CITITUL in PALMA: mit, stiinta sau adevar

CITITUL ÎN PALMĂ ESTE ASOCIAT CU PREVESTIREA VIITORULUI. A FOST UN MIJLOC POPULAR DE DIVINAȚIE VREME DE MAI MULTE SECOLE.

Unele tradiții afirmă că brahmanii din India antică practicau această știință ocultă pentru a stabili potențialul ucenicilor lor. O veche legendă spune că Aristotel ar fi descoperit un tratat despre chiromanție, scris cu litere de aur, pe care i l-a oferit lui Alexandru cel Mare, care a examinat cu mult interes caracterul ofițerilor săi, prin analizarea liniilor din palmele lor.

SIMBOLUL fiecarui INEL pe degete

Mulți ani mai târziu, acest volum magic a fost tradus în latină și astfel a ajuns la cunoștința magilor arabi și europeni.
În esență, cei care citesc în palmă consideră mâna umană un microcosmos prin care drumul prin viață al individului poate fi prevestit, cu ajutorul liniilor care traversează palma.

Chiromanția este divizată în trei părți.

Chirosofia

determină semnificația mistică a liniilor.

Chirognomia

analizează forma generală a palmei și a mâinii.

Chiromanția

studiază forma liniilor din palmă, degetele și forma palmei.

Alții consideră chiar și ridicăturile cărnoase din palmă, unghiile, liniile de la încheietura palmei.

MUNTII in CHIROMANTIE

Există numeroase opinii la mâna în care se poate citi viitorul.

De obicei, se citește în mâna dreaptă la o persoană dreptace și în cea stângă la una stângace. În mod tradițional, la un dreptaci mâna stângă reprezintă potențialul viitor, în vreme ce mâna dreaptă reprezintă personalitatea actuală. În cazul unui stângaci, lucrurile stau invers.

Alte școli de chiromanție susțin că la un dreptaci mâna subiectivă, stânga, trebuie citită prima, pentru că indică abilitățile și inclinațiile naturale ale subiectului.

Mâna dreaptă, mâna obiectivă, prezice în ce măsură individul va urma modelul de viață indicat de mâna subiectivă.
La stângaci, mâna dreaptă este subiectivă, iar stânga, obiectivă. Pentru un ghicitor în palmă, fiecare parte a acesteia este asociată unui spirit planetar.

Cu cât cineva studiază mai mult palma umană, cu atât e posibil să descopere mai multe linii și semne. Există dungi, linii scurte care intersectează liniile majore, avertismente ale unor interferențe serioase.

Există cruci care reprezintă perioadele de boală, nefericire, eșecuri profesionale.

Stelele sunt câteva liniuțe care se intersectează și reprezintă lucruri rare, neobișnuite.

În anul 2011, cercetătorii de la Universitatea Barcelona, Spania, au anunțat rezultatele unui studiu preliminar care indicau că inteligența poate fi prezisă prin intermediul citirii în palmă.

INTRODUCERE in CHIROMANTIE

Potrivit savanților iberici, oamenii cu aptitudini de învățare au modele distincte ale liniilor palmei. Totodată liniile prevăd riscul de a ne îmbolnăvi de anumite boli.

sursa

foto

CHIROMANȚIA – forma mâinii și semnificații – cu Suada 

2 comentarii la „CITITUL in PALMA: mit, stiinta sau adevar”

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io