Forma FRUNTII si CARACTERUL uman

 

Putere, sensibilitate, echilibru, încredere, yin şi yang. Trăsăturile caracterului sunt înscrise în forma frunţii, în lăţimea şi conturul ei, despre care chinezii credeau că dezvăluie adevărata esenţă a firii unui individ.

 

În simbolistica viselor, fruntea constituie un semn bun, de împlinire şi manifestare. După învăţăturile antice chinezeşti, este acea parte a chipului care intensifică şi celelalte trăsături fizice şi morale. Este un semn al norocului şi partea cea mai relevantă pentru descifrarea fizionomiei feţei şi a destinului unei persoane. Spre exemplu, în concepţia chinezilor, o frunte lată şi vizibilă nu poate trăda decât o condiţie materială bună sau posibilitatea de îmbogăţire pe viitor.

Ea este aspectul yang al feţei, scrie avantaje.ro, care înseamnă puterea caracterului unei persoane şi, de asemenea, sugerează inteligenţa, creativitatea şi realizările profesionale. Poate nu tot ceea ce ţi-e scris în frunte ţi-e pus, însă, în funcţie de aspect, ne putem da seama de felul de a fi al celor din jur şi de ceea ce suntem. Forma şi dimensiunile frunţii diferă în funcţie de persoană, iar înălţimea frunţii este generată de linia părului şi de punctul aflat între sprâncene.

 

 

Fruntea pătrată

Frunţile care au formă pătrată şi sunt înalte indică inteligenţă ridicată şi valori excelente. Se întâlnesc în special la persoanele ale căror familii au un renume bun şi care au facultăţi mentale remarcabile. Astfel de persoane au o inteligenţă sclipitoare şi sunt, de obicei, de încredere. În cele mai multe cazuri, aceste caracteristici se întâlnesc la bărbaţi. Frunţile pătrate, dar nu foarte înalte sugerează o persoană cu capacităţi intelectuale foarte bune şi cu potenţial ridicat de a atinge succesul, deşi rar astfel de persoane ajung să deţină funcţii înalte de conducere. Se simt mai bine în poziţia a doua decât în cea de lider. Au, în mod remarcabil, instinct practic. Sunt subordonaţi loiali şi de nădejde.

 

 

Fruntea înaltă

Este un indiciu al unei personalităţi extrem de ambiţioase, dornice să asimileze cât mai multe cunoştinţe şi lucruri noi doar pentru a-şi demonstra sieşi capacitatea de autodepăşire.

Persoana este deşteaptă, raţională şi va realiza multe în viaţă. Are o inteligenţă sclipitoare şi o răbdare fără limite. Este curajoasă, plină de viaţă şi rezistentă la oboseală. Dacă are posibilitatea să urmeze o carieră în educaţie sau politică, un astfel de om va ajunge lider. La femei, acelaşi tip de frunte indică putere şi rezistenţă.

Una dintre marile dorinţe ale persoanelor cu fruntea înaltă este aceea de a atinge perfecţiunea spirituală sau intelectuală.

 

 

Fruntea joasă

Dacă este şi lată, este fruntea omului care ştie ce vrea de la sine şi de la viaţă, care ştie să se facă plăcut doar prin personalitatea sa, prin ceea ce este şi ceea ce gândeşte. Persoanele cu fruntea joasă şi lată ştiu cum să-şi proporţioneze resursele interioare şi externe astfel încât să reuşească în ceea ce şi-au propus fără să se epuizeze energetic. Sunt persoane care preferă să rezolve conflictele pe cale amiabilă şi, de cele mai multe ori, găsesc o metodă liniştită şi paşnică pentru a-şi pleda cauza.

Fruntea joasă, dar îngustă aparţine unei personalităţi sensibile sau schimbătoare. Persoanele acestea pot fi cu uşurinţă influenţate de opiniile şi comportamentul celor din jur şi întâmpină reale dificultăţi în a duce la bun sfârşit un plan sau o acţiune începută dacă sprijinul sau aprobarea celorlalţi sunt întrerupte. Le place să depindă de ceilalţi. Au un fel jovial, optimist şi plăcut de a fi, ceea ce le face extrem de simpatice în ochii celor din jur.

 

 

Fruntea înclinată

Persoanele cu fruntea înclinată îşi construiesc concluziile extrem de rapid, existând posibilitatea de a-şi întrerupe interlocutorul de mai multe ori în timp ce vorbeşte. Motivul? Intuiesc cuvintele pe care acesta urmează să le exprime. Între persoanele cu frunte dreaptă şi cele cu frunte înclinată există o diferenţă clară de viteză în gândire şi reacţii şi, de aceea, există posibilitatea ca acestea din urmă să se plictisească în prezenţa primelor. Cei cu fruntea înclinată sunt impulsivi, dinamici, au reacţii fizice spontane şi naturale, iau decizii rapide, care aparţin mai mult momentului şi imboldurilor decât raţiunii şi cugetării. O bună parte din aceştia sunt sportivi înnăscuţi.

 

Fruntea curbată

Multe persoane cu fruntea curbată lucrează în domenii artistice şi creative. Acestea preţuiesc libertatea şi urăsc regulile şi restricţiile. Adoră să îşi lase liberă imaginaţia şi evită domeniile în care trebuie să lucreze cu cifre şi lucruri concrete. În schimb, nu le place să fie cenzurate şi controlate. Fruntea curbată este un indiciu al nesupunerii şi al rebeliunii de tip intelectual. Sunt persoane care pot excela în domenii care implică şi creativitatea, dacă li se acordă posibilitatea de a se exprima în conformitate cu propria personalitate.

 

ÎNVAȚĂ Tehnicile de Citire a Chipului

Carte “TEHNICI DE CITIRE A CHIPULUI” poate fi comandată de aici sau click pe imaginea de mai jos

– înscrie-te la CURSUL din orașul tău

programul evenimentelor aici sau click pe imagine

 

ALCHIMIA celor 5 ELEMENTE în CITIREA CHIPULUI 

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io