FEMEIA de Clasa Superioara

Întâlnind femeia de clasă superioară, femeia-lider, femeia de elită – întotdeauna găsesc în ea 4 aspecte inseparabile, pe care le aduce cu sine.

Primul aspect

Ce înseamnă acest profil plin de lumină, această transformare care îţi aduce bucurie și pace? Acești ochi, păr, această gingășie, curburi de linii, acest mers, felul în care arată atunci când este fascinată, când îşi oprește privirea în oglindă, modul în care îşi aranjează rochia, ciorapii, armonia culorilor îmbrăcămintei cu lumea ei interioara – toate au un magnetism enorm, au farmec, plăcere, au acea superioritate de neatins, care este caracteristică doar mării, florilor şi fructelor.

Întâlnirea cu ea nu te duce în poezie, ci deschide instantaneu noi moduri de gândire.

De aceea, primul lucru care scoate în evidență prospețimea unei femei de clasă superioară, unei femei de elita, femeii-lider – este capacitatea ei de a stimula o acțiune mult mai subtilă, mai plină: ea aduce claritate, speranță și curaj, dând naștere la acțiune. Primul lucru pe care îl ai de la întâlnirea cu această femeie – este dorința de a crea și de a face acest lucru bine, ordonat şi armonios.

Al doilea aspect

Îmi apare dorința de a o cunoaște, de a mă apropia de secretele lumii ei şi de a-i permite să intre în lumea mea.

Cu Ea, exact aşa cum este, cu realitatea ei, pot rezolva orice probleme. Când îmi este alături, mi se deschid toate uşile, oferindu-mi prioritate.

Uşor şi firesc depășesc toate greutățile, doar pentru că prezența ei este capabilă să reducă cea mai rece duritate. Vreau să văd în Ea cel mai apropiat partener pentru acțiune progresivă: pentru a câștiga împreună.

Al treilea aspect

Mă aflu aici, trăiesc după principiile rațiunii reci şi dure, însă Ea există şi aici, şi acolo câte puțin. “Aici şi acolo” înseamnă că îşi realizează încarnarea aici, însă în conformitate cu proiectul care iese din limitele vieții.

Iese din limite” – înseamnă că aparține altei lumi, altei minți care aduce un sentiment de putere superioară, pentru că Ea pare o descoperire, o revelație a ceva ce încă nu este disponibil.

Al patrulea aspect

Ea are capacitatea de a regenera, a restabili, a da puteri. Dacă mă simt obosit, e suficient să o întâlnesc pentru a simți un val de putere și energie.

Femeii-Lider nu-i este specifică o anumită fiziologie: o distinge nu corpul, ci mintea care se manifestă armonios în toate: felul în care se îmbracă, îşi controlează corpul, vorbește, gesticulează, privește sau îşi aranjează părul.

Nu este un tip de frumusețe  care satisface cele mai înalte canoane ale artei. Femeia de Elită întruchipează perfecțiunea creaturii feminine. Într-o astfel de femeie se concentrează un potențial uimitor, însă o poţi recunoaște nu după el, ci după realizările sale. Ea însăși s-a creat, s-a construit, s-a generat, ea nu este fiica nimănui.

Acest aspect al Femeii-lider provoacă bărbații inteligenții se închine.

Femeia de clasă superioară aduce cu sine ordine, provoacă venerație cu tot aspectul său spunând: “Vino şi urmează-mă, dacă vrei să crești.”

Un bărbat adevărat vede Femeia de Elită exact aşa, iar vârsta nu contează; Toată frumusețea, puterea şi farmecul se naște din adâncurile ei.

Autor: Antonio Meneghetti, psiholog, doctor în filosofie.

ARTA SEDUCȚIEI prin gesturi feminine – Tainele Feminității

 

Sursa
sursa foto

Un comentariu la „FEMEIA de Clasa Superioara”

  1. Cu o precizare…este o calitate cu care te nasti, uneori putand da maximul sau nu in functie de ambient….un diamant straluceste in praf se zice …asa e …dar daca are cine sa-l apecieze !!!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io