Cum recunoști un semn zodiacal analizându-i trăsăturile feței?

Există un tip de tehnică de citire a feței bazată pe tipologii planetare. Aceasta înseamnă că există fizionomii cu trăsături venuziene, mercuriene, jupiteriene și așa mai departe. Trucul este că toate aceste planete sunt incluse în Zodiac, adică fiecare semn zodiacal are o corespondență cu o planetă.

Nu există multe informații despre asta sau cercetări ca în cazul tehnicii chinezeșți de citire a feței în care știi cum arată o persoană în relație cu fiecare element (există 5 elemente Apă, Lemn, Foc, Metal, Pământ) – unde sunt anumite caracteristici clar enunțate. Când vine vorba de semnul zodiacal și de caracteristicile sale faciale, dacă vrei să te uiți la o persoană de pe stradă și să spui „acesta este un Leu” sau „acesta e un Capricorn” trăsăturile sunt mult mai subtile.

Berbecul are Marte ca planetă dominantă; este un semn de foc, masculin. Cu alte cuvinte, bărbații, femeile care se nasc în această zodie, au trăsături osoase, maxilare bine delimitate, sau o structură osoasă foarte bine evidențiată pe față. Veți observa la un bărbat Berbec că are uneori o anumită denivelare la nivelul frunții, de parcă ar fi gata de luptă. Alte caracteristici sunt: fălci bine delimitate, sprâncene groase, aproape de ochi. Un bărbat Berbec are o privire foarte directă, intruzivă, te privește într-un mod în care te simți invadat. Este atletic și are o înălțime medie spre înaltă.

Oamenii născuți sub acest semn au ca planetă dominantă Venus. Taurul reprezintă elementul pământului cu latură feminină, indiferent de gen. Vei observa caracteristică lor specifică și anume buza inferioară este cărnoasă sau buzele sunt frumos conturate. În fizionomie, buzele reprezintă poftele sau plăcerile carnale. Se știe în general că Taurul este un semn pofticios. Sunt atrăgători, au fețe frumoase, au un farmec aparte. Femeile au o privire asemănătoare pisicii, ochi de pisică sau ochi rotunzi și foarte expresivi. Fața Taurului este incredibil de frumoasă, dar rece, nu șții cum să îl abordezi. Fiind sub semnul elementului pământ există acea rigiditate marcată pe chipul lor. Iar când vine vorba de bărbați sau femei, vom găși mereu un strat de grăsime, fie pe burtă, fie pe brațe, chiar dacă au o constituție atletică. În ceea ce privește părul, fie au părul bogat, fie au o inserție de păr în formă de V deoarece semnul lui Venus se caracterizează printr-un păr foarte frumos.

Gemenii sunt conduși de Mercur, un semn de aer, masculin. Fiind născut sub semnul lui Mercur, prezintă trăsături faciale ascuțite, toată fața este ascuțită: fie nasul este ascuțit, fie bărbia , fie colțul interior al ochiului este ascuțit. În plus, are și trăsături cameleonice. Are această abilitate de a fi un spion bun sau o persoană cameleonică. Gura are anumite trăsături atipice: este strâmbă, iar buza superioară este mult mai voluptuoasă. Tot ceea ce ține de comunicare se află în jurul gurii și poate fi ușor de observat.

Dacă vorbim despre Rac, care este guvernat de Lună, trăsăturile faciale ar fi că ochii sunt depărtați, sau apropiați. Racul are un aspect feminin, fie că vorbim de femei sau de bărbați, are ochii mari, ca de copil. Când se uită la ține, are o privire ca de copil, o privire pură, plină de așteptări și sentimentală. S-ar putea să aibă ochii extrem de rotunzi, foarte mari, și se uită la tine de parcă ar aștepta să primească un cadou în orice moment. Îl poți observa pe stradă pentru că poartă un anumit nivel de sensibilitate și trebuie abordat diferit față de alte persoane. Este posibil ca zona maxilarului să fie foarte retrasă din cauza melancoliei, sau gura să aibă colțurile orientate în jos. Tristețea îi este scrisă pe față. Este, de asemenea, un semn pentru golul pe care îl poartă. Femeile Rac au părul mai subțire și este întotdeauna greu de aranjat, indiferent cât de mult s-ar strădui. Fizionomia lor fluctuează. De exemplu, când se trezesc dimineața, pot avea fața umflată și în timpul zilei devin cameleonice, fața lor se schimbă.

