IAȘI – Seminar „Superstițiile și Gândirea Magică” – Suada Agachi

🧿Iași – 18.03.2024
🔔ORAR 20:00-22:00
🎯 Locația: va fi transmisă doar telefonic pe bază rezervării
📲REZERVAREA locului se face individual prin apel sau sms la nr. de telefon 0730.37.33.77 cu textul:
Superstiții/IAȘI/Nume si prenume/Telefon/E-mail
👑Preț: 100 lei
🛋Locurile sunt limitate.

👑Înainte de desfășurarea seminarului “Superstițiile și Gândirea Magică”, doamna Suada Agachi vă invită să participați la lansarea de carte “Confesiuni din Templu” în intervalul orar 17:00 – 19:00 (ACCES GRATUIT pe baza rezervării)
👑Toate detaliile despre evenimentul de lansare a cărții “Confesiuni din Templu” le obțineți accesând www.suada.ro sau la 0730.37.33.77.

Descrierea evenimentului

📜 Ce este superstiția?
📜 Ce este gândirea magică?
📜 Ce este credința?
📜 Cum îți influențează superstițiile viața?
📜 Cum poate gândirea magică să-ți determine destinul?
📜 Ce cauți la nivel profund prin intermediul supersitițiilor?
📜 Ce legătură are ritualul cu practica superstițiilor?
📜 Care sunt cele mai puternice superstiții în gândirea umană?
📜 Care sunt practicile și ritualurile sacre în influențarea destinului?
📜 Descrierea și semnificația anumitor ritualuri și superstiții în dinamica: sanatate/boală, noroc/ghinion, viață/moarte, dorințe împlinite/dorințe neîmplinite, curgere/blocaj
📜 Metode și tehnici de ștergere și anulare a unor superstiții.

🎁În cadrul evenimentului de lansare se pot achiziționa la fața locului și alte cărți scrise de Suada Agachi și Eduard Agachi:
📚Tehnici de Citire a Chipului, autor Suada Agachi (RO și EN)
📚Manual de Numerologie – autor, Eduard Agachi (RO și EN)
📚Jurnal by Suada Agachi
📚Numerograma Personalizată – concepută la comandă pentru doritori
📚Pachetul de tarot – Maktub Tarot
📚Pachetul de tarot – Pandora Lenormand
💎Pandative – Amuletă 5 Elemente – din aur alb și galben, 14K cu diamante
💎Pandantive gravate cu arcanele din Maktub Tarot – din aur alb si galben – comenzi personalizate
💎Saculet si fata de masa pentru cartile de tarot.
Vizitati magazinul pe www.suada.ro sau www.secretulnumerelor.ro

📜 Lumea înconjurătoare devine perceptibilă prin intermediul celor 5 simțuri și astfel omul își poate realiza un tablou coerent și detaliat al realității în care trăiește. Evenimentele și fenomenele au o succesiune și o desfășurare logică, o cauzalitate ce poate fi explicată, iar progresul științific ne ajută să pătrundem tot mai adânc în descifrarea a ceea ce altă dată era catalogat doar un ‘mister’.
📜 Dincolo de reprezentarea pe care mintea ne-o oferă despre lumea din jur, există totuși o realitate pe care nu o putem numi la fel de clar, pe care nu o putem măsura cu aparatele performante și cu care intrăm trecător în contact prin intermediul senzațiilor, a intuiției, prin inspirație sau alte procese cu caracter intim și subiectiv.
📜 Omul a fost atras dintotdeauna de fenomenele ieșite din comun, de experiențele mai puțin explicabile și de tot ceea ce înseamnă lumea spirituală. Pentru a da un sens activității sale, omul a inventat ritualul, și-a însușit practici miraculoase, a desfășurat ceremonialuri, a format religii și a transformat toate acestea în obiceiuri, tradiții și deprinderi care se regăsesc și astăzi în cele mai multe dintre activitățile curente.
📜 Citirea semnelor, farmecele, vrăjile și altele asemănătoare fac parte din cultura și istoria tuturor popoarelor. Ele au fost transmise din generație în generație sub formă practică ori prin basme, poeme și povești. Sărbătorile celebrate și în ziua de azi sunt închinate unor personalități, unor întâmplări și chiar unor speranțe sau idealuri.
📜 Ritualul este practica specifică desfășurată în scopul obținerii unui rezultat care nu este neapărat cuantificabil în lumea materială.
Perceperea acestor fenomene nu este un atribut tipic al minții umane ci mai degrabă solicită dezvoltarea unor abilități de percepție suplimentare.
📜 Se întâmplă adesea ca omul să trăiască senzații pe care cu greu și le poate explica, să devină conștient de anumite lucruri despre care nu poate spune cum le-a dobândit sau să-și folosească imaginația pentru a părăsi brusc momentul prezent pe care nu-l mai poate gestiona cum își dorește. Exemple pot fi mult mai multe despre modul în care omul se folosește de Gândirea Magică în diferite momente ale vieții lui însă cert este că acest fenomen se întâmplă și face parte din viața tuturor.

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io