Planetele si trasaturile chipului

Denumirea dupa planete este abordata pentru a putea descrie mai pe scurt trasaturile de caracter ale chipului uman. Pentru o interpretare corecta, nu faceti corelatia cu zodiile sau cu alte aspecte de acest gen.

Venusianul

Venusianul are trasaturi fine, feminine, o piele frumoasa, moale, luminoasa. Parul des si fin, de culoare saten deschis. Sprancene dese, frumos arcuite. Ochii mari, umezi, de culoare verde. Frunte rotunda, mica. obrajii ovali sau rotunzi. Nas carnos. Gura mica, buze pline si rosii. Gat rotund. Umeri plini, rotunzi, proportionali. Piept ingust. Femeile au sanii plini si rotunzi. Coapsele si soldurile bine dezvoltate. Picioare pline, mladioase cu pulpe frumoase si talpa mica. Mana moale, scurta, plinuta si cu gropite.

Predispusi la boli de stomac, rinichi, sistem genital.

Venusienii sunt persoane cochete, iubesc luxul, imbracamintea eleganta si bijuteriile. Afectuosi, iubitori, pasionali, dar nu prea constanti in materie de credinta conjugala. Au o fire vesela si blanda. Sunt generosi si deloc curajosi. Isi doresc foarte mult sa placa celor din jur.

Jupiterianul

Jupiterianul este bine dezvoltat si este predispus la ingrasare. Piele alba si fina. Par saten, ondulat, des. Sprancene dese si arcuite. Gene lungi. Ochi mari si umezi, verzi sau caprui. Fruntea lata. Obraji tari si carnosi. Nas drept. Gura mare cu buze groase, buza de sus fiind mai pronuntata. Barbie plina si lunga. Gat scurt, bine proportionat. Umerii lati. Brate si picioare groase. Mana mare si lata.

Predispusi la boli ale sistemului nervos, ficat, vezica, sistem limfatic.

Persoane meticuloase, buni organizatori si prieteni credinciosi. Se enerveaza repede dar la fel de repede le si trece. Harnici si energici, generosi si vorbareti. are foarte mare incredere in sine dar poate duce aceasta incredere pana la cea mai prosteasca ingamfare.

Saturnianul

Saturnianul are o trasaturi mai aspre, cu piele mai inchisa la culoare. Parul aspru, foarte des, negru. Sprancene apropiate, drepte, apropiate de pleoape. Ochi negri, privire patrunzatoare. Frunte patrata. Obraji lati si ososi. Nas lung cu varful in jos si nari late. Gura mare, cu buze subtiri, avand buza de jos mai pronuntata. Barbie patrata, pronuntata in partea de jos. Gat subtire. Umeri inalti si ingusti. Piept ingust. Brate si picioare subtiri. Mana lunga si slaba, cu palma dreapta.

Predispusi la boli ale sistemului osos.

Saturnienilor le lipseste increderea in ei insisi, lucru care ii face sa fie foarte timizi si sa prefere singuratatea. Sunt meditativi, meticulosi, analitici, constinciosi si rabdatori. Sunt zgarciti si urmaresc doar satisfactiile materiale.

Apollonianul

Apollonianul are o figura senina, pielea deschisa, parul lung si ondulat, blond sau saten deschis. sprancene dese, netede, elegant arcuite. Gene dese. Ochi mari, umezi, albastri sau caprui. Privire blanda dar energica. Fruntea usor bombata. Obrajii plini. Nas fin. Gura mijlocie cu buze mici. barbie mica si rotunda. Gat lung si ferm. Piept larg. Brate si picioare subtiri. Mana uscativa cu degete usor noduroase.

Presispusi la boli ale aparatului cardio-vascular.

Apollonienii sunt persoane idealiste. Foarte spirituali si generosi.Prieteni sinceri. Iubesc libertatea dar si duc dorul unui camin, lucru care duce la o permanenta nemultumire. Sunt modesti si prefera situatiile simple si clare.