Leul este condus de Soare, este un semn de foc, cu o energie masculină. Femeile au întotdeauna părul bogat sau îl aranjează astfel încât să aibă volum. Dacă părul lor este subțire, pot folosi extensii sau fixativ pentru a crește volumul. Au anumite dorințe legate de păr: trebuie să arate maiestuos. Dacă nu este vorba despre păr, atunci aspectul lor este hipnotic. Ca și în cazul Berbecului, pupilele lor sunt dilatate. Când vorbeșți cu un Leu, fie că este femeie sau bărbat, când se uită la tine, vei observa cum îi cresc pupilele, mai ales când este lăudat sau când îi place interlocutorul. Vocea are o rezonanță foarte puternică; vei auzi de departe un Leu la masă. Când râde sau vorbește. auzi o voce caldă, dar joasă. Poate avea gropițe în obraji sau în bărbie sau poate avea semne triunghiulare de foc pe față, cum ar fi sprâncenele arcuite. Totul este cumva impunător pe fața Leului. În ceea ce privește constituția fizică, umerii tind să fie puțin mai înguști, cu bazinul lat, sau invers. Fie că vorbim despre o femeie sau despre un bărbat, observăm un triunghi – spate mare, bazin îngust sau invers, acest triunghi fiind un simbol al focului.

Fecioara este sub semnul lui Mercur, un semn masculin și un simbol al Pământului. Fața Fecioarei este serioasă, trasă, lungă, nasul poate fi lung și osos, foarte bine conturat. Buzele sunt drepte sau perfect închise. Privirea este pe jumătate deschisă, sau te privește cu puțină ignoranță sau detașare. Nimic nu o impresionează. Pe chipul unei Fecioare nu vei citi surpriza în modul obișnuit de genul „wow mi-ai făcut un cadou, ce bine că ai venit”. Nu vezi că fața i se luminează, totul este rece, detașat. Lângă ea poate fi președintele țării sau oricine important și va rămâne nederanjată, își va păstra aerul regal. Când apare o Fecioară, tendința ta este să-ți rearanjezi ținuta, să te uiți la tine dacă arăți bine, din cauza ochiului său critic. Fecioara comunică mai mult non-verbal, datorită lui Mercur, adică tinde să livreze anumite informațîi doar prin gesturi. Fecioara vorbește într-un anumit fel, încât simți intenția când îți spune din privire „Poți să ieși”. Este farmecul ei aparte. În rest, este mult mai retrasă când vine vorba de a-și exprima emoțiile.

În cazul Balanței, Venus și Saturn apar ca planete conducătoare. Aceșți oameni sunt venusieni, semne de aer, masculine. Dacă ne gândim la o femeie Balanță, ne gândim la un artist care apare și cântă în fața ta. S-ar putea să o recunoști după parfumul pe care îl lasă în urma ei. De exemplu, ori de câte ori simți un parfum puternic, persoana care a lăsat urma este fie un Leu, fie o Balanță. Balanța are un aspect seducător, iar dacă este ascunsă sub ochelari, devine și mai seducătoare.

Scorpionul are Marte și Pluto ca planete conducătoare. Este un semn de apă, feminin. Scorpionul are o constituție foarte impunătoare, robustă, fălcile sunt bine definite, fie buzele sunt cărnoase, fie sprâncenele sunt foarte frumos desenate. Când un Scorpion se uită la tine, deja te întrebi cum să te apropii de el și să afli mai multe despre el. Se întâmplă adesea ca Scorpionul să-și ascundă fața sub pălării sau ochelari de soare. Femeia Scorpion folosește diverse trucuri pentru a se ascunde. Scorpionii sunt cei mai oculti oameni din zodiac și cei mai cameleonici pentru că îl au și pe Pluto ca planetă conducătoare. Este cel mai greu de citit din tot zodiacul. Nu-l poți identifica pe stradă pentru că poate fi oricine. Dacă vrea, poate arăta ca oricine, pentru că este un semn de apă. Într-un minut îl vezi, în următorul devine invizibil. Un Scorpion nu își va arăta niciodată adevărata față. Iar în fizionomie, dacă vrei să analizezi un Scorpion, este indicat să-i studiezi și mâinile. Pentru că degetele lui vor arăta diferit. Degetele lui sunt fie lungi, fie ascuțite, fie forma unghiilor este frumoasă. Este posibil să nu-i poți accesa fața, dar mâinile lui îl vor expune pentru că are mâini atipice.

