Formular de Contact

Unele dintre aspectele cele mai importante ale serviciilor pe care le oferim sunt protejarea datelor personale ale clienților noștri și faptul că ne angajăm cu fermitate să ne îndeplinim angajamentele cu cel mai înalt grad de profesionalism.

Începând cu data de 25.mai.2018, odată cu intrarea în vigoare a Regulamentului general privind protecția datelor personale – cu numărul UE 2016/679, SC World Agachi Mentor SRL (denumită în continuare WAM) înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului cu nr. J35/353/2018, CUI 38800485, are obligația de a administra numai în condiții de siguranță datele personale pe care ni le furnizați dumneavoastră.

Practic, prin acordul dumneavoastră și completarea formularului de mai jos, veți continua să fiți ținuți la curent cu privire la evenimentele și serviciile organizate și oferite de Suada și Ionuț Agachi.

WAM colectează date personale direct de la client, în momentul în care acesta solicită informații despre sau se înscrie la unul dintre evenimentele organizate în țară sau în străinătate, prin telefon sau prin formularul de contact/ înscriere afișat pe www.suada.ro sau www.secretulnumerelor.ro, și care presupune furnizarea unor date precum:

– nume, prenume, data nașterii;
– adresa de e-mail;
– număr de telefon;
– adresa de domiciliu – pentru livrarea produselor comandate.

Refuzul dumneavoastră de a furniza aceste date determină imposibilitatea operatorilor WAM de a vă oferi informațiile pe care le solicitați sau de a vă transmite detalii privind data, locația, condiții de participare și altele informații organizatorice, precum și pentru a vă fi furnizate materialele de studiu aferente sau să vă livrăm produsele comandate.

Dacă sunteți de acord cu acestea, completând formularul de mai jos vă exprimați acordul ca operatorii WAM să folosească datele personale furnizate de dumneavoastră pentru a vă oferi în continuare informații cu privire la:

– produsele, evenimentele și serviciile oferite de WAM;
– oferte personalizate în urma verificării eligibilității dumneavoastră și a faptului că îndepliniți condițiile pentru a beneficia de oferte speciale;
– opțiunile dumneavoastră de a beneficia de produse și servicii adresate doar anumitor clienți (pentru clienții care au participat la evenimente organizate de WAM sau au apelat serviciile oferite).

 

Prin această activitate, WAM – prin reprezentanții săi Suada și Ionuț Agachi –  își dorește totodată să optimizeze relațiile cu clienții în scopul de a oferi acestora experiențe deosebite, bazate pe profesionalism și încredere reciprocă.

Mai multe despre Politicile de Confidențialitate puteți să citiți aici, sau ne puteți adresa orice fel de întrebare la una dintre adresele: contact@suada.ro sau contact@secretulnumerelor.ro.

 

toate câmpurile marcate cu steluță * sunt obligatorii

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io