Mercurianul

Mercurianul e mic, mladios, cu aspect copilaresc pana la batranete. Piele fina si palida. Par cret, inchis la culoare. Sprancene inguste, lungi, usor arcuite. Gene lungi. Ochi caprui sau verzi, vioi, cu privire aspra. Frunte inalta si bombata. Nas lung, aspru, usor incovoiat si cu varful rotund. Buze subtiri. Buza de sus mai pronuntata. barbie lunga si ascutita. Gat lung si bine definit. Brate subtiri dar puternice. Mana lunga cu degete drepte.

Predispus la boli renale, boli ale sistemului nervos si ale sistemului respirator.

Mercurianul este o inteligenta vie, cu o intuitie foarte buna. Se nasc cu instinct de castig si in societate stiu sa fie glumeti, sireti si profitori.

Martianul

Martianul e un tip masculin, opusul venusianului. Are trasaturi dure, piele aspra. Par cret roscat. Sprancene dese, aspre, dezordonate. Ochi mari si luminosi. Frunte joasa. Fata rotunda cu obraji ososi. Nas rotund cu narile mari. Gura mare cu buze subtiri, avand buza de jos mai pronuntata. Barbie puternica. Gat scurt, gros si ferm.Umerii si pieptul lat. Picioare osoase. Mana aspra, cu degete groase la baza si varf spatulat.

Predispus la boli ale sistemului limfatic si ale aparatului digestiv.

Inteligenta redusa. Coleric, razbunator, foarte energic stie sa isi duca planurile la bun sfarsit. O persoana cu sange rece care stie sa fie un tata si un sot bun.

Lunarianul

Lunarianul are o fata plina si moale, piele alba, palida. Parul fin, moale, blond. Sprancene rare si inguste. Gene dese. Ochii mari, rotunzi, clari, albastri sau cenusii. Frunte inalta si lata. Nas scurt. Buze carnoase. Barbie plina si mica. Gat gros, lung si carnos.

Predispus la boli ale sistemului osos si ale sistemului digestiv.

Lunarianul este visator, melancolic, emotiv si capricios. Suflet bun si generos. Are o imaginatie bogata. Sunt lenesi si delasatori.

Uranianul

Uranianul are o figura neexpresiva. Piele lucioasa. Parul blond inchis sau brunet. Sprancene dese, late, foarte negre. Ochi albastri sau caprui deschisi, foarte stralucitori. Frunte inalta. Obraji puternici, nas energic, buze subtiri, barbie bine pronuntata si osoasa. Degete noduroase si ascutite.

Predispusi la boli ale sistemului nervos.

Uranianul are perceptie extrem de rapida, intuitie si luciditate. Sunt persoane foarte impulsive si violente.

Neptunianul

Neptunianul are o figura senina, parul blond, ochi albastri, mari si luminosi. Fruntea foarte inalta si mai lata in sus. Nas fin si ingust. Buze mijlocii.

Predispus la boli ale sistemului genital.

Persoane foarte inteligente, cu perceptii extrasenzoriale. Foarte spirituali si veseli. Stiu sa se sacrifice pentru altii, dar sa se si razbune daca le este lezat orgoliul.

Pamanteanul

Pamanteanul are parul foarte negru, aspru. Sprancenele dezordonate. Gene scurte. Ochi intunecati, mici si vicleni. Frunte patrata. Pometi proeminenti. Nas carn si drept. Barbie patrata, foarte pronuntata. Mana osoasa, uniforma, cu degete spatulate.

Predispus la boli ale sistemului respirator.

Persoane cu o inteligenta medie insa foarte sirete si profitoare. Harnici si ambitiosi cand este in interes personal sau pentru castig material.

Pentru a deveni un fizionomist profesionist, urmati cursurile de citire a chipului pe www.suada.ro sectiunea cursuri

CELE 7 PLANETE SI FIZIONOMIA cu Suada Agachi

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io