IMBRATISARILE celor dragi sunt VINDECATOARE

 

Deși poți fi îmbrățișat de orice persoană, numai îmbrățișările primite de la oamenii dragi au cu adevărat puterea de a-ți „vindeca” sufletul.

 

Îmbrățișările sunt considerate o formă universală de manifestare a afecțiunii care simbolizează sinceritate și dragoste.

Există îmbrățișări cu o putere vindecătoare, care îți repară sufletul rănit, punând toate bucățelele lipsă la locul lor. În plus, îmbrățișările ne amintesc că există oameni în viața noastră care țin la noi și cărora le pasă.

Specialiștii în probleme emoționale susțin că avem nevoie de cel puțin trei sau patru îmbrățișări pe zi. Însă pentru a fi cu adevărat vindecătoare, acestea trebuie să vină din partea unor persoane cu care avem o legătură strânsă.

 

Îmbrățișările „terapeutice” nu funcționează în cazul oricărei persoane care ți le oferă. Nu-ți vei găsi vindecarea în brațele unui străin sau ale unui coleg cu care nu te înțelegi bine.

Atunci când suferi, atunci când inima ta are nevoie de alinare și de sprijin, cele mai „eficiente” îmbrățișări sunt cele ale membrilor familiei, ale partenerului de viață și ale copiilor.

Manifestările afective sunt cel mai bun medicament, indiferent de gest. Acestea au puterea de a-ți alunga temerile și nesiguranța și pot preveni chiar și depresia.

 

Îmbrățișările au abilitatea de te umple de cel mai puternic și mai important sentiment: dragostea.

 

Îmbrățișările din partea oamenilor dragi

 

În viața ta, probabil ai iubit mulți oameni. Chiar dacă ești dezamăgit/ă sau simți că ai cicatrici emoționale care nu se vor vindeca niciodată, încă ai în tine o mare capacitate de a iubi. 

Nu știi niciodată ce aduce ziua de mâine. Poate că, atunci când te aștepți mai puțin, găsești o persoană cu care ai o relație fericită și împlinită și care îți oferă un echilibru emoțional. Deodată, realitatea ta va căpăta o nuanță pozitivă și luminoasă.

 

Poate că în viitorul apropiat familia ta se va extinde. Vei avea mai mulți copii, nepoți și nepoate din partea fraților și a verișorilor sau vei deveni chiar bunic/ă.

Sufletul tău se va umple de iubire, iar fiecare bătaie a inimii te va aduce mai aproape de vindecare. Numai afecțiunea sinceră are puterea de a-ți alina durerea și angoasa.

 

Orice zi înnorată și ploioasă poate fi înseninată cu un zâmbet cald. 

 

Dacă iubești un om, îmbrățișează-l

 

Multe persoane nu știu cum să reacționeze atunci când sunt îmbrățișate, deoarece nu au mai avut parte de mult timp de acest gest afectiv.

  • Dacă iubești un om, îmbrățișează-l. Îmbrățișările sunt limbajul universal care nu are nevoie de cuvinte, marcând un moment în care timpul stă în loc și numai respirația celor doi oameni ține ritmul vieții.
  • Lumea nu te mai deranjează cu zgomotul său interminabil, iar haosul din mintea ta – în care frica și îndoielile dansează în horă – dispare ca prin farmec.
  • Adoptă și tu obiceiul de a îmbrățișa oamenii dragi.

Dacă partenerul tău nu face asta, fii tu cel/cea care ia inițiativa. Dacă ai tăi copii au crescut mari, surprinde-i cu o îmbrățișare de fiecare dată când ai ocazia. Nimeni nu este prea bătrân pentru a primi o doză de afecțiune.

Curs FIZIONOMIE la Timișoara

 

Îmbrățișările reprezintă o modalitate universală de manifestare a afecțiunii

 

Toate limbile din lume au interpretat într-un anumit fel acest gest afectiv. Uneori îi sunt adăugate nuanțe unice și deosebite care devin aproape intraductibile.

De exemplu, în limba hindusă, una dintre limbile care se vorbesc în India, când doi îndrăgostiți sunt despărțiți fizic, se spune că poartă „viraha.” Acest concept se referă la distanța care, în loc să distrugă o relație, o mențin solidă, păstrând în ea pasiunea care îi leagă pe cei doi.

După cum poți vedea, această explicație lungă este captată într-un singur cuvânt. Există multe alte exemple, iar arta îmbrățișării se află în centrul tuturor.

 

În fiecare cultură, în fiecare țară a lumii, acest gest este considerat esențial pentru menținerea și exprimarea sentimentului de iubire. Astfel, îmbrățișarea are o putere vindecătoare.

  • În limba galeză, „cwth” simbolizează îmbrățișarea pasională și intensă pe care numai persoana iubită ți-o poate oferi.
  • În urdu, „naz” exprimă mândria și satisfacția pe care le simți atunci când ești iubit, când îmbrățișezi pe cineva și când ai certitudinea că ești important/ă în viața acelui om.

 

Toate acestea sunt cuvinte magice care dovedesc puterea dragostei și importanța gesturilor afective care exprimă și întăresc acest sentiment măreț: îmbrățișări, sărutări, mângâieri…

 

Curs FIZIONOMIE la Sibiu

sursa

foto

 

 

FIZIONOMIA SI CITIREA FETEI IN TRADITIA POPULARA cu Suada

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io