ONLINE – CURS Tehnici de Citire a Chipului

Locația: ONLINE
Data: 1 – 31 Mai 2024

Modulul I  & Modulul II

Orar: persoanele pot accesa la orice ora cursul online desfășurat pe platforma speciala de cursuri online, in perioada 1 – 31 Mai 2024.

📲 REZERVAREA locului se face individual prin apel la nr. de telefon 0730 37 33 77

📲 Detalii despre preț si alte informații se obțin la nr. de telefon 0730 37 33 77

 • TEMATICA completă pentru MODULUL 1
  ✍ Data: 1 – 31 Mai 2024
 • Primul modul al cursului de Citire a Chipului prin metoda Mian Xiang introduce cursanții în arta străveche prin tehnici și metode atent elaborate. Modulul 1 tratează cunoștințe de bază și aprofundate, în special înțelepciunea celor 5 elemente: apă, lemn, foc, pământ, metal, astfel încât să asigure însușirea corectă și completă a informațiilor.
 • Tehnici de identificare a celor 5 elemente în fizionomie
 • Cele 5 elemente din fizionomia tradițională chineză: Apă, Lemn, Foc, Pământ, Metal (cine este, cum gândește, abilități și slăbiciuni, potențial, destin, puterile secrete)
 • Moduri de relaționare cu fiecare tipologie – pe baza celor 5 elemente
 • Identificarea tiparelor comportamentale
 • Tipologii umane și modul lor de manifestare/gândire
 • Tehnici de identificare a trăsăturilor faciale, analiza și semnificațiile acestora
 • TEMATICA completă pentru MODULUL 2
  ✍ Data: 1 – 31 Mai 2024
 • Dacă pe parcursul Modulului I cursantul a fost introdus în fascinanta lume a Citirii Chipului, convins fiind de precizia și complexitatea tehnicilor învățate, Modului II îi va completa cunoașterea până la o profunzime uimitoare. Având la bază conceptele și noțiunile fundamentale, modulul avansat pune accentul pe particularitățile chipului uman, analizează individual trăsăturile faciale dar și interdependențele dintre acestea.
 • Se studiază în detaliu următoarele trăsături faciale:
 • Inserția părului
 • Textura și culoarea părului
 • Fruntea
 • Sprâncenele
 • Ochii
 • Pomeții
 • Fa Ling line
 • Filtrum
 • Bărbia
 • Gâtul
 • Introducere în Palate: Palatele Călătoriilor, Palatele Căsătoriei, Palatele Fraților

⚠️ Atenție: perioada de înscriere este limitată !

📝 Cursul de Fizionomie se adresează exclusiv adulților, prin urmare NU se permite participarea persoanelor sub 18 ani!
✔️DOAR cursanții care au finalizat Modulul 1 se pot înscrie la Modulul 2

🎫 Se oferă DIPLOMĂ de participare

🎭 doamna Suada Agachi va realiza fișa personalizată fiecărui participant


📞 Pentru detalii suplimentare vă rugăm să sunați la 0730 37 33 77

Evenimentul este organizat și susținut de:
SUADA AGACHI
🎭 specialist în tehnici de analiză a chipului și consultant

La secțiunea ‘video’ puteți urmări emisiunile TV la care a fost invitată doamna Suada Agachi
✍ Prin înscrierea la seminarul online vă exprimați acordul că sunteți de acord cu Termenii de Confidențialitate – textul complet aici: http://suada.ro/confidentialitate/

La nivel mondial există specialiști care stăpânesc foarte bine tehnicile de CITIRE A CHIPULUI, și care, sunt în măsură să identifice în timp real și cu acuratețe temperamentul, caracterul, abilitățile și multe alte informații despre persoana cu care vin în contact și căreia îi pot observa chipul.
Arta chinezească de Citire a Chipului prin metoda Mian Xiang, datează de milenii, timp în care a fost îmbunătățită gradual, a fost păstrată și transmisă cu demnitate și onoare pentru a fi folosită de către cei avansați în studiul metafizicii chinezești.
Beneficiind de avansul științei moderne și de acuratețea din ce în ce mai fină a identificării și interpretării trăsăturilor faciale specifice fiecărei persoane, FIZIONOMIA a devenit un instrument de cunoaștere incomparabil și deosebit de eficient în zilele noastre.
Tehnicile îmbunătățite și adaptate la ambițiile societății moderne, te vor introduce în descifrarea trecutului, prezentului și viitorului unei persoane, prin simpla privire a trăsăturilor faciale ale acesteia.
Distanța dintre ochi, forma sprâncenelor, curbura buzelor, proeminența nasului sau poziționarea urechilor, indică trăsături specifice de caracter ale individului, modul în care evenimentele din timpul vieții i-au șlefuit personalitatea și deciziile pe care este predispus să le ia în viitor.
Chipul este un instrument deosebit de precis și eficient în comunicare. Zilnic privim și “citim” zeci sau sute de chipuri, identificăm și comunicăm cu cei din jurul nostru după o serie de reguli bine întipărite în noi, mai mult sau mai puțin conștientizate.
Deciziile pe care le luăm sunt influențate de mesajul ascuns ce ne-a fost transmis prin expresia chipului, prin mimică și prin forma trăsăturilor faciale ale celui de lângă noi.
Într-adevăr Citirea Chipului este o artă, bazată pe înțelepciunea străveche a celor 5 elemente: apă, lemn, foc, pământ, metal; predată prin tehnici și metode specifice de observare și interpretare.
Tehnicile de Citire a Chipului Mian Xiang studiază trăsăturile specifice, contururile, formele, textura, nuanța tenului, umbrirea feței și alte elemente care dezvăluie mai mult decât dorește persoana analizată să se știe despre ea. Se trasează astfel o Hartă a tiparului comportamental, a potențialului și a destinului personal.
Modul de predare este dinamic, interactiv și pe alocuri distractiv, asigură instrumentele necesare înțelegerii și aplicării cunoștințelor în timp real, iar tot ce mai ai de făcut este să privești chipul celor din jurul tău. Programul de predare va fi completat cu etape de practică, în care vor fi evidențiate și însușite corect elementele teoretice dobândite.
Din acest moment, vei privi la tine și lumea întreagă cu alți ochi!

4 comentarii la „ONLINE – CURS Tehnici de Citire a Chipului”

  • Buna ziua!

   Din 1 noiembrie 2023 va incepe cursul Tehnici de citire a chipului.
   Mai multe detalii pe suada.ro la sectiunea Evenimente sau la telefon 0730 37 33 77.

   O zi frumoasa!
   Echipa Vanzari World Agachi Mentor

   Răspunde
  • Buna ziua!

   Detalii despre preț si alte informații legate de Cursul Tehnici de Citire a Chipului se obțin doar la telefon 0730 37 33 77.

   O zi frumoasa!
   Echipa Vanzari World Agachi Mentor

   Răspunde

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io