Fluxul de ENERGIE intre FEMEIE si BARBAT

Femeia a fost creeată de natură pentru a-i dărui bărbatului energie de creație.

Nu neapărat prin contact sexual. Prin priviri, atingeri, cuvinte calde, mâncarea pe care o pregătește etc.

Energia unei femei adevărate întotdeauna este înfrumusețată de iubirea pentru bărbat.

Iubirea – este o cheiţă specială care ajută fluxul de energie feminină să curgă ușor și liber.

Energia feminină de parcă s-ar afla într-un cocon de iubire mare. Coconul strălucește cu toate culorile curcubeului. Este o lumină specială, magică în care există vibrații ale tuturor nucleelor conștiinței umane superioare.

După natura sa genetică, femeia trebuie să-i ofere energie şi iubire bărbatului. Dacă acest proces va încetini pentru o perioadă de timp, atunci în organismul femeii se va începe procesul de autodistrugere. La început se va distruge sistemul nervos, apoi rinichii, organele genitale feminine, urmate de toate celelalte. Foarte des, energia suplimentară este transformată în grăsime corporală.

Natura cere să-i ofere bărbatului toată această resursă de energie. Energia trebuie să curgă. Dacă rămâne în repaus, atunci se transformă într-o bombă cu acțiune lentă.

Bărbatul îşi poate transmite energia nu neapărat prin îmbrățișări, săruturi, mângâieri sau contact sexual. E suficient să admire femeia şi ea se va scălda în energia lui.

Impactul pe care îl poate provoca privirea este diferit.

Cu ajutorul privirii, omul poate transmite până la 50% din energia sa. Iată de ce icoanele, statuile și picturile au putere magică. Multe opere de artă sofisticate sunt precum bateriile, acumulează energia celor care le admiră. Și apoi oferă această energie, care are putere de vindecare.

Adică, bărbatul admirând femeia e capabil să-i transmită o parte din energia sa.

Însă admirația poate fi diferită. Un bărbat admiră liniile perfecte ale corpului feminin. El vede în ea nu o femelă, ci o lucrare de artă divină, o admiră ca pe o stea strălucitoare, ca pe o floare neobișnuit de frumoasă.

Dacă femeia ajunge în câmpul  de admirație ca o stea, o floare sau o zeiță ea percepe energia pozitivă a bărbatului și devine mult mai atractivă. O femeie bolnavă, ajungând în câmpul pozitiv al iubirii autentice și admirației, se va recupera.

sursa

foto

CHIPUL celor 7 PĂCATE cu Suada

5 comentarii la „Fluxul de ENERGIE intre FEMEIE si BARBAT”

  1. A fost foarte frumos, am auzit multe informații despre femei și bărbați deopotrivă, dar nu înțeleg de ce nu putem fi buni, generoși, darnici doar suntem oameni cu toții! Mulțumesc cu recunoștință!

    Răspunde
  2. A Mulți Ani! Mulțumesc! Îmi confirmați prin ceea ce scrieți, anumite lucruri pe care doar le-am bănuit sau observat în decursul vieții.

    Răspunde
  3. mereu am gandit asa. multumesc pt comfirmare. esti superba si leu ca si mine,ce pot spune, felicitari pt munca si efortul tau. 8.8.82. acum 5 ani am murit si am inviat nu stiu dc dar vad lucruri diferit, nu cred in dzeu si totusi……caut ceva sa pot explica, salutari si lu EDUARD

    Răspunde

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io