CLUJ-NAPOCA – Seminar “Arhitectura Subconstientului prin Tarotul Pandora Lenormand“ – Suada Agachi


🧿Cluj-Napoca – 17 mai 2023

🔔ORAR 20:00-22:00 (accesul în sală se face între orele: 19:40 – 19:55)

🎯LOCAȚIE ȘI PREȚ: se oferă telefonic la nr: 0730.37.33.77

📲REZERVARE: vă rugam sa trimiteti un sms la 0730 37 33 77 cu textul: Subconstient/Orasul in care participati/Nume si prenume/Telefon/E-mail/

🛋Locurile sunt limitate

👑Înainte de desfășurarea seminarului “Arhitectura Subconstientului prin Tarotul Pandora Lenormand”, doamna Suada Agachi vă invită să participați la lansarea cărților de tarot “PANDORA LENORMAND” în intervalul orar 17:00 – 19:00.

🎊Participarea la lansare este GRATUITĂ și se face în baza rezervării prealabile a locului în sală.
Toate detaliile despre evenimentul de lansare a cărților de tarot “PANDORA LENORMAND” accesati www.suada.ro sau sunati la 0730 37 33 77

🎲T E M A T I C Ă:

🔮 Cum se folosește pachetul Pandora Lenormand?

🔮 Etalarea: Marele Tablou al Caselor – cea mai complexă etalare obținută cu ajutorul Pandora Lenormand

🔮 Descrierea etalării Marele Tablou al Caselor și a modului de interpretare al acesteia

🔮 Discuții și exemple despre modul de interpretare al celor 36 de case ale Marelui Tablou Pandora Lenormand

🔮 Descifrarea Arhitecturii Subconștientului prin folosirea Marelui Tablou al Caselor prin metode specifice și exacte

🔮 Metode, formule și etalări posibile cu ajutorul Pandora Lenormand

📜 Omul a fost din totdeauna dornic să-și cunoască viitorul și să-și deslușească în avans cursul propriei vieți însă acest ideal continuu este posibil a fi descifrat de aceia care își rafinează simțurile, de cei care își stăpânesc pornirile și de cei care pot să descifreze lumea simbolurilor în care trăiesc.

📜 Adevărul este scris pretutindeni în jurul nostru, în semne, în forme, în fenomene și evenimente, în oamenii pe care îi întâlnim și mai ales în noi înșine.

📜 Tot ceea ce ne înconjoară are un rol și un rost bine articulat. Fiecare moment este unic și participă la evoluția noastră ca ființe spirituale și la dezvoltarea abilităților cu care am fost înzestrați.

📜 Descifrarea acestor simboluri ne ajută să participăm la procesul creativ al propriei persoane și să intervenim conștient în procesele generate de subconștient.

📜 Pachetul de cărți Pandora Lenormand este probabil cea mai complexă reprezentare a arhitecturii vieții unui om și implicit a alegerilor acestuia, a evenimentelor pe care le va trăi, a modului în care se va dezvolta și a tuturor celorlalte aspecte importante din viața sa.

📜 În cele 36 de tablouri sunt pictate în amănunt toate secretele de care e bine ca omul să țină cont în această viață. Ele înfățișează căile posibile pe care le are de parcurs omul în drumul său spre desăvârșire și împreună construiesc un tablou complet al subconștientului acestuia.

📜 În studiul și în călătoriile mele de peste 20 de ani nu am găsit niciodată o cunoaștere care să se apropie mai mult și mai bine de ceea ce înseamnă descifrarea vieții în ansamblul ei.

📜 În limba greacă Pandora înseamnă cu toate darurile iar mitologia ne învață că Pandora a fost prima femeie creată de zei pe Pământ și însușirea dominantă atribuită acesteia a fost speranța.

📜 Mademoiselle Lenormand a fost la rândul ei cea mai cunoscută prezicătoare a secolului al XIX-lea iar metoda folosită de aceasta a fost transpusă în cele 36 de imagini simple, intuitive și ușor de folosit.

📜 Pandora Lenormand te învață să-ți descoperi și să-ți pui în valoare darurile, te invită într-o călătorie inițiatică și te provoacă să te descoperi așa cum ești, cu bune și cu rele, păstrând speranța ca lumină veșnic călăuzitoare. Acest pachet de cărți îți dezvoltă intuiția iar metodele de etalare folosite îți vor răspunde la orice întrebare legată de evenimentele trecute, prezente și viitoare.

📜 Prin tehnici aparte de interpretare, acest instrument deosebit de prețios ne oferă o imagine clară a locului nostru în această viață, a ceea ce avem de împlinit și a modului în care să facem toate acestea.

📜 În procesul de creație al cărților Pandora Lenormand am avut parte de experiențe extraordinare care m-au ajutat să privesc viața cu alți ochi. Te voi învăța astfel și pe tine să găsești răspunsul la întrebările pe care le-ai avut mereu, să-ți descoperi potențialul creativ și să-ți pui în valoare talentele.

📜 Vei învăța astfel să te folosești de magia cărților din Pandora Lenormand pentru a-ți construi viața pe care o visezi și pentru a-ți împlini misiunea cu care te-ai născut.

🎯 IMPORTANT DE REȚINUT:

🎁 În cadrul evenimentului de lansare se pot achiziționa la fața locului și alte cărți scrise de Suada Agachi și Eduard Agachi:
🪬 Tehnici de Citire a Chipului, autor Suada Agachi (RO și EN)
🪬 Manual de Numerologie – autor, Eduard Agachi (RO și EN)
🪬 Jurnal by Suada Agachi
🪬 Pachetul de tarot – Maktub Tarot
🪬 Numerograma Personalizată – realizată pe bază de comandă
🪬 Numerograma Anuală – realizată pe bază de comandă
🪬 Pandantive – Amuletă 5 Elemente – din aur alb și galben, 14K cu diamante
🪬 Pandantive gravate cu arcanele din Maktub Tarot – din aur alb si galben – comenzi personalizate
🪬 Saculet si fata de masa pentru cartile de tarot.
vizitați magazinul pe www.suada.ro sau www.maktubtarot.com

🎉 Seminarul se adresează atât femeilor cât și bărbaților și NU se permite participarea persoanelor sub 18 ani!

🎉 INFORMAȚII legate de locație, preț și înscriere se oferă doar telefonic la 0730.37.33.77

🎉 Nu se oferă servicii de tip coffee-break

🎉 Prin înscrierea la seminar vă exprimați acordul că sunteți de acord cu Termenii de Confidențialitate – textul complet aici: http://suada.ro/confidentialitate/ 

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io