Seminar „TAROT si DESTIN” – Suada Agachi

ORASELE în care Suada Agachi va susține seminarul Tarot și Destin:

🧿Bucuresti – 8 august 2022
🔔orar 20:00-22:00

🧿Constanta – 10 august 2022
🔔orar 20:00-22:00

🧿Brasov – 12 august 2022
🔔orar 20:00-22:00

🧿Sibiu – 16 august 2022
🔔orar 20:00-22:00

🧿Iasi – 18 august 2022
🔔orar 20:00-22:00

🧿Cluj – 22 august 2022
🔔orar 20:00-22:00

🧿Oradea – 24 august 2022
🔔orar 20:00-22:00

🧿Timisoara – 26 august 2022
🔔orar 20:00-22:00

🔔ORAR 20:00-22:00 (accesul în sală se face între orele: 19:40 – 19:55)

🎯LOCAȚIE ȘI PREȚ: se oferă telefonic la nr: 0730.35.33.55

📲REZERVARE: vă rugam sa trimiteti un sms la 0730 35 33 55 cu textul: TAROT SI DESTIN/Orasul in care participati/Nume si prenume/Telefon/E-mail/

🛋Locurile sunt limitate

👑Înainte de desfășurarea seminarului “Tarot și Destin”, doamna Suada Agachi vă invită să participați la lansarea cărților de tarot “MAKTUB TAROT” în intervalul orar 17:00 – 19:00.

🎊Participarea la lansare este GRATUITĂ și se face în baza rezervării prealabile a locului în sală.
Toate detaliile despre evenimentul de lansare a cărților de tarot “MAKTUB TAROT” accesati www.suada.ro sau sunati la 0730 35 33 55

🎲T E M A T I C Ă:

🔮 Cum anume se poate analiza Destinul prin Arcanele Majore.

🔮Formulă specifică elaborată de Suada Agachi prin analiza cărților de tarot în dinamica Vieții.

🔮Descifrarea și interpretarea Arcanelor Majore și Minore în relație cu destinul omului.

🔮Metodă de Oglindire în Arcane pentru descifrarea destinului.

🔮Ce Destin ascunde fiecare Arcană de Tarot în viața omului.

🔮Tarotul: păcat sau știință?

📜Omul a fost din totdeauna dornic să-și cunoască viitorul și să-și deslușească în avans cursul propriei vieți însă acest ideal continuu este posibil a fi descifrat de aceia care își rafinează simțurile, de cei care își stăpânesc pornirile și de cei care pot să descifreze lumea simbolurilor în care trăiesc.

📜Adevărul este scris pretutindeni în jurul nostru, în semne, în forme, în fenomene și evenimente, în oamenii pe care îi întâlnim și mai ales în noi înșine.

📜Tot ceea ce ne înconjoară are un rol și un rost bine articulat. Fiecare moment este unic și participă la evoluția noastră ca ființe spirituale și la dezvoltarea abilităților cu care am fost înzestrați.

📜Descifrarea acestor simboluri ne ajută să participăm la procesul creativ al propriei persoane și să intervenim conștient în împlinirea Destinului ce ne-a fost scris.

📜Jocul de Tarot este probabil cea mai complexă reprezentare a întregii vieți și descrie povestea devenirii personale din momentul nașterii și până chiar dincolo de lumea aceasta.

📜În cele 22 de Arcane Majore sunt pictate în amănunt toate secretele de care e bine ca omul să țină cont în această viață. Ele înfățișează treptele pe care le are de urcat omul care tinde spre desăvârșire și cele porțile principale pe care suntem nevoiți să le depășim câtă vreme ne dorim să ne îmbunătățim condiția.

📜În studiul și în călătoriile mele de peste 20 de ani nu am găsit niciodată o cunoaștere care să se apropie mai mult și mai bine de ceea ce înseamnă descifrarea vieții în ansamblul ei.

📜Denumirea de Arcană înseamnă Taină iar Tarotul este tradus prin Viață. Jocul de Tarot devine astfel o descifrare a Tainelor Vieții și a tuturor aspectelor de interes pentru om.

📜Prin tehnici aparte de interpretare, acest instrument deosebit de prețios ne oferă o imagine clară a locului nostru în această viață, a ceea ce avem de împlinit și a modului în care să facem toate acestea.

📜În procesul de creație al cărților Maktub Tarot am avut parte de experiențe extraordinare care m-au ajutat să privesc viața cu alți ochi. Te voi învăța astfel și pe tine să găsești răspunsul la întrebările pe care le-ai avut mereu, să-ți descoperi potențialul creativ și să-ți pui în valoare talentele.

📜Vei învăța astfel să te folosești de magia Arcanelor din Maktub Tarot pentru a-ți construi viața pe care o visezi și pentru a-ți împlini misiunea cu care te-ai născut.

🔔IMPORTANT DE REȚINUT!

🎁În cadrul evenimentului de lansare se pot achiziționa la fața locului și alte cărți scrise de Suada Agachi și Eduard Agachi:
📚Tehnici de Citire a Chipului, autor Suada Agachi (RO și EN)
📚Manual de Numerologie – autor, Eduard Agachi (RO și EN)
📚Jurnal by Suada Agachi
📚Numerograma Personalizată – concepută la comandă pentru doritori
💎Pandative – Amuletă 5 Elemente – din aur alb și galben, 14K cu diamante. Vizitati magazinul pe www.suada.ro sau www.secretulnumerelor.ro

• Seminarul se adresează atât femeilor cât și bărbaților și NU se permite participarea persoanelor sub 18 ani!
• INFORMAȚII legate de locație, preț și înscriere se oferă doar telefonic la 0730.35.33.55
• Nu se oferă servicii de tip coffee-break
• Prin înscrierea la seminar vă exprimați acordul că sunteți de acord cu Termenii de Confidențialitate – textul complet aici: http://suada.ro/confidentialitate/ 

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io