia ALUNITELOR pe CHIP – cu Suada

2 comentarii la „Pozitionarea alunitelor pe corp dezvaluie problemele cu care te confrunti”

  1. „Alunitele”… Secrete ascunse, pecetluite in timpuri….
    Surprinzatoare dezvaluire a personalitati…..
    Farà doar si poate „REALA” .

    Răspunde
  2. Am câteva alunițe pe corp, însă cele mai impozante (cele care fac diferența) sunt câte o aluniță maro destul de mare în fiecare sprânceană, amplasate aproape simetric, înspre capetele ochilor. Îmi plac mult, arată ca niste pierce-uri și se văd bine, fiindcă am sprâncene rare. Mai am una mare sub fund pe partea dreaptă și una lunguiață între degetele de la picioare (între cel mic și următorul). Pe aceasta o avea și mama, dar la ea era pe exteriorul degetului mic, nu era chiar atât de ascunsă ca a mea. Aș dori să găsesc explicații pentru fiecare in parte, v-aș mulțumi dacă mi-ați putea spune ce semnifică acestea. Cu stimă!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io