Numerologie

CE ESTE NUMEROLOGIA?

Pitagora a spus: „Numerele conduc Universul”.

Numerologia este o metodă care folosește vibrația energetică a numerelor pentru a descrie locul și rolul unic al unei persoane în Univers, ceea ce influențează alegerile unei persoane și cum poate depăși provocările ce îi apar în cale.

Fiecare număr deține o semnificație specială, o calitate arhetipală care corespunde personalității unei persoane. Nucleul numerologiei se bazează pe noțiunea că totul este conectat și sincronizat cu Universul. Dacă începi să investighezi Universul, rămâi cu cifre.

Numerologia înseamnă mai mult decât ziua de naștere a cuiva; oferă o nouă perspectivă asupra literelor, numelor și ideilor. La fel ca astrologia, există mai multe metode de calcul utilizate de numerologi pentru a construi un tabel numerologic personal care să  conțină informații despre trecut, prezent și viitor.

Numerologii pot extrage și interpreta din data nașterii cifra destinului, cifra zilei de naștere și multe alte rezultate. În timp ce din literele numelui tău, ei îți pot calcula și interpreta cifra sufletului, cifra puterii și cifra personalității.

Nu există coincidențe în Univers, numele și ziua de naștere îți afectează călătoria în viață.

ISTORIA NUMEROLOGIEI

Ca multe filozofii antice, sursa numerologiei rămâne necunoscută.

Chiar dacă se spune că primele înregistrări ale numerologiei provin din Egipt și Babilon, Pitagora s-a impus ca una dintre cele mai faimoase voci în numerologie. Și-a început studiul cu relația dintre numere și note muzicale, devenind astfel tatăl numerologiei occidentale. Cercetările și metodele sale sunt folosite și astăzi de către căutătorii care încearcă să înțeleagă relația dintre numere și evenimente.

În 1907, termenul numerologie a fost introdus publicului larg de către Dr. Julian Stent și Florence Campbell.

Chiar dacă nu se știe prea multe despre istoria numerologiei, aceasta rămâne una dintre cele mai populare metode de dezvoltare personală.

CUM TE AJUTĂ NUMEROLOGIA?

Planificarea și luarea deciziilor. Poate nu știi dacă este momentul potrivit pentru a cumpăra o proprietate sau pentru a-ți schimba locul de muncă. Sau poate nu știi ce să faci cu anumite relații din viața ta. Ce zici de alegerea zilei potrivite pentru nunta ta? Deciziile pot fi uneori copleșitoare, dar numerologia s-a dovedit a fi un instrument excelent pe care îl poți utiliza în procesul decizional, deoarece îți oferă perspective noi. Când te confrunți cu decizii critice, poți conta pe numerologie pentru a te apropia de calea destinului tău.

Relații mai bune. O analiză numerologică îți va oferi o perspectivă asupra naturii tale și a ceea ce vor alții de la tine. Prin urmare, te poate ajuta să îți îmbunătățești relațiile sau să creezi legături la un nivel mai profund.

Potențial și auto-dezvoltare. Graficul numerologic îți va spune cine ești cu adevărat, punctele tale slabe și tari, perioadele cele mai favorabile pentru tine și cum să faci față momentelor nefavorabile. Calculând cifra destinului și alți indicatori, poți afla mai multe despre scopul tău în viață, profesie și alte aspecte conexe.

Afaceri. Când vine vorba de creșterea și succesul afacerii tale, numerologia te poate ajuta să alegi numele companiei, numele produsului tău, tot ceea ce este legat de cartea ta de vizită și cuvintele cheie pe care să le folosești în afacerea ta pentru a atrage schimbări pozitive. De asemenea, poate indica momentul potrivit pentru a începe o nouă afacere, pentru a lansa un produs/ serviciu sau pentru a cere o mărire de salariu bine meritată.

Nume. Dacă aștepți un copil, numerologia te poate ajuta să alegi numele bebelușului tău. Dacă intenționezi să îți schimbi numele, poți afla modul în care acest lucru îți afectează destinul.

Dacă ești interesat de o sesiune de numerologie, sunt aici pentru a te ajuta cu o analiză personală detaliată care îți va oferi instrumentele necesare pe care le poți implementa pentru a-ți îmbunătăți starea de bine. Te rog să accesezi zona de contact pentru mai multe detalii.

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io