Curs IASI

Jan 21, 2017 by

Curs IASI

        IASI-TEHNICI DE CITIRE A CHIPULUI PRIN METODA CHINEZEASCĂ

MIAN XIANG

MODUL I ŞI MODULUL II

BAZELE CHIROGNOMIEI

          Tehnicile de citire a chipului prin metoda Mian Xiang reprezintă o formă străveche (metodă chinezească de peste 3000 de ani) de analiză a caracterului uman, a modului de manifestare caracteristic fiecărei persoane, citirea gândurilor și intențiilor ascunse ale interlocutorului, evidențierea evenimentelor din trecut și manifestările reale dincolo de măștile sociale.

          Această metodă de identificare a caracterului uman analizează fiecare trăsătura facială separat dezvăluind semnificația ei. Înainte de a analiza separat, se aplică metoda celor cinci elemente din medicina tradițională chineză care se identifică pe chipul uman, reușind sa evidențieze caracteristici specifice pe chip și manifestarea persoanei analizate, tiparul ei comportamental.

          Tehnicile de citire a chipului nu necesită acordul celuilalt pentru a-l evalua dintr-o privire, fiind cea mai utilizată metodă în afaceri, management la nivel de micro/macroîntreprindere, recrutări, asigurări, presă, imobiliare, securitatea personalului și a informațiilor, bănci etc, adică oriunde este necesar contactul uman și evaluarea corectă.

          Este o metoda care se învață doar cunoscând și practicând tehnicile predate. Nu este suficientă descrierea trăsăturilor faciale, ci asamblarea informațiilor într-o schemă prin care se poate analiza amănunțit orice aspect din viața unei persoane.

          Tehnicile de citire a chipului Mian Xiang sunt folosite pentru a descifra caracterul uman dincolo de măști, fiind metoda cea mai rapidă și mai utilizată în întreaga lume, în orice domeniu, atât de cunoscătorii acestei științe cât și de profesioniști.

Aceste metode de citire a chipului studiază:

*Ochii
*Alunițele
*Ridurile
*Sprâncenele
*Nasul
*Urechile
*Pomeții
*Obrajii
*Filtrum
*Buzele
*Dinții
*Bărbia
*Forma feței
*Tenul
*Fruntea
*Inserția părului
*Părul
*Microexpresiile faciale
*Vocea
*Mâinile
*Unghiile

Tematică:

MODULUL I

Bazele în metoda Mian Xiang
3, 4 şi 5 IULIE orele 17:00-22:00


– Împărțirea feței. Metode de citire a feței în funcție de zona predominantă. Dezvăluirea măștilor sociale.
– Analiza trăsăturilor faciale: ochi, nas, urechi, gură
– Tipare comportamentale în funcție de fizionomia omului.
– Tehnici de identificare a celor 5 elemente din fizionomia tradițională chineză.
– Identificarea tiparelor comportamentale. Tipuri de oameni și modul lor de manifestare/gândire.
– Cele 5 elemente din fizionomia tradițională chineză: Apă, Lemn, Foc, Pământ, Metal (cine este, cum gândește, abilități și slăbiciuni, armele secrete). Tehnici de identificare și trăsăturile predominante.
– Identificarea afecțiunilor pe chip. Predispoziții  de îmbolnăvireale organelor.
– Citirea chipului. Metoda rapidă și eficientă de citire a chipului.
– Moduri de relaționare cu fiecare element.
– Analiza ridurilor și liniilor de pe chip și a semnificației acestora.

MODULUL II

avansaţi în metoda Mian Xiang
6 şi 7 IULIE orele 17:00-22:00


– Inserția părului: forme de inserție specifice
– Textura și culoarea părului – semnficații
– Fruntea
– Sprâncenele
– Ochii (avansați)- tipuri de ochi, culoarea ochilor
– Pomeții
– Fa Ling line (liniile scopului propus)
– Filtrum
– Barbia
– Dinții
– Gâtul
– Cele 12 palate: Cariera, Viața, Sănătatea, Bogăția, Călătoriile, Părinții, Noroc & Virtute, Căsătoria, Frații, Averea, Copiii, Sprijinul

