BRAȘOV – Lansare de carte „Confesiuni din Templu” – Suada Agachi

👑ACCESUL în sală este GRATUIT
🧿Brașov – 22.03.2024
🔔ORAR 17:00-19:00
🎯 Locația: va fi transmisă doar telefonic pe bază rezervării
📲REZERVAREA locului se face individual prin apel sau sms la nr. de telefon 0730.35.33.55 cu textul:
Confesiuni din Templu/BRAȘOV/Nume si prenume/Telefon/E-mail
🎁Lansarea cărții „Confesiuni din Templu” va avea loc în săli de conferințe.
🎁Cartea poate fi achiziționată la fața locului (cu sau fără autograf)
🎁Preț carte „Confesiuni din Templu”: 170 lei
🛋Locurile sunt limitate.
🎤La finalul evenimentului, doamna Suada Agachi va răspunde la întrebările participanților și va participa la o sesiune de autografe.
🎤La scurt timp după finalizarea lansării, în aceeași zi, doamna Suada Agachi va susține seminarul SUPERSTIȚIILE ȘI GÂNDIREA MAGICĂ între orele: 20:00 – 22:00. Participarea la seminar este contra cost (100 lei), iar rezervarea locului se face telefonic la 0730.35.33.55

🎁În cadrul evenimentului de lansare se pot achiziționa la fața locului și alte cărți scrise de Suada Agachi și Eduard Agachi:
📚Tehnici de Citire a Chipului, autor Suada Agachi (RO și EN)
📚Manual de Numerologie – autor, Eduard Agachi (RO și EN)
📚Jurnal by Suada Agachi
📚Numerograma Personalizată – concepută la comandă pentru doritori
📚Pachetul de tarot – Maktub Tarot
📚Pachetul de tarot – Pandora Lenormand
💎Pandative – Amuletă 5 Elemente – din aur alb și galben, 14K cu diamante
💎Pandantive gravate cu arcanele din Maktub Tarot – din aur alb si galben – comenzi personalizate
💎Saculet si fata de masa pentru cartile de tarot.
Vizitati magazinul pe www.suada.ro sau www.secretulnumerelor.ro

Prezentarea cărții „Confesiuni din Templu”

📜 Confesiuni din Templu a luat naștere din dorința de a lumina și de a aduce pacea sufletească acolo unde tumultul cotidian întunecă și agită existența. Este în primul rând o căutare interioară și o călătorie spre sine.
📜Printre rândurile acestei cărți vei descoperi răspunsuri care au menirea să te călăuzească spre împlinirea personală. Împreună vom parcurge un drum presărat cu cele mai variate emoții, la capătul căruia vei începe să vezi lumea cu alți ochi.
📜Templul este un spațiu sacru consacrat închinării și comuniunii cu divinitatea. El poate fi reprezentat de un edificiu exterior, printr-o clădire special destinată ritualului și practicilor spirituale însă în egală măsură Templul poate fi identificat în interiorul ființei umane sau cu trupul acesteia. În toate situațiile, Templul definește un spațiu curat, sfânt și care facilitează comuniunea cu lumea spirituală. Presupune o stare de spirit ancorată în momentul prezent și încărcată de toată energia momentului. Doar astfel viața poate fi celebrată în deplinătatea sa iar gândurile omului vor deveni acțiuni creatoare.
📜Confesiuni din Templu reprezintă un dialog pe care îl vom purta în acest spațiu sacru și care izvorăște dintr-o pace profundă, imperturbabilă. Îmi doresc să-ți împărtășesc această senzație și să-ți îndrum pașii spre o experiență transformatoare pe care nu o vei uita niciodată. Confesiunile sunt gânduri și trăiri intime care s-au transformat în îndrumări pline de înțelepciune și de valoare.
📜Cartea pe care te invit să o citești va trezi în tine cele mai puternice emoții și te va învăța să faci cele mai potrivite alegeri. Vei descoperi printre rândurile ei un farmec aparte care motivează mintea, întărește spiritul, revigorează sufletul și fortifică trupul. Sunt sfaturi, îndrumări, explicații și răspunsuri care vor pătrunde adânc în tine și te vor mișca. Treptat, filă cu filă, te vei apropia mai mult de propria persoană și vei avea parte de revelații care te vor surprinde profund. Îți voi fi alături la fiecare pas și te voi susține în descoperirea propriilor Confesiuni.

Lasă un comentariu

Contactează-mă

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@suada.ro

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@suada.ro

Trimite-mi un mesaj

Politica cookie      Politica de confidențialitate       Termeni și condiții

Copyright © 2021 Suada Agachi

Creat de GDCloud.io