Săgetătorul este condus de Jupiter și este un semn masculin, de foc. În analiza planetelor, chipul guvernat de Jupiter este cel mai plăcut chip, chipul unui mare înțelept. Dacă te-ai uitat la Harry Potter, chipul înțeleptului din film este imaginea perfectă pentru un Săgetător: fruntea înaltă, curbată, cu urechi mari și bine formate, cu pleoapele vizibile și trăsături cărnoase pe față. Nasul este în armonie cu chipul și aliniat cu fruntea. Nu vei întâlni un nas acvilin, un nas deformat sau asimetrie pe fața lui. De exemplu, Gemenii sau Balanța pot avea asimetrii pe fețe, deoarece starea lor mentală continuă să se schimbe, dar când vine vorba de un Săgetător, acesta are un aspect plăcut, incredibil de atractiv și are o față înțeleaptă. Buzele arată sentimentele unui bărbat și când vorbeșți cu un Săgetător, primul lucru pe care îl vei observa va fi gura lui, pentru că este dornic să spună cuvinte plăcute.

Capricornul este condus de Saturn și este un semn de Pământ. Seamănă cumva cu trăsăturile întâlnite pe chipul Fecioarei, dar în acest caz întâlnim și o mulțime de riduri, fie riduri pe frunte din tinerețe, fie în zona gurii, fie au șanțuri faciale. Există o mulțime de „terenuri accidentate” pe fața lui și ar putea avea semne de la o acnee puternică, o mulțime de semne și cicatrici. Capricornul are o față oarecum pesimistă. Este un optimist în pesimismul său, iar acest lucru se reflectă și pe chipul lui. Capricornul nu sunt cel mai optimist om, dar asta îl ajută să facă lucrurile încet și în siguranță, într-un mod sincer. Îi plac căile și lucrurile directe și nu-i place să se prefacă. Fața lui este plină de riduri și își arată frământarea interioară și dorința de a transforma lucrurile negative în diamante.

Vărsătorul se află sub semnele lui Saturn și al lui Uranus. Este un semn de aer. Cu cât aceșți oameni înaintează în vârstă, cu atât arată mai tineri. Pe măsură ce trece timpul, după vârsta de 40-50 de ani, acești oameni nu mai îmbătrânesc și fețele lor și nu au nevoie de creme sau ajustări speciale. Vom observa că oamenii Vărsător pot avea o gropiță în bărbie sau ochii lor sunt foarte expresivi, clipesc rar și se uită la tine. Vărsătorul este un semn al comunicării și al idealurilor, iar idealul său se vede pe frunte. Fie au o inserție de păr în formă de V, fie au fruntea curbată, fie un aspect foarte expresiv și un nas cu trăsături frumoase. În unele cazuri, bărbațîi Vărsător au nările foarte bine definite, îndoite pentru că își arată dorința de a se impune, de a conduce lumea sau de a schimbă lumea, de a face o lume mult mai bună. Partea inferioară a feței poate prezenta semne de îmbătrânire dacă cad în depresie sau melancolie, deoarece este dificil să-i scoți din aceste stări din cauza lui Saturn. Dar Uranus îi ajută să arate așa, oprește timpul pentru ei și încetează să îmbătrânească dacă își urmează calea.

Peștii sunt sub semnul lui Jupiter și Neptun. Este un semn de apă, un semn feminin. Omul născut în Pești nu are o față expresivă: ochii sunt mari, bombați, poate avea o față lungă, eventual cărnoasă și o privire meditativă, în sensul că pare că nu își găseste răspunsurile și direcția în viață. Are pleoape foarte mari, trăsăturile sunt trase în jos, o față lungă și un corp lung cu picioare care devin mai înguste decât restul corpului. Dacă te uiți la picioarele lor, parcă nu se potrivesc cu corpul lor de la talie în sus. Aceșți oameni au un filtrum foarte adânc, o bărbie frumoasă, conturată, o bărbie răsucită. Dacă îl întâlnești pe stradă și îl privești în ochi, vei vedea că se apropie de tine, întrebându-se „de unde mă cunoaște această persoană?”. Din păcate, poate suferi de furia persecuției sau are superstiții, și de aceea va veni la tine și va căuta să afle cine ești. În caz contrar, va fi bântuit de întrebări în timpul nopțîi pentru că este ușor de impresionat. Dacă cunoști pe cineva din această zodie și te uiți în ochii lui, vei vedea că își schimbă culoarea ochilor, de exemplu de la verde la albastru.

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io