Timisoara – Lansare de carte – Tehnici de Citire a Chipului

Timișoara – Lansare de carte – Tehnici de Citire a Chipului

 

ACCESUL în sală este GRATUIT

LOCAȚIE: TIMIȘOARA (adresa se transmite celor care se înscriu prin sms)

DATA: 23 octombrie 2019

ORAR: 17:00 – 19:00 (accesul în sală se face între orele: 16:30 – 16:55)

REZERVAREA locului se face individual prin apel sau sms la nr. de telefon 0730353355 cu textul: “nume și prenume/ lansare carte – TIMIȘOARA / e-mail”

 

*****************

 

** PREȚ CARTE: 190 LEI

** NUMĂR PAGINI: 416

** CUPRINS CARTE:

 1. Prefaţă
 2. Istoria fizionomiei
 3. Echilibrul şi Armonia Chipului
 4. Tehnica Ramele Feţei
 5. Tehnica Dualitatea Feţei
 6. Tehnica Cele Trei Etaje
 7. Tehnica Analiza Trăsăturilor Faciale
 8. Tehnica Analiza Ridurilor
 9. Tehnica Teoria celor Cinci Elemente
 10. Tehnica Cele 12 Palate
 11. Tehnica Harta Vieţii
 12. Tehnica Semnătura Planetelor
 13. Analiza Vocii
 14. Regulile de aur ale fizionomistului

 

În carte sunt descrise și explicate cele mai importante Tehnici de Citire a Chipului, prin intermediul cărora omul poate fi cunoscut în cele mai precise detalii.

Tehnicile de Citire a Chipului sunt explicate pe larg în capitolele cărții iar trăsăturile faciale și alte elemente importante sunt identificate prin imagini sugestive.

Cartea abundă de informații și imagini atent alese și structurate astfel încât să ofere cititorului posibilitatea de a o folosi cu ușurință pentru a se cunoaște pe sine și pe cei din jurul său.

 

*****************

Cartea TEHNICI DE CITIRE A CHIPULUIva putea fi achiziționată la lansarea de carte.

COMENZI CARTE: cartea TEHNICI DE CITIRE A CHIPULUIva putea fi comandată în prealabil la tel.: 0737.52.12.11 sau pe site-ul: www.carticusens.ro. Adriana NicolaeFreelance Editor, e-mail: adriana.editor@gmail.com.

 *****************

Arta citirii chipului datează de milenii, a fost păstrată și transmisă cu demnitate și onoare de maeștrii în fizionomie pentru a fi folosită cu înțelepciune de către cei dornici să cunoască natura umană.

Chipul uman este în egală măsură oglinda reacţiilor şi a tipului de relaţii pe care omul este dispus să le experimenteze de-a lungul vieţii sale

Beneficiind de avansul stiinței moderne și de acuratețea din ce în ce mai fină a identificării și interpretării trăsăturilor faciale specifice fiecărei persoane, arta citirii chipului indică trăsăturile specifice de caracter ale individului, modul în care evenimentele din timpul vieții i-au șlefuit personalitatea și deciziile pe care acesta este predispus să le ia în viitor.

Chipul este un instrument deosebit de precis și de eficient în comunicare. Zilnic privim și citim zeci sau sute de chipuri, identificăm și comunicăm cu cei din jurul nostru după o serie de reguli bine întipărite în noi. Deciziile pe care le luăm sunt influențate de mesajul ascuns ce ne-a fost transmis prin expresia chipului, prin mimică și prin forma trăsăturilor faciale ale celui de lângă noi.

Principiile fundamentale ale acestei arte au rămas neschimbate timp de milenii astfel că şi astăzi, la fel ca în vechime, studiul aprofundat al fizionomiei ne oferă indicii de neclintit cu privire la realitatea înconjurătoare şi identifică cu exactitate rolul pe care îl are de îndeplinit şi poziţia corectă a omului în marea operă a creaţiei şi în particular evoluţia acestuia pe verticala dintre cer şi pământ.

Cuvintele pot fi nesincere, gesturile pot fi înșelătoare, însă fața niciodată nu minte!

Din acest moment, vei privi la tine și lumea întreagă cu alți ochi!

 

La finalul evenimentului, doamna Suada Agachi va răspunde la întrebările participanților și va participa la o sesiune de autografe.

La scurt timp după finalizarea lansării de carte, doamna Suada Agachi va susține seminarul CHIPUL ȘI COMPATIBILITATEA ÎN CUPLU între orele: 20:00 – 22:00. Participarea la seminar este contra cost, iar rezervarea locului se face telefonic la 0730353355. Tematica seminarului și toate detaliile necesare le găsiți aici:

Carte – Tehnici de citire a chipului cu Suada Agachi si Codruta Belean

 Puterea interioara inscrisa pe chip – cu Suada Agachi

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io