CURS Bucuresti 2017

Arta chinezească de Citire a Chipului prin metoda Mian Xiang, datează de milenii, timp în care a fost îmbunătățită gradual, a fost păstrată și transmisă cu demnitate și onoare pentru a fi folosită de către cei avansați în studiul metafizicii chinezești.

Beneficiind de avansul stiinței moderne și de acuratețea din ce în ce mai fină a identificării și interpretării trăsăturilor faciale specifice fiecărei persoane, FIZIONOMIA a devenit un instrument de cunoaștere incomparabil și deosebit de eficient în zilele noastre.

Tehnicile îmbunătățite și adaptate la ambițiile societății moderne, te vor introduce în descifrarea trecutului, prezentului și viitorului unei persoane, prin simpla privire a trăsăturilor faciale ale acesteia. Distanța dintre ochi, forma sprâncenelor, curbura buzelor, proeminența nasului sau poziționarea urechilor, indică trăsături specifice de caracter ale individului, modul în care evenimentele din timpul vieții i-au șlefuit personalitatea și deciziile pe care este predispus să le ia în viitor.

Chipul este un instrument deosebit de precis și eficient în comunicare. Zilnic privim și “citim” zeci sau sute de chipuri, identificăm și comunicăm cu cei din jurul nostru după o serie de reguli bine întipărite în noi, mai mult sau mai puțin conștientizate. Deciziile pe care le luăm sunt influențate de mesajul ascuns ce ne-a fost transmis prin expresia chipului, prin mimică și prin forma trăsăturilor faciale ale celui de lângă noi.

Într-adevăr Citirea Chipului este o artă, bazată pe înțelepciunea străveche a celor 5 elemente: apă, lemn, foc, pământ, metal; predată prin tehnici și metode specifice de observare și interpretare.

Tehnicile de Citire a Chipului Mian Xiang studiază trăsăturile specifice, contururile, formele, textura, nuanța tenului, umbrirea feței și alte elemente care dezvăluie mai mult decât dorește persoana analizată să se știe despre ea. Se trasează astfel o Hartă a tiparului comportamental, a potențialului și a destinului personal.

Cuvintele pot fi nesincere, gesturile pot fi înșelătoare, însă fața niciodată NU minte!

Tehnicile de citire a chipului nu necesită acordul celuilalt pentru a-l evalua dintr-o privire, fiind cea mai utilizată metodă în afaceri, management la nivel de micro/macroîntreprindere, recrutări, asigurări, presă, imobiliare, securitatea personalului și a informațiilor, bănci și multe alte dominii unde este necesar contactul uman și evaluarea rapidă și corectă.

Modul de predare este dinamic, interactiv și pe alocuri distractiv, asigură instrumentele necesare înțelegerii și aplicării cunoștințelor în timp real, iar tot ce mai ai de făcut este să privești chipul celor din jurul tău. Programul de predare va fi completat cu etape de practică, în care vor fi evidețiate și însușite corect elementele teoretice dobândite.

Din acest moment, vei privi la tine și lumea întreagă cu alți ochi!

în studiul FIZIONOMIEI se analizează detaliat următoarele trăsături faciale:

* Ochii

* Alunițele

* Ridurile

* Sprâncenele

* Nasul

* Urechile

* Pomeții

* Obrajii

* Filtrumul

* Buzele

* Dinții

* Bărbia

* Forma feței

* Tenul

* Fruntea

* Inserția părului

* Părul

* Microexpresiile faciale

* Vocea

* Mâinile

* Unghiile

 

MODULUL I

Bazele în metoda MIAN XIANG
18, 19 şi 20 SEPTEMBRIE orele 17:00-22:00

 

Primul modul al cursului de Citire a Chipului prin metoda Mian Xiang introduce cursanții în arta străveche prin tehnici și metode atent elaborate. Modulul 1 tratează cunoștințe de bază și aprofundate, în special înțelepciunea celor 5 elemente: apă, lemn, foc, pământ, metal, astfel încât să asigure însușirea corectă și completă a informațiilor, pentru ca la finalul modulului, cursanții să fie în măsură a utiliza Fizionomia la un nivel avansat.

TEMATICA completă pentru MODULUL 1

* Împărțirea feței

* Metode de citire a feței în funcție de zona predominantă

* Dezvăluirea măștilor sociale

* Tehnici de identificare a celor 5 elemente din fizionomia tradițională chineză

* Identificarea tiparelor comportamentale

* Tipologii umane și modul lor de manifestare/ gândire

* Cele 5 elemente din fizionomia tradițională chineză: Apă, Lemn, Foc, Pământ, Metal (cine este, cum gândește, abilități și slăbiciuni, potențial, destin, puterile secrete)

* Tehnici de identificare a trăsăturilor faciale, analiza și semnificațiile acestora

* Moduri de relaționare cu fiecare tipologie – pe baza celor 5 elemente

* Analiza ridurilor și liniilor de pe chip și a semnificației acestora

 

MODULUL II

Avansați în metoda MIAN XIANG

21 şi 22 SEPTEMBRIE orele 17:00-22:00

 

Dacă pe parcursul Modulului I cursantul a fost introdus în fascinanta lume a Citirii Chipului, convins fiind de precizia și complexitatea tehnicilor învățate, Modului II îi va completa cunoașterea până la o profunzime uimitoare. Având la bază conceptele și noțiunile fundamentale, modulul avansat pune accentul pe particulatirățile chipului uman, analizează individual trăsăturile faciale dar și interdependențele dintre acestea.

TEMATICA completă pentru MODULUL 2

Se studiază în detaliu următoarele trăsături faciale:

* Inserția părului

* Textura și culoarea părului

* Fruntea

* Sprâncenele

* Ochii

* Pomeții

* Fa Ling line

* Filtrum

* Barbia

* Gâtul

Studiul celor 12 Palate: Cariera, Viața, Sănătatea, Bogăția, Călătoriile, Părinții, Noroc & Virtute, Căsătoria, Frații, Averea, Copiii, Sprijinul.

 

Cursul este organizat și susținul de:

SUADA AGACHI 
specialist în tehnici de citire a chipului și consultant

 

IMPORTANT DE REȚINUT!

Cursul de Fizionomie se adresează exclusiv adulților, prin urmare NU se permite participarea persoanelor sub 18 ani!

DOAR cursanții care au finalizat Modulul 1 – de bază, se pot înscrie la Modulul 2 – avansați

INFORMAȚII legate de preț și locație se oferă doar telefonic la 0730353355

REZERVAREA locului se face prin achitarea unui avans

Numarul de locuri este LIMITAT!

Se oferă DIPLOMĂ de participare

ÎNSCRIERI la telefon 0730353355

 

CALATORIA INTERIOARA prin CHIPUL celor 5 ELEMENTE :: 6TV

 

COMUNICAREA dincolo de CUVINTE :: 6TV

 

citește mai jos Tehnici de Citire a Chipului – UTILITATE

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io