ONLINE – „Arhitectura Subconstientului prin Tarotul Pandora Lenormand” – Suada Agachi

🗓Data: 1 – 30 IUNIE 2024

⏰️Orar: persoanele pot accesa la orice ora cursul online desfasurat pe platforma speciala de cursuri online, in perioada 1 – 30 IUNIE 2024.

⚜️Locație: ONLINE – platforma de cursuri

📲Înscrierile se fac individual prin apel la nr. de telefon 0730 37 33 77

🎯Detalii despre preț si alte informații se obțin la nr. de telefon 0730 37 33 77

🎤Seminarul este susținut de Suada Agachi – specialist în tehnici de citire a chipului

🎲T E M A T I C Ă:

🔮 Cum se folosește pachetul Pandora Lenormand?

🔮 Etalarea: Marele Tablou al Caselor – cea mai complexă etalare obținută cu ajutorul Pandora Lenormand

🔮 Descrierea etalării Marele Tablou al Caselor și a modului de interpretare al acesteia

🔮 Exemple despre modul de interpretare al celor 36 de case ale Marelui Tablou Pandora Lenormand

🔮 Descifrarea Arhitecturii Subconștientului prin folosirea Marelui Tablou al Caselor prin metode specifice și exacte

🔮 Metode, formule și etalări posibile cu ajutorul Pandora Lenormand

🎲ARHITECTURA SUBCONȘTIENTULUI:

📜 Omul a fost din totdeauna dornic să-și cunoască viitorul și să-și deslușească în avans cursul propriei vieți însă acest ideal continuu este posibil a fi descifrat de aceia care își rafinează simțurile, de cei care își stăpânesc pornirile și de cei care pot să descifreze lumea simbolurilor în care trăiesc.

📜 Adevărul este scris pretutindeni în jurul nostru, în semne, în forme, în fenomene și evenimente, în oamenii pe care îi întâlnim și mai ales în noi înșine.

📜 Tot ceea ce ne înconjoară are un rol și un rost bine articulat. Fiecare moment este unic și participă la evoluția noastră ca ființe spirituale și la dezvoltarea abilităților cu care am fost înzestrați.

📜 Descifrarea acestor simboluri ne ajută să participăm la procesul creativ al propriei persoane și să intervenim conștient în procesele generate de subconștient.

📜 Pachetul de cărți Pandora Lenormand este probabil cea mai complexă reprezentare a arhitecturii vieții unui om și implicit a alegerilor acestuia, a evenimentelor pe care le va trăi, a modului în care se va dezvolta și a tuturor celorlalte aspecte importante din viața sa.

📜 În cele 36 de tablouri sunt pictate în amănunt toate secretele de care e bine ca omul să țină cont în această viață. Ele înfățișează căile posibile pe care le are de parcurs omul în drumul său spre desăvârșire și împreună construiesc un tablou complet al subconștientului acestuia.

📜 În studiul și în călătoriile mele de peste 20 de ani nu am găsit niciodată o cunoaștere care să se apropie mai mult și mai bine de ceea ce înseamnă descifrarea vieții în ansamblul ei.

📜 În limba greacă Pandora înseamnă cu toate darurile iar mitologia ne învață că Pandora a fost prima femeie creată de zei pe Pământ și însușirea dominantă atribuită acesteia a fost speranța.

📜 Mademoiselle Lenormand a fost la rândul ei cea mai cunoscută prezicătoare a secolului al XIX-lea iar metoda folosită de aceasta a fost transpusă în cele 36 de imagini simple, intuitive și ușor de folosit.

📜 Pandora Lenormand te învață să-ți descoperi și să-ți pui în valoare darurile, te invită într-o călătorie inițiatică și te provoacă să te descoperi așa cum ești, cu bune și cu rele, păstrând speranța ca lumină veșnic călăuzitoare. Acest pachet de cărți îți dezvoltă intuiția iar metodele de etalare folosite îți vor răspunde la orice întrebare legată de evenimentele trecute, prezente și viitoare.

📜 Prin tehnici aparte de interpretare, acest instrument deosebit de prețios ne oferă o imagine clară a locului nostru în această viață, a ceea ce avem de împlinit și a modului în care să facem toate acestea.

📜 În procesul de creație al cărților Pandora Lenormand am avut parte de experiențe extraordinare care m-au ajutat să privesc viața cu alți ochi. Te voi învăța astfel și pe tine să găsești răspunsul la întrebările pe care le-ai avut mereu, să-ți descoperi potențialul creativ și să-ți pui în valoare talentele.

📜 Vei învăța astfel să te folosești de magia cărților din Pandora Lenormand pentru a-ți construi viața pe care o visezi și pentru a-ți împlini misiunea cu care te-ai născut.

🎯 IMPORTANT DE REȚINUT:

🎁 Pentru a achizitiona pachetul „Pandora Lenormand” vizitați magazinul de pe paginile www.suada.ro sau www.maktubtarot.com

🎉 Seminarul se adresează atât femeilor cât și bărbaților și NU se permite participarea persoanelor sub 18 ani!

🎉 Prin înscrierea la seminar vă exprimați acordul că sunteți de acord cu Termenii de Confidențialitate – textul complet aici: http://suada.ro/confidentialitate/

2 comentarii la „ONLINE – „Arhitectura Subconstientului prin Tarotul Pandora Lenormand” – Suada Agachi”

 1. Buna ,sunt Iulia si as dori câteva detalii despre Arhitectura Subconstientului prin Tarotul Pandora Lenormand – Suada Agachi

  Răspunde
  • Buna ziua!

   Mai multe informatii legate de Seminar se obtin la numarul de telefon 0730 37 33 77.

   Multumim!
   Echipa Vanzari World Agachi Mentor

   Răspunde

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io