Culoarea anului 2019 – Living Coral

Culoarea anului 2019 este „Living Coral”, o nuanță de portocaliu-piersică, ușor aurie, care denotă optimism. Nuanța a apărut deja pe podiumurile de modă, mobilă, branding corporatist și la nivel online încă din 2018.

Culoarea anului a fost aleasă de experții Pantone, cei care aleg de 19 ani culoarea care exprimă cel mai bine spiritul perioadei. Spre deosebire de anul trecut, când a fost aleasă o nunață întunecată de UltraViolet, Living Coral înseamnă energie și reconectarea cu natura: „Este o reflecție a ceea ce se întâmplă. Este un simbol a ceea ce se întâmplă în cultură la un moment dat”, a explicat Laurie Pressman, vicepreședintele al unei uități Pantone.

foto

„Am avut în minte frumuseţea pe care o vedem în natură şi importanţa ocrotirii mediului. Gândiţi-vă la recifele de corali care adăpostesc şi susţin viaţa marină şi iată că încep să dispară” , a explicat Laurie Pressman, vicepreşedinte al unei unităţi Pantone.

Alegerea culorii anului nu este aleatorie. Compania Pantone studiază influenţa pe care culorile o au pe plan mondial, inclusiv utilizările lor în industria cinematografică şi cea de divertisment, în colecţiile de artă de pe Glob, dar şi în ceea ce priveşte destinaţiile de vacanţă în vogă.

foto

Importanţa unei culori poate să provină şi din anumite criterii tehnologice, din disponibilitatea noilor texturi şi a efectelor pe care o culoare le are asupra lor.

Living Coral simbolizează nevoia de optimism, pasiunile care aduc bucurie şi dorinţa de exprimare jucăuşă.

Curs de Fizionomie la București

click pe foto pentru detalii

Intelepciunea de pe chip – cu Suada Agachi la Canal 33

Calendar evenimente cu Suada si Ionut Agachi

foto: https://www.adweek.com/brand-marketing/living-coral-is-pantones-2019-color-of-the-year/

Un comentariu la „Culoarea anului 2019 – Living Coral”

  1. Sunt incantata sa aflu ca nuanta „Living Coral” a fost aleasa ca fiind culoarea anului 2019 de catre expertii Pantone! Este o nuanta atat de energica si optimista, care ne readuce in contact cu natura si ne inspira sa ne bucuram de viata. Ca si vicepresedinte al unei uitati Pantone, Laurie Pressman a explicat foarte bine alegerea acestei culori si inteleg importanta pe care o are in societatea noastra. Ma bucur sa vad cum aceasta culoare se regaseste deja pe podiumurile de moda, mobila, branding corporatist si online. Este remarcabil cum Pantone reuseste sa studieze atat de bine influenta culorilor in industria cinematografica, in artele vizuale si chiar in destinatiile de vacanta trendy. Cu siguranta voi lua in considerare cursul de Fizionomie la Bucuresti si intentionez sa vad „Intelepciunea de pe chip” alaturi de Suada Agachi la Canal 33. Multumesc pentru informatii! Cu drag, voi urmari calendarul evenimentelor cu Suada si Ionut Agachi. Si, desigur, astept cu nerabdare sa descopar frumusetea acestei nuante prin intermediul fotografiilor de la Adweek!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io