7 TRUCURI feminine prin care SENSIBILIZEZI barbatii

Fiecare femeie este unică şi are propriile atuuri de feminitate, prin care atrage sexul opus, dar există anumite lucruri care îi sensibilizează în mod deosebit pe bărbaţi la femei. Află care sunt acestea!

 

1. Părul lung

Încă din cele mai vechi timpuri, bărbaţii au fost fascinaţi de podoaba capilară bogată a unei femei. Feminitatea unei femei creşte atunci când aceasta poartă părul lung despletit, sau într-un mod îngrijit.

Împletiturile oferă un pus de feminitate look-ului, de aceea dacă timpul îţi permite dimineaţa încearcă unul din modele de împletituri recomandate de hair stylişti.

 

 2. Look-ul natural

Este adevărat că un make-up pune în evidenţă trăsăturile chipului şi poate estompa anumite imperfecţiuni ale tenului, dar atunci când fardul este folosit în exces rezultatul poate să nu fie unul de dorit.

Un ten încărcat cu fond de ten, fard şi pudră poate deveni repede respingător. Bărbaţii sunt atraşi mai mult de naturaleţe, aşa că încearcă să ai un make-up cât mai discret.

 

3. Roşu

Studiile au indicat că atunci când o femeie se îmbracă într-o rochie de culoare roşie atrage multe priviri şi complimente.

Un studiu din Marea Britanie a indicat că această culoare este un stimul foarte puternic pentru creierul bărbaţilor şi ei reacţionează în consecinţă.

De asemenea, rujul roşu a jucat un rol important în istoria feminităţii, aşa că dacă ai o întâlnire romantică nu ezita să îl foloseşti.

 

4. Decolteul

Nu este deloc un secret că bărbaţii sunt mai atraşi de femeile cu un bust generos, mai ales când acesta este pus în evidenţă. Sigur, nu toate reprezentantele sexului opus au fost înzestrate de Mama Natură, dar dacă te numeri printre norocoase nu evita să foloseşti acest atu.

 

5. Mersul de felină

Ai urmărit vreodată mersul unei feline? Este uşor legănat, agale, relaxat şi plin de graţie. Imaginează-ţi că eşti în locul acestei feline, care pune uşor o lăbuţă în faţă, îşi unduieşte posteriorul şi face următorul pas.

Dacă ai un mers grăbit, acum este momentul să-ţi domoleşti mişcările şi să devii conştientă de fiecare mişcare pe care o faci. Fie că mergi să-ţi faci cumpărăturile, fie către o întâlnire cu bărbatul dorit, nu uita să ai un mers plin de graţie. Bărbaţii vor remarca imediat!

 

6. Manichiură îngrijită

Unghiile cu aspect îngrijit sunt ca o carte de vizită. Nu trebuie să fie neapărat lungi, deci acestea îţi pot spori feminitatea, dar este esenţial să fie îngrijite. Fie că mergi în mod regulat la un salon, fie că îţi faci manichiura acasă, nu uita să te ocupi de acest aspect.

Atenţie, însă, unghiile prea lungi sau colorate prea intens pot oferi un aspect vulgar şi respingător.

 

7. Atitudinea

Acesta este cel mai important factor şi este determinat de personalitatea ta. Încrederea în sine, echilibrul, o stare de spirit pozitivă sunt factorii de bază care atrag sexul opus.

Orice bărbat rămâne un copil în adâncul lui, iar la nivel inconştient va tânji mereu după încurajarea şi vorba bună a mamei, aşa că va aprecia la o femeie atât blândeţea, cât şi forţa de a muta munţii împreună.

 

Vă invit la Seminarul TAINELE FEMINITĂȚII cu Suada – la București

înscrieri și detalii aici sau click pe imagine

 

MISTERELE CORPULUI cu Suada

 

sursa

foto

 

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io