Bucuresti – CURS Analiza MAINILOR si CARACTERUL Uman

„Dumnezeu a lăsat semne în mâinile tuturor oamenilor, pentru ca fiecare să-i cunoască Opera”.

Cartea lui Iov, capitolul 37,verset7

Interpretarea formei mâinii și a degetelor își are originea în cele mai vechi timpuri. Studiul mâinii arată caracterul, aptitudinile unei persoane.

 

Știință și artă în acelși timp, studiul mâinilor era foarte popular între egipteni, caledonieni, evrei și romani. Filosofii greci și latini aveau un respect deosebit pentru această știință. Între cei care au studiat-o s-au aflat: Aristotel, Platon, Albert cel Mare, Iulius Caesar. Aproape de Evul Mediu, această artă începe să cadă în uitare…și va reveni în vogă cu ajutorul a doi savanți: căpitanul Artpentigny și pictorul Derbarolles. Această revigorare va căpăta contur spre finele secolului trecut.

 

În zilele noastre, Universitatea Allâhâbâd, din India, acordă un doctorat în studiul mâinilor după câțiva ani de studii. Această știință are o multitudine de aplicații, arătând la fel de bine înclinațiile ca și funționarea fizică și emoțională a unei persoane.

 

 

Studiul mâinilor este o știință, fiind necesari mulți ani de studiu pentru a stăpâni multitudinea de cunoștințe necesare unei bune interpretari.

 

Între mână și creier există o corelație evolutivă. Este dovedit faptul că o mare parte a fibrelor nervoase ce pleacă de la creier sunt proiectate către extremități și se termină prin ramificații la nivelul mâinilor și tălpilor. Informația stocată în creier este proiectată apoi pe suprafața palmei, precum o cameră video proiecteză o imagine pe un ecran, printr-o rețea de cabluri.

Gândurile adăpostite o perioadă lungă de timp devin atitudini și, în cele din urmă, sunt structurate în personalitatea individului. 

Faimosul psihiatru C.G. Jung considera chirognomia ca având potențialul de a dezvălui secrete bine ascunse în subcoștient. El a utilizat frecvent chirognomia în practica sa psihiatrică, pentru a evalua pacienții anticipînd viitoarele probleme ale acestora.

 

Se zice că C.G. Jung ar fi spus

„Mâinile, ale căror formă și funcționare sunt legate atât de strâns cu psihicul, ar putea oferi expresii revelatoare și, deci, interpretabile, ale particularității psihice a caracterului uman”.

 

Mâinile dumneavoastră conțin imaginea psihică, emoțională și mentală a ceea ce sunteți în realitate. Caracteristicile, abilitățile și aptitudinile întipărite pe mâini sunt văzute ca îndrumări pentru viață și folosită ca sprijin pentru dezvoltarea și cunoașterea personală.

Cursul este organizat și susținul de:

SUADA AGACHI 

specialist în tehnici de citire a chipului și consultant

IMPORTANT DE REȚINUT!

Data : 30 septembrie
Ora : 11:00-20:00

ÎNSCRIERI la telefon 0730353355

Cursul de Chirognomie se adresează exclusiv adulților, prin urmare NU se permite participarea persoanelor sub 18 ani!

INFORMAȚII legate de preț și locație se oferă doar telefonic la 0730353355 

Numarul de locuri este LIMITAT!

Nu se oferă servicii de tip coffe break

 

 

MAINILE – calea dintre MINTE si INIMA 

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io