CLUJ-NAPOCA – 30 Martie 2024 – Conferința ”NUMEROLOGIA UMBRELOR” – Eduard Agachi

🔮Conferința: „NUMEROLOGIA UMBRELOR – Jumătatea nevăzută a personalității tale”

🚪Conferință cu acces GRATUIT la Cluj-Napoca

🗓 Data: 30 Martie 2024

⏰️ Ora: 13:00 – 19:00

🪑 Locuri LIMITATE!

🔭 Locația se transmite telefonic

📌 Accesul la eveniment se face doar cu rezervarea locului la numărul de telefon 0730 37 33 77.

📜 Numerologia Umbrelor este un concept numerologic creat de Eduard Agachi și cuprinde atât formule de calcul specifice cât și interpretări personalizate. Tema abordată – Numerologia Umbrelor – reprezintă subiectul unei viitoare cărți de numerologie care va fi lansată la jumătatea anului 2024.

Conferința pune accentul pe latura practică a subiectului abordat: Numerologia Umbrelor și pe baza exemplelor studiate vor fi explicate aspectele teoretice care susțin tematica de mai jos.

📖 TEMATICĂ:

🎯 Numerograma Umbrelor – formulă de calcul și interpretare

🎯 Umbrele Caselor din Tabelul Numerologic Personal

🎯 Formarea Caracterului prin prisma caselor Tabelului Numerologic Personal

🎯 Omul ca întreg: caracter și umbră

🎯 Rolul și funcțiile caracterului în viața fiecăruia

🎯 Rolul și funcțiile umbrei în viața fiecăruia

🎯 Sesiune de întrebări și răspunsuri (se poate prelungi după ora 19:00)

🎤Conferința este susținută de Eduard AGACHI – numerolog, autor al cărții Manual de Numerologie și creator al aplicației de numerologie: Secretul Numerelor.

⚜ Conferința Numerologia Umbrelor are rolul de a oferi publicului atras de cunoașterea numerologică, informații valoroase nu doar ca și conținut cât mai ales din punct de vedere al utilității. Rezervările pentru acest eveniment se fac doar în limita locurilor disponibile.

📱 Pentru o desfășurare eficientă a Conferinței, recomandăm participanților să-și instaleze aplicația Secretul Numerelor pe dispozitivul mobil și să-și pregătească o agendă în care să-și noteze informațiile importante.

Un comentariu la „CLUJ-NAPOCA – 30 Martie 2024 – Conferința ”NUMEROLOGIA UMBRELOR” – Eduard Agachi”

  1. Aceasta conferinta despre Numerologia Umbrelor suna extrem de interesanta si educativa! Ma bucur sa vad ca exista astfel de evenimente in Romania si in special in Cluj-Napoca. Suna foarte tentant sa particip la o astfel de conferinta si sa invat mai multe despre acest concept fascinant creat de Eduard Agachi. Ma fascineaza ideea de a descoperi jumatatea nevazuta a personalitatii mele prin numerologie si sunt curios sa aflu cum pot folosi aceste cunostinte in viata de zi cu zi. Rezervarea locului la numarul de telefon indicat este o modalitate simpla si eficienta de a participa la acest eveniment, iar faptul ca locurile sunt limitate doar ma face sa fiu mai dornic sa fiu prezent. Astept cu nerabdare sa aflu mai multe despre Numerologia Umbrelor si sa descopar cat de mult poate impacta acest concept asupra modului in care ne percepem pe noi insine si pe ceilalti.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io