Un TIPAR cu totul nou pentru FEMINITATE

Noi, femeile, ne-am născut cu o dorință intrinsecă de a vedea că feminitatea ne este apreciată. Însă este oare posibil ca în această lume a standardelor intangibile de perfecțiune feminină, să devii o prințesă de o frumusețe care îți taie răsuflarea, ce va răpi inima unui prinț? Este oare posibil, nu doar să ne acceptăm pur și simplu așa cum suntem, ci chiar să devenim atât de spectaculos de încântătoare, atrăgătoare și valoroase pe cât își doresc inimile noastre de femei?

Marile brand-uri ce își adună câștigurile materiale promovând aspectul fizic afirmă că frumusețea feminină se dobândește prin diete de slăbit, îmbunătățiri ale exteriorului prin operații estetice și cabine de bronzare artificială sau prin achiziționarea hainelor la modă. Pe de altă parte, psihologia modernă susține că frumusețea vine din interior și că trebuie doar să ne iubim și să ne acceptăm așa cum suntem. Și, care e adevărul? Care este adevărata feminitate? Cea susținută de marii designeri de modă sau cea indusă de psihologia modernă?

Dacă vom alege să urmăm mesajul specialiștilor în modă cu privire la frumusețe, am putea să primim “aplauze”, dar acestea sunt de scurtă durată, având o frumusețe trecătoare la exterior și o inimă seacă la interior. Dacă urmăm mesajul modern, iubindu-ne “pe noi însene” și îmbrățișând frumusețea noastră unică, vom ajunge doar să ne amăgim, tânjirile noastre cele mai profunde rămânând nevindecate.

Niciuna dintre cele două variante nu pare a ne oferi “pachetul complet” pentru a deveni acele femei ce emană o feminitate pură, aparte. Pentru că nicio versiune nu ne împlinește cu adevărat dorul de a străluci cu o demnitate și grație încântătoare. Nu ne oferă acea feminitate ce nu pălește niciodată.

Însă, mai există un fel de feminitate. Autoarea Leslie Ludy o numește “feminitate pusă deoparte” și reprezintă acea strălucire spectaculoasă a unei femei complet transformate de Autorul tuturor lucrurilor frumoase. Probabil că vă gândiți: “Bine, bine, dar ce vrei să spui cu asta? Să mă închid într-o mânăstire? Să port haine fără formă și ochelari cu lentile groase?”. Nu! Vreau să vă atrag atenția asupra altui lucru.

Audrey Hepburn

Frumusețea pusă deoparte este o îmbinare perfectă între grația și demnitatea clasică ale unei Audrey Hepburn (considerată un model de frumusețe și eleganță, fiind numită de foarte multe ori cea mai frumoasă femeie din toate timpurile), cu stilul de viață jertifitor, slujind semenilor al unei Amy Carmichael (misionară creștină în India ce și-a dedicat viața orfanilor și salvării copiilor indieni vânduți pentru prostituție).

Participă la Seminarul Tainele Feminității din orașul tău!

pentru calendarul evenimentelor din 2018, click pe imaginea de mai jos

Este acea versiune a feminității scânteietoare, vibrante, ce schimbă lumea și este asemenea Autorului adevăratei frumuseți, acea feminitate pentru care fiecare fată a fost creată.

Este posibil ca într-o lume superficială, contrafăcută, ca cea de astăzi, să existe acel farmec feminin, spectaculos, de lungă durată, pentru care se fac atâtea eforturi. Și nu doar că e posibil, dar acesta este planul lui Dumnezeu pentru fiecare fată.

Indiferent de viziunea ta despre feminitate, oricât de dezamăgită și respinsă te-ai simtit până acum, indiferent de cine ai fost și ce ai făcut, Dumnezeu dorește să te transforme într-o tânără pusă deoparte, strălucitoare, victorioasă, care poate schimba lumea. El vrea să te modeleze pentru a deveni acea femeie uimitoare, care va sta alături de un cavaler nobil, fiindu-i un ajutor potrivit în orice vreme. Și dacă îți dorești o poveste de dragoste frumoasă, trainică, scrisă de Dumnezeu, păstrează-te pentru un băiat care prețuiește lucrurile pe care Autorul feminității desăvârșite le prețuiește.

sursa

Ludy, L. (2010) Feminitate pusa deoparte. Oradea: Editura Kerigma

Tainele GESTURILOR FEMININE

 

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io