10 GESTURI FEMININE pe care barbatii le ADORA

Te apreciază pentru că te uiţi cu el la meciuri, dar nu ar vrea să-i semeni câtuşi de puţin. Dimpotrivă, este fermecat de feminitatea ta! Motivul? Cu cât eşti tu mai feminină…
… cu atât se simte el mai bărbat.

 

Nu ar vrea să ia parte la obiceiurile tale feminine, cum ar fi mersul la coafor, dar îl captivezi fără să îţi dai seama cu gesturi feminine pe care tot încerci să le cenzurezi.

Iată care sunt acele gesturi feminine pe care bărbaţii le consideră adorabile ori seducătoare, deşi nu ar recunoaşte-o în faţa iubitei!

 

1. Când te aranjezi

Deşi se vaită că trebuie să te aştepte, este fascinat de concentrarea cu care îţi realizezi machiajul şi excesul de zel pe care îl ai în asortarea pieselor vestimentare. Mai mult, se simte măgulit atunci când îi ceri şi lui părerea cu privire la look-ul tău. Totuşi, îi scade subit interesul pentru tine, dacă întârzii la locul de întâlnire pe motiv că părul tău a fost neascultător.

2. Când îţi aşezi capul pe umărul lui

Bărbaţii se topesc atunci când ai gesturi feminine şi tandre, indiferent că se petrec în public sau în privat. Dacă îţi aşezi capul pe umărul lui când sunteţi la cinema sau te cuibăreşti la pieptul lui când este frig afară vei părea vulnerabilă… dar într-un sens bun! Aşa că nu e cazul să îţi cenzurezi gesturile de afecţiune ocazionale, pe motiv că bărbaţii se sufocă uşor.

3. Când îl loveşti şi te aştepţi să îl doară

Aproape în orice cuplu se petrece următorul joc: ea îl loveşte pe el în joacă, el nu simte nimic; ea se enervează şi îşi foloseşte toată forţa, dar el tot nu simte nimic. În acel moment ea se miră şi îl face mincinos. Tot acest joc îl amuză teribil.

4. Când îl rogi ceva cu ardoare

Bărbaţii nu vor stărui cu rugăminţile, ca să nu pară slabi. Dacă tu eşti cea care îl priveşte cu ochii mari şi îi adresează rugăminţi fierbinţi, fii sigură că îi gâdili orgoliul şi că va accepta orice i-ai propune. Deşi normal ar fi să cedeze în faţa argumentelor tale logice, uneori preferă să vadă că totul este la cheremul lui. Lasă-l din când în când să se simtă aşa, fără să renunţi însă la atitudinea ta matură şi determinată!

5. Când foloseşti produse cosmetice

Nu înţelege exact de ce ai trei produse diferite anticelulitice, dar îi place să vadă cum le foloseşti. Ce poate fi mai ademenitor decât o femeie care se unge pe tot corpul cu ceva care miroase bine şi îi lasă pielea fină la atingere după aceea? Aşadar, mai lasă uneori uşa deschisă la baie…

6. Modul în care reacţionezi când vezi un copil

Vocea ţi se subţiază brusc, ai un zâmbet imens pe faţă şi începi să îndrugi tot felul de dulcegării, asta când nu oftezi cu nostalgie. În mod clar bărbaţii nu fac atâta tam-tam când văd un copil, însă apreciază entuziasmul cu care te manifeşti tu.

7. Când îi îndrepţi gulerul de la cămaşă

Orice gest care implică grija pe care i-o porţi va fi privit cu ochi apreciativi. Se va simţi măgulit că îi aranjezi gulerul de la cămaşă, însă nu căuta să faci totul pentru el. Oferă-i aceste gesturi ocazional, atât cât să vadă că îi porţi de grijă, nu că ai impresia că el nu se poate descurca singur.

8. Mersul pe tocuri

Cel mai feminin gest şi totodată apreciat de orice bărbat este mersul pe tocuri. Atunci când stăpâneşti arta mersului pe tocuri, rezultatul este unul senzual, care fură privirile tuturor reprezentanţilor sexului opus.

9. Când îl prezinți prietenelor tale

Faptul că îl apreciezi si că evidențiezi asta în fața prietenelor reprezintă pentru bărbatul de lângă tine dovada încrederii și respectului pe care i le porți. Cu siguranță nu va uita tot ceea ce faci pentru el și cu prima ocazie nu va ezita să te pună în valoare.

10. Complexitatea simplității

Bărbatul este și va fi captivat întotdeauna de simplitatea cu care femeia rezolvă cele mai complexe situații din viața sa, dar și de complexitatea cu care le tratează pe cele mai simple. Aceasta este o taină feminină pe care mintea critică a bărbatului nu o va putea înțelege și nici însuși cu ușurință, tocmai de aceea o va admira pe femeie pentru abilitatea ei.

 

MANIPULARE SI PERSUASIUNE – chipul omului influent – cu SUADA

NE VEDEM DUMINICĂ LA SEMINAR!

sursa

foto 1

foto 2

 

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io