Suada citirea chipului

BAZELE CHIROGNOMIEI

10 și 11 IULIE orele 17:00-22:00

“Dumnezeu a lăsat semne în mâinile tuturor oamenilor, pentru ca fiecare să-i cunoască Opera”. Cartea lui Iov, capitolul 37,verset7
Interpretarea formei mâinii și a degetelor își are originea în cele mai vechi timpuri. Studiul mâinii arată caracterul, aptitudinile unei persoane.
Știință și artă în acelși timp, studiul mâinilor era foarte popular între egipteni, caledonieni, evrei și romani. Filosofii greci și latini aveau un respect deosebit pentru această știință. Între cei care au studiat-o s-au aflat: Aristotel, Platon, Albert cel Mare, Iulius Caesar. Aproape de Evul Mediu, această artă începe să cadă în uitare…și va reveni în vogă cu ajutorul a doi savanți: căpitanul Artpentigny și pictorul Derbarolles. Această revigorare va căpăta contur spre finele secolului trecut.
În zilele noastre, Universitatea Allâhâbâd, din India, acordă un doctorat în studiul mâinilor după câțiva ani de studii. Această știință are o multitudine de aplicații, arătând la fel de bine înclinațiile ca și funționarea fizică și emoțională a unei persoane.
Studiul mâinilor este o știință, fiind necesari mulți ani de studiu pentru a stăpâni multitudinea de cunoștințe necesare unei bune interpretari.
Între mână și creier există o corelație evolutivă. Este dovedit faptul că o mare parte a fibrelor nervoase ce pleacă de la creier sunt proiectate către extremități și se termină prin ramificații la nivelul mâinilor și tălpilor. Informația stocată în creier este proiectată apoi pe suprafața palmei, precum o cameră video proiecteză o imagine pe un ecran, printr-o rețea de cabluri.
Gândurile adăpostite o perioadă lungă de timp devin atitudini și, în cele din urmă, sunt structurate în personalitatea individului.
Faimosul psihiatru C.G. Jung considera chirognomia ca având potențialul de a dezvălui secrete bine ascunse în subcoștient. El a utilizat frecvent chirognomia în practica sa psihiatrică, pentru a evalua pacienții anticipînd viitoarele probleme ale acestora. Se zice că C.G. Jung ar fi spus „Mâinile, ale căror formă și funcționare sunt legate atât de strâns cu psihicul, ar putea oferi expresii revelatoare și, deci, interpretabile, ale particularității psihice a caracterului uman”. Mâinile dumneavoastră conțin imaginea psihică, emoțională și mentală a ceea ce sunteți în realitate. Caracteristicile, abilitățile și aptitudinile întipărite pe mâini sunt văzute ca îndrumări pentru viață și folosită ca sprijin pentru dezvoltarea și cunoașterea personală.

Chirognomie Suada.ro


Suada Agachi 

specialist în tehnici de citire a chipului


>> Cursul de citire a chipului durează 5 zile, de luni până vineri, perioada 3 – 7 iulie, astfel:

MODULUL I-bazele:
Data: 3, 4 şi 5 iulie, orele 17:00-22:00

MODULUL II-avansați
Data: 6 şi 7 iulie, orele 17:00-22:00

Mai multe despre Forma mâinilor și trăsăturile de caracter:

DOAR CEI CARE PARTICIPĂ LA MODULUL I – DE BAZĂ SE POT ÎNSCRIE LA MODUL II – AVANSAŢI

>> Cursul de chirognomie durează 2 zile, luni și marți, în perioada 6 – 7 iulie, între orele 17:00-22:00


>>Informații legate de preț și locație se oferă doar telefonic la 0730353355 sau 0747964916

>>Rezervarea locului se face achitând un avans în cont.

>>Numarul de locuri este limitat.

>>Se oferă diplomă de participare

>>Înscrieri – 0730353355 sau 0747964916

Mai multe despre Fizionomie și trăsăturile de caracter:

Suada Agachi oferă consultanță firmelor și persoanelor fizice în țară și în străinătate
mai multe aici

buton reclama 2

ti-a placut? adauga un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.