MUNTII in CHIROMANTIE

  • Muntele lui Venus este aflat la baza degetului mare.
  • Muntele lui Jupiter se află la baza aratatorului.
  • Muntele lui Saturn, sub degetul mijlociu.
  • Muntele Apolo este sub degetul inelar.
  • Muntele lui Mercur se află sub degetul mic.
  • Muntele lui Marte se intimde de la baza Muntelui Mercur spre dosul mâinii.
  • Muntele Lunii este la baza Muntelui Marte, opus Muntelui Venus
  • Câmpia lui Marte este spatiul aflat în centrul palmei.

 

Ridicaturile pe care le observi in palma ta sunt numite, in chiromantie, munti. Ei indica activitatea diferitelor regiuni ale creierului. Fiecare munte poarta numele unei planete si denota aceleasi caracteristici pe care le are planeta respectiva in astrologie. Ii vom discuta pe rand.

Muntele lui Jupiter

 

Muntele lui Jupiter este asezat sub degetul aratator. El reprezinta puterea, spiritul de lider, calitatile organizatorice si autoritatea.

Daca muntele lui Jupiter este bine definit, inseamna ca aceste calitati sunt bine dezvoltate. Ai calitati de lider, esti un bun organizator, dar asta nu inseamna ca esti o persoana fara suflet. Oricand esti gata sa-i ajuti pe ceilalti.
Daca ai muntele lui Jupiter slab dezvoltat iti lipsesc calitatile de mai sus. Te intereseaza mai mult respectul celorlalti si reputatia decat bogatia. Ai o slabiciune pentru sexul opus, care iti poate aduce fericirea sau iti poate crea mari probleme. Depinde de felul in care stii sa construiesti si sa intretii o relatie de dragoste.
Daca muntele lui Jupiter este inexistent, ai toate sansele sa devii o persoana mediocra. Dar te poti salva de la mediocritate prin munca. Daca nu ai anumite calitati innascute le poti cultiva prin educatie, pentru ca iti este foarte usor sa inveti si sa acumulezi cunostinte noi.
Daca, din contra muntele lui Jupiter este supradezvoltat esti o persoana egoista si mandra si va trebui sa faci eforturi pentru a avea relatii normale cu ceilalti.

 

Muntele lui Saturn

 

Muntele lui Saturn este situat sub degetul mijlociu.

Daca muntele el este bine dezvoltat, ai un pronuntat simt al responsabilitatii si esti in cautarea intelepciunii. Esti foarte norocoasa si vei obtine mari succese prin propriile forte.
Daca muntele lui Saturn nu este bine evidentiat, acesta e un semn al ghinionului din punct de vedere financiar. Va trebui sa fii mai atenta la investitiile pe care le faci si la felul in care iti administrezi bugetul.
Daca acest munte lipseste din palma ta nu vei reusi sa devii o persoana importanta dar te vei bucura de un succes special, poate in cercul tau de prieteni, poate in sanul familiei.

 

Muntele lui Apolo

 

Muntele lui Apolo este asezat la baza degetului inelar, deasupra liniei inimii. El reprezinta increderea in sine, inteligenta si bunatatea.

Daca ai muntele lui Apolo bine dezvoltat, probabil ca esti foarte intelgenta si ai toate sansele sa devii faimoasa. Totusi asta nu inseamna ca succesul va veni la tine daca nu faci nimic pentru a-l cauta.
Persoanele care au muntele lui Apolo subdezvoltat sunt conduse mai mult de emotii decat de ratiune si sunt interesate de arta si frumusete, dar nu vor reusi sa obtina succese mari in aceste domenii.
Persoanele cu muntele lui Apolo inexistent duc o viata mediocra si nu se remarca prin nimic. Ele trebuie sa faca eforturi mai mari pentru a obtine ceva ce isi doresc.
Daca ai muntele lui Apolo supra dezvoltat ai tendinte spre aroganta, ceea ce iti poate pune in pericol relatiile, fie ele de dragoste sau prietenie. Daca tu te consideri cea mai frumoasa, cea mai desteapta, cea mai culta, macar nu le reaminti asta tot timpul prietenilor tai.

 

 

Muntele lui Mercur

 

Muntele lui Mercur se afla la baza degetului mic. El vorbeste despre prosperitatea materiala.

Daca muntele lui Mercur este bine evidentiat, inseamna ca esti interesanta de stiinta si inventii. Probabil ca esti genul care prefera sa vada un documentar in locul unui film romantic, lucru pe care partenerul tau il va aprecia.
Daca nu ai muntele lui Mercur ai toate sansele sa duci o viata plina de lipsuri. De aceea trebuie sa iti impui anumite reguli si sa le respecti: sa faci economii, sa muncesti mai mult, sa cauti mereu perfectiunea.
Daca muntele lui Mercur exista dar este slab evidentiat, vei duce o viata fara lipsuri dar nu atat de bogata incat sa-ti poti permite orice ti-ai dori. Oricum esti o persoana care se multumeste cu putin si ca prefera oricand o floare in locul unui cadou scump.
Daca ai acest munte foarte dezvoltat esti inteligenta si nu te dai in laturi de la nimic pentru a-ti asigura un trai indestulator. Totusi ai grija pana unde mergi.

 

Muntele lui Marte

 

Muntele lui Marte este situat intre linia capului si inceputul liniei inimii. El este simbolul razboiului, in toate formele sale.

Daca acest munte este bine dezvoltat, esti o persoana curajoasa, sincera, puternica si care nu se teme de nimic, o adevarata amazoana. Ai o viata stabila si echilibrata din toate punctele de vedere.
Daca ai muntele lui Marte subdezvoltat, vei ajunge foarte sus in viata, desi nu ai un carcater razboinic. Te vei baza in special pe imaginatie, pe gustul pentru frumos.
Daca nu ai muntele lui Marte, curajul nu este punctul tau forte. Dar ai alte calitati, cum ar fi sinceritatea, bunul simt, calitati ce iti vor fi de ajutor in viata.
Daca ai muntele lui marte prea dezvoltat, ai toate sansele sa ajungi un mic dictator la tine in casa. Incerci sa controlezi totul si esti prima cand se vorbeste de un protest sau incalcarea unei reguli.

 

Muntele Lunii

 

Muntele Lunii este situat la baza palmei, aproape de incheietura, in partea opusa degetului mare. El reprezinta frumusetea, imaginatia si emotiile.

Daca ai muntele Lunii bine evidentiat esti o iubitoare a naturii si a frumosului. Te atrage tot ce are legatura cu arta si spiritualitatea si ai toate sansele sa devii pictor, muzician sau poet.
Daca muntele Lunii este slab dezvoltat ai o imaginatie puternica si esti o mare visatoare. Esti sensibila, emotiva si ai nevoie de cineva care sa te aduca din cand in cand cu picioarele pe pamant.
Daca muntele nu exista in plama ta esti o persoana rece si foarte materialista. Asta nu este neaparat un lucru rau pentru ca esti o luptatoare si ai un spirit practic foarte dezvoltat.
Daca ai muntele Lunii foarte bine evidentiat esti suspicioasa si te infurii repede. Esti mai tot timpul stresata si probabil ca suferi des de dureri de cap.

 

Muntele lui Venus

 

Muntele lui Venus este situat sub degetul mare si este incojurat de linia vietii.

Daca muntele lui Venus este bine evidentiat esti o persoana puternica si te bazezi doar pe fortele proprii. Nu iti este usor sa accepti ajutorul altora pentru ca vezi asta ca pe o slabiciune din partea ta. Totusi, din cand in cand, va trebui sa lasi garda jos si sa recunosti ca nu esti de piatra.
Daca muntele lui Venus este slab evidentiat esti o persoana slaba si adesea plangacioasa. Nu te-ai putea descurca in viata fara ajutorul apropiatilor, dar uneori, in situatii limita, dai dovada de un curaj iesit din comun.
Daca nu ai muntele lui Venus duci o viata de ascet si nu te intereseaza viata de familie sau maternitatea. Din cauza singuratatii vei avea o viata plina de probleme si nefericita. Nu se intampla nimic rau daca lasi pe cineva sa se apropie de tine.
Daca ai muntele lui Venus foarte dezvoltat, mai mult ca sigur esti frumoasa si dai dovada de bun simt in orice situatie. Esti genul de persoana care are grija de sanatatea ei si care ii poate influenta pe ceilalti foarte usor.

EVENIMENTE

 

foto

 

CHIROMANȚIA – forma mâinii și semnificații – cu Suada 

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io