ARTA citirii chipului: ce spun OBRAJII despre personalitatea ta

Obrajii sunt piesa care intregesc ansamblul chipului, simbolul energiei si a vitalitatii.

Obrajii, ca si trasatura faciala componenta, reprezinta secretul fortei care zace in fiecare din noi. Iata cateva dintre semnificatiile si simbolurile obrajilor pe care le-am desprins din straveche arta chinezeasca a citirii si a interpretarii trasaturilor chipului:

In spate ne caram soarta, pe chip ne purtam capacitatea de a o schimba.

Semnele si capacitatile personale sunt pretutindeni in jurul nostru, pe chipurile noastre si ale celor din jur. La bazele filozofiilor si credintelor chinezesti stravechi se afla iubirea si interesul acestui popor pentru semne, intelepciune si oameni. Chitesenta naturii umane poate fi la fel de bine exprimata de chipul unei persoane ca si de actiunile, sentimentele sau comportamentul sau. Armonia unui chip este data de echilibrul si proportiile tuturor trasaturilor sale, fiecare dintre acestea avand propriile semnificatii si intelesuri.

Obrajii ne dezvaluie felul de a fi

  • Cu cat obrajii sunt mai fermi si mai puternici, cu atat puterea de autoritate, dorinta de control si influenta pe care o ai asupra celorlalti sunt mai mari, ne invata intelepciunea chinezeasca. Intr-o relatie de iubire, se spune despre partenerul cu obrajii mai puternici ca are tendinta de a-l domina pe celalalt.
  • Daca obrajii tai sunt proeminenti, insa nu carnosi, inseamna ca esti o persoana cumpatata si chibzuita, practica, destul de preocupata de aspectele materiale ale vietii, cu o gandire logica si analitica, cu inclinatie si dragoste catre cifre si numere, extrem de grijulie cu finantele si castigurile personale.
  • Daca obrajii tai se latesc sub zona ochilor inseamna ca esti o fire sensibila, capabila sa daruiasca, cu o mare capacitate de sacrificiu.

  • Obrajii plati, deloc proeminenti, denota o personalitate placuta in general, insa uneori apatica, necomunicativa, ocazional delasatoare si lipsita de ambitie, multumindu-se cu ceea ce are si pierzand prin aceasta atitudine multe oportunitati in viata.
  • Daca obrajii tai sunt ingusti, insa sanatosi si puternici, acest fapt tradeaza un caracter determinat si incapatanat, o persoana ce-si sustine convingator si pana in panzele albe ideile, nelansandu-se influentata de opiniile sau actiunile celorlalti.
  • Daca obrajii tai sunt lati in partea superioasa, ingustandu-se inspre partea inferioara, mai mult ca sigur ca esti o persoana sigura pe ea, dinamica si energica, combativa prin natura, perseverenta in lupta si in viata, implicandu-se activ in viata si actiunile celor din jurul tau.
  • Obrajii foarte compacti si ingusti tradeaza inabilitatea de a judeca circumstantele sentimentale la un nivel logic si rational.
  • Obrajii ingusti, uscativi, denota o personalitate serioasa, pe care te poti baza la nevoie, plina de incredere in sine si multumita de ceea ce este.
  • Obrajii proeminenti si durdulii denota o fire joviala, inclinata catre posesivitate, un apetit sexual scazut, dar si o vointa puternica antrenata de dorinta de a-i intrece si depasi pe ceilalti.

  • Daca pometii obrajilor sunt inalti, atunci probabil ca esti sensibila si ganditoare, cu un temperament melancolic si dominant.

Carte “TEHNICI DE CITIRE A CHIPULUI” poate fi comandată de aici sau click pe imaginea de mai jos

vezi aici mai multe Video despre FIZIONOMIE

foto 1

foto 2

vezi aici programul CURSURILOR din ORAȘUL tău

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io