Sibiu – Seminar “Chipul si Compatibilitatea in Cuplu”

Sibiu – Seminar Chipul și Compatibilitatea în Cuplu”

 

LOCAȚIE ȘI PREȚ: SIBIU (pentru detalii și rezervarea locului sunați la tel.: 0730.35.33.55)

DATA: 15 octombrie 2019

ORAR: 20:00 – 22:00 (accesul în sală se face între orele: 19:30 – 19:55)

T E M A T I C Ă:

– Compatibilitatea în cuplu după fizionomie

– Care sunt trăsăturile care indică gradul de compatibilitate

– Care sunt fizionomiile compatibile pentru o relație de lungă durată

– Fizionomia predispusă la singurătate

– Fizionomia predispusă la infidelitate

– Fizionomia afaceristului de succes

– Fizionomia predispusă la agresivitate și violență

– Fizionomia care indică blândețe, bunătate și iubire

 

Înainte de desfășurarea seminarului “CHIPUL ȘI COMPATIBILITATEA ÎN CUPLU”, doamna Suada Agachi vă invită să participați la lansarea de carte “TEHNICI DE CITIRE A CHIPULUI” în intervalul orar 17:00 – 19:00. Participarea la lansarea de carte este GRATUITĂ și se face în baza rezervării prealabile a locului în sală.

Toate detaliile despre evenimentul de lansare a cărții “TEHNICI DE CITIRE A CHIPULUI” din orașul dumneavoastră găsiți aici:

Suada Agachi, psiholog, specialist în tehnici de citire a chipului și consultant, vă invită să participați la seminarul în care va fi abordat cel mai sensibil subiect al zilelor noastre: Compatibilitatea în Cuplu.

În stilul său caracteristic, Suada va discuta în cel mai direct și eficient mod despre suferințele dint-un cuplu, despre posibilele disfuncționalități ce apar pe parcursul relațiilor și va propune cele mai îndrăznețe soluții în scopul îmbunătățirii și al armonizării vieții personale.

Vor fi folosite exemple concrete prin intermediul fotografiilor și vor fi analizate trăsăturile faciale caracteristice partenerilor din diverse cupluri. Tehnicile de citire a chipului sunt folosite pentru a descifra caracterul uman dincolo de măștile sociale, dincolo de comportamentul însușit în mod mecanic sau intenționat și mai ales pentru a identifica adevăratele intenții ale celui de lângă tine. Citirea chipului devine astfel atât un instrument de cunoaștere cât și de comunicare dar mai ales un mijloc prin care putem pătrunde mai ușor în universul interior al celui de lângă noi.

La acest seminar pot participa atât cei care au pătruns deja în fascinanta lume a Fizionomiei dar și cei care sunt dornici să afle care sunt trăsăturile faciale ale persoanei potrivite pentru ei.

Nu vor fi ocolite subiectele tabu cu atât mai mult cu cât Suada este renumită pentru originalitatea și franchețea cu care își exprimă opiniile despre subiectele care macină cel mai puternic sufletul uman.

IMPORTANT DE REȚINUT!

  • Seminarul se adresează atât femeilor cât și bărbaților și NU se permite participarea persoanelor sub 18 ani!
  • INFORMAȚII legate de locație, preț și înscriere se oferă telefonic la 0730353355
  • REZERVAREA locului se face individual prin sms la nr. de telefon 0730353355 cu textul: “nume și prenume/ SIBIU – seminar compatibilitate/ e-mail”
  • Numarul de locuri este LIMITAT!
  • Nu se oferă servicii de tip coffee-break
  • Prin înscrierea la seminar vă exprimați acordul că sunteți de acord cu Termenii de Confidențialitate – textul complet aici: http://suada.ro/confidentialitate/

 

 Arhetipuri Feminine – cu Suada Agachi

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io