Primul animal perceput de creier releva aspecte ascunse ale personalitatii

 

Felul în care percepi lumea este determinat de personalitatea ta. Primul animal pe care îl percepi în mod subconștient în imagine îți pot releva aspecte ascunse ale personalității tale.

Personalitatea ne este conturată de experiențele trăite și de genetică. Psihologii sunt de părere că cele mai recente experiențe trăite ne programează creierul în perspectiva modului în care îi vedem pe ceilalți și lumea din jurul nostru. Vom observa mai ușor ceea ce are sens în subconștientul nostru și vom filtra informațiile care nu se potrivesc cu credințele noastre. Care a fost primul animal pe care l-ai observat în imagine?

  1. Vulturul

O creatură regală menită să zboare la înălțimi foarte mari, un vultur este ager și totuși elegant. Dacă ai observat vulturul pentru prima oară, ești o persoană care se concentrează exact pe ceea ce face, foarte precisă și care nu lasă nimic la voia întâmplării. Ai încredere în propria persoană și nu-ți pierzi vremea cu dramatizarea și stârnirea milei în ceilalți. Ești o persoană curajoasă și nu-ți este frică să te arunci de unul singur în necunoscut.

  1. Fluturele

Fluturele reprezintă dualitatea vieții. Una dintre cele mai delicate și gingașe creaturi cunoscută pentru frumusețea sa, este și cea care a trecut prin vremuri întunecate, închisă fiind într-un cocon. Dacă fluturele ți-a atras pentru prima dată atenția, atunci, asemeni acestuia, ești șarmant la exterior, însă animat de un spirit neîmblânzit.

  1. Câinele

Câinii sunt considerați cei mai buni prieteni ai omului dintr-un motiv bine întemeiat. Sunt foarte loiali, afectuoși și foarte jucăuși, astfel că aduc veselie în cele mai mohorâte momente. Dacă ai observat pentru prima dată câinele, atunci ești o persoană înțeleaptă care știe ce contează cu adevărat în viață. Te dedici cu toată ființa celor din jur și altor cauze nobile și nimic nu te poate face să te răzgândești odată ce ai luat o decizie. Cu toate acestea, știi cum să te relaxezi și să te distrezi.

  1. Lăcusta

Lăcusta este cunoscută pentru calitățile sale excepționale de a se ruga/ închina. Puterea ei constă în precizie și răbdare. Deoarece poate să rămână nemișcată cu orele și să atace în cel mai potrivit moment, nu se va angaja în lupte frivole. Dacă această mică creatură verde v-a atras atenția pentru prima dată, sunteți caracterizați de determinarea și voința puternică a unei lăcuste. Cei din jur vă pot subestima datorită aspectului retras, însă atunci când este nevoie, știți foarte bine că veți ieși învingător.

  1. Crabul

Crabul este o creatură fascinantă cu o personalitate complexă. Formele și culorile exotice îi acoperă cochilia puternică, ceea ce îi ajută să se camufleze mai ușor, și aceasta pentru că viața nu este ușoară pentru ei. Dacă prima creatură pe care ai observat-o a fost crabul, atunci ești la fel de inteligent și isteț precum acesta. În aparență, ți-ai construit o înfățișare dură deoarece viața te-a forțat prin lecțiile dificile prin care ai trecut, dar pe interior ai un suflet decilat, ce se află mereu în căutarea celor dragi.

  1. Lupul

Lupul este considerat un spirit ghid datorită înțelepciunii care îi este atribuită. Misterios, curajos și intuitiv, un lup este capabil să-și păzească semenii din haită și în același timp să se aventureze de unul singur prin pădurile întunecate. Dacă ai văzut lupul pentru prima oară în imagine, atunci ești o persoană care întinde lucrurile până la extrem. Ești în căutarea eventurii și a misterului. Refuzi să urmezi regulile și normele sociale, însă atunci când este necesar să-i protejezi pe cei dragi, nimeni nu poate fi mai feroce și mai pasional decât tine.

  1. Calul

Născut pentru a fi liber și sălbatic, calul prețiește libertatea mai mult decât orice altceva. Fiind animale demne, sunt conduse predominant de inimă. Dacă pentru prima oară ai observat acest animal impunător în imagine, deții un spirit sălbatic ce poate fi cu greu dominat. Cu toate acestea, asemănător calului, ești mereu dispus să-i ajuți pe ceilalți și să-ți oferi suportul. Îți face plăcere să te distrezi și să râzi cu prietenii. Dacă ai fi nevoit să alegi între libertate și iubire, inima îi va pune pe cei dragi înaintea nevoilor proprii.

  1. Cocoșul

Un cocoș este plin de culori, excentric și rapid. Se folosește de agerimea sa pentru a străbate tot felul de arealuri în viață, iar atunci când întâlnește un obstacol, tot ceea ce are de făcut este să zboare peste. Dacă ai văzut cocoșul pentru prima dată în imagine, ești o persoană isteață, inteligentă și pricepută. Cei din jur pot fi induși în eroare de calmul tău înșelător, însă vor avea  parte de o mare surpriză dacă te vor scoate din zona de confort. Te lupți fără frică și nu te deranjează să faci gălăgie atunci când ți se face o nedreptate. Ești un lider natural căruia nu-i este teamă să-și exprime liber gândirea.

  1. Porumbelul

Acest mesager al păcii este pur, frumos și gentil. Foarte puține se spun despre aceste puteri excepționale ale minunatei păsări, capabile să migreze distanțe imense, uneori chiar și dintr-o țată în alta. Dacă ai observat porumbelul pentru prima dată în imagine, cel mai probabil ești o persoană calmă și demnă la exterior iar la interior posezi o tărie care te poate ajuta să depășești cele mai crâncene momente. Ești o persoană înțeleaptă care îșo folosește energie în construirea unei familii sau a unei comunități. Refuzi să lași lucrurile nesemnificative să te supere în vreme ce plutești lin prin viață.

 

reproducere acestui material nu este permisă fără acordul scris

Carte „TEHNICI DE CITIRE A CHIPULUI” poate fi comandată de aici sau click pe imaginea de mai jos

sursa articol: http://thewildchild.co.za/the-first-animal-your-brain-sees-reveals-a-hidden-aspect-of-your-personality/

 

 Citirea chipului dupa zodii – cu Suada Agachi

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io