TOP 5 Lucruri pe care trebuie să le știi despre armonia fetei și operațiile estetice

Am povestit de multe ori despre buze și injectarea lor. Buzele reprezintă capacitatea omului de a primi și oferi iubire. Buzele sunt strâns legate de natura emoțională a fiecăruia dintre noi. Când alegem să ne mărim buzele, ne putem aștepta ca emoțiile să se manifeste mult mai intens. Buzele foarte cărnoase sunt un simbol al dramei, al exagerării, al excesului și denotă schimbări frecvente ale stării de spirit.

Cert este că trăsăturile faciale se schimbă în continuu în funcție de ce are omul în minte și în inimă. Toate acțiunile pe care le întreprindem rămân pe chipul nostru. Dacă alegem să luăm decizii corecte și bune pentru noi și cei din jurul nostru, chipul nostru va reflecta acest lucru. La fel se întâmplă când mergem într-o direcție de auto-distrugere.

Ce ar trebui să știi înainte de a lua decizia de a-ți modifica trăsăturile faciale?

Ține cont proporțiile feței tale. Armonia chipului este dată de proporțiile chipului: înălțimea frunțîi este egală cu dublul distanței dintre ochi și egală cu distanța de la baza nasului la bărbie. Distanța dintre ochi trebuie să aibă aceeași lungine ca ochiul, filtrumul trebuie să fie jumătate din bărbie, iar urechile să fie încadrate de două linii imaginare paralele trasate la nivelul sprâncenelor și la baza nasului.

Principiul simetriei. Fața poate fi împărțită pe 3 nivele. Nivelul superior este fruntea delimitate de linia părului și sprâncene, nivelul mediu este zona de la sprâncene în jos până la baza nasului, iar linia inferioară pornește de la baza nasului până la bărbie. Când cele 3 nivele sunt de aceeași înălțime, se poate considera că persoana este echilibrată și are un chip armonios.

Trăsături ce amintesc de animale. Nu de puține ori, întâlnim oameni care au trăsături faciale asemănătoare cu ale unui animal: ochi de pisică, privire de vulpe etc. Modificarea lor astfel încât asemănarea să fie accentuată poate duce la dezechilibru. De ce? Pentru că este important ca aceste trăsături să nu domine fața, pentru că adâncesc reacțiile pe care persoana le are.

Trăsături cărnoase vs. osoase. Anumite fețe sunt colțuroase, reci, osoase, pe când altele sunt cărnoase și inspiră bunătate și protecție. O față armonioasă este o combinație între trăsături osoase și cărnoase. Mare atenție când alegeți să vă remodelați nasul, bărbia, linia maxilarului, pomeții!

Nasul simbolizează egoul, sexualitatea și integritatea omului. Nu degeaba bărbaților li se spune că nasul partenerei lor este steaua lor norocoasă. Nasul ideal are un unghi de 45 de grade la nivelul superior și formează un unghi de 90 de grade la bază.

Pomeții sunt un simbol al ambiției și al curajului, sunt cei care ne arată vitalitatea și bunătatea din om. Pomeții bine definiți și fermi dau un aer tineresc persoanei în cauză, iar dacă sunt proeminenți înseamnă că persoana este aroganță.

Bărbia reprezintă forță și determinare, rezistență și energie vitală, iar împreună cu linia maxilarului indică felul în care omul abordează viața și cum face față încercărilor viețîi.

De exemplu dacă vă modificați nasul, este important să conștientizați că ochii vor fi puși în evidență iar bărbia poate deveni mai proeminentă. De aceea, este necesară o abordare holistică în luarea deciziei.

Armonia feței este despre proporții și nu despre perfecțiune. Măsurătorile făcute pentru a determina echilibrul pe fața unei persoane sunt importante, dar nu atât de importante pe cât este interacțiunea dintre trăsături în sine. Și aici intervine principiul Yin-Yang. Conform conceptelor filozofice chinezești, există o complementaritate între trăsăturile de tip Yin (urechi, păr, sprâncene, ochi, arcade, obraji, vârful nasului, filtrum, gură) și trăsăturile de tip Yang (frunte, arcadă osoasă, puntea nasului, pomeți, dinți, maxilar, bărbie). Tranziția lină de la o trăsătură la cealaltă, de la Văi (Yin) la Munți (Yang) și viceversa, creează armonie pe chip. În acest context, o trăsătură care individual poate fi considerată nefavorabilă, poate fi interpretată că fiind pozitivă.

Este armonia fetei același lucru cu frumusețea?

Standardele de frumusețe sunt în continuă schimbare și au legătură cu dorința de a fi din ce în ce mai atractivi. Până la urmă discutăm despre supraviețuirea speciei. Interesant este că întotdeauna gravităm spre simetrie și armonie, pe care o căutăm și pe chipurile oamenilor, deoarece reprezintă un semn al sănătății. Ce este frumos, și lui Dumnezeu îi place! Dar ce ne facem când proporțiile sunt exagerate? Ne pierdem interesul, iar atracția se duce.

Maria Montessori spunea că “Frumusețea se găsește în armonie, nu în contrast; armonia este rafinament, deci trebuie să existe o finețe a simțurilor pentru a putea aprecia armonia.”

Un comentariu la „TOP 5 Lucruri pe care trebuie să le știi despre armonia fetei și operațiile estetice”

  1. „ce ne facem când proporțiile sunt exagerate? Ne pierdem interesul, iar atracția se duce.”….

    PTR. Mine urit nu exista!
    Caut partea frumoasa orcit de mica ar fi… ( in suflet, in simpatie, in moduri, in tot c’è pers. ofera).si daca are ceva din Cele enumerate /se va gasi, si acel punct frumos, care de multe ori Chiar poate deveni interesant! …printr-un aliniament particular (de forma s-au proportie) …
    ZI cu liniste si iubire🌹🖐️

    Răspunde

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io