TIMISOARA – Lansare „Tarot Pandora Lenormand”- Suada Agachi

👑ACCESUL în sală este GRATUIT

🧿Timisoara – 15 mai 2023

🔔orar 17:00-19:00

🎯LOCAȚIA: adresa se transmite celor care se înscriu prin sms

📲REZERVAREA locului se face individual prin apel sau sms la nr. de telefon 0730.37.33.77 cu textul:
Pandora Lenormand/Orasul in care participati/Nume si prenume/Telefon/E-mail/

🎁Lansarea cărților de tarot „Pandora Lenormand” va avea loc în săli de conferințe.

🎁Pachetul de cărți se poate achizitiona în cadrul lansării. Pachetul continte 36 de arcane + carticica cu interpretările arcanelor

🎁Prețul pachetului de cărți Pandora Lenormand: 220 lei

🛋 Locurile sunt limitate.

🎁În cadrul evenimentului de lansare se pot achiziționa la fața locului și alte cărți scrise de Suada Agachi și Eduard Agachi:
📚Tehnici de Citire a Chipului, autor Suada Agachi (RO și EN)
📚Manual de Numerologie – autor, Eduard Agachi (RO și EN)
📚Jurnal by Suada Agachi
📚Pachetul de tarot – Maktub Tarot
📚Numerograma Personalizată – concepută la comandă pentru doritori
💎Pandative – Amuletă 5 Elemente – din aur alb și galben, 14K cu diamante
💎Pandantive gravate cu arcanele din Maktub Tarot – din aur alb si galben – comenzi personalizate
💎Saculet si fata de masa pentru cartile de tarot.
vizitati magazinul pe www.suada.ro sau www.secretulnumerelor.ro

🎤La finalul evenimentului, doamna Suada Agachi va răspunde la întrebările participanților și va participa la o sesiune de autografe.

🎤La scurt timp după finalizarea lansării cărților de tarot, doamna Suada Agachi va susține seminarul
„Arhitectura Subconstientului prin Tarotul Pandora Lenormand”
între orele: 20:00 – 22:00. Participarea la seminar este contra cost, iar rezervarea locului se face telefonic la 0730.37.33.77.

📜 Pandora Lenormand – este o călătorie inițiatică care te va purta până aproape de propriile limite, oferindu-ți astfel ocazia să te descoperi așa cum ești de fapt.

📜 Fiecare carte din Pandora Lenormand reprezintă o imagine încărcată de simboluri și de mesaje care te vor călăuzi în călătoria spre tine însuți/ însăți.

📜 Cărțile de tarot Lenormand au fost publicate pentru prima dată în anul 1846 de către August Reiff, la trei ani de la moartea celebrei prezicătoare Marie-Anne-Adelaide Lenormand, născută la Alençon, Normandia de Jos, Franţa, la data de 27 mai 1772. Mademoiselle Lenormand a devenit renumită pentru interpretările fabuloase pe care le oferea cu privire la evenimentele ce aveau să se petreacă în viețile celorlalți și a devenit astfel foarte cunoscută printre reprezentanții celor mai înalte clase sociale ale vremii.

📜 Pachetul de cărți Pandora Lenormand păstrează imaginile originale ale cărților folosite de Mademoiselle Lenormand și au fost pictate într-o formă sugestivă și mult mai încărcată de mesaje și simboluri, la indicațiile autoarei Suada Agachi, sub formă de tablouri în ulei pe pânză, de către talentatul pictor Răceanu Adrian-Mihai.

📜 Pe parcursul întregii sale vieți, Suada, autoarea acestor minunate cărți – Pandora Lenormand, s-a simțit cel mai bine atunci când s-a aflat în preajma oamenilor și când s-a putut bucura de tot ceea ce este încărcat de vitalitate în jurul ei. A ajuns astfel să transforme căutarea în experiență și cunoașterea într-un stil de viață. Toate acestea au concurat ireversibil la ceea ce în anul 2022 a luat naștere sub denumirea de Maktub Tarot. Pandora Lenormand completează studiile și cunoașterea de cea mai înaltă calitate oferind în mod armonios darurile omului care caută cele mai profunde și mai intime laturi ale sale.

📜 În limba greacă Pandora înseamnă cu toate darurile, iar mitologia ne învață că Pandora a fost prima femeie creată de zei pe Pământ și însușirea dominantă atribuită acesteia a fost speranța. Mademoiselle Lenormand a fost la rândul ei cea mai cunoscută prezicătoare a secolului al XIX-lea iar metoda folosită de aceasta a fost transpusă în cele 36 de imagini simple, intuitive și ușor de folosit.

📜 Pandora Lenormand te învață să-ți descoperi și să-ți pui în valoare darurile, te invită într-o călătorie inițiatică și te provoacă să te descoperi așa cum ești, cu bune și cu rele, păstrând speranța ca lumină veșnic călăuzitoare. Acest pachet de cărți îți dezvoltă intuiția, iar metodele de etalare folosite îți vor răspunde la orice întrebare legată de evenimentele trecute, prezente și viitoare.

📜 Jocul de cărți Lenormand este folosit la nivel mondial în toate domeniile de activitate și cu rezultate remarcabile, fiind un excelent instrument de autocunoaștere și dezvoltare personală.

📜 Experiența îndelungată în studiul a numeroase culturi și forme de cunoaștere străvechi ale doamnei Suada Agachi, susțin demersul acesteia de a crea un nou pachet de cărți ce are la bază o înțelepciune care depășește frontierele rațiunii și care tinde spre perfecțiune.

📜 Culorile vibrante, personajele aproape vii, simbolurile armonioase și mesajele grăitoare din fiecare carte Pandora Lenormand, te fac să pătrunzi instant într-o lume magică, o lume în care ai la îndemână cel mai puternic instrument de cunoaștere.